Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קארטינג באיזור חיפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באופן עקרוני שום דבר באיזור חיפה לא ממש "מומלץ" בלשון המעטה.

יש לך 2 אפשרויות שהן קניון חיפה וחוצות המפרץ.

פורסם

אני לא חושב שיש מסלול קארטינג אחד בארץ שזכאי לתואר "מומלץ". היחיד שאני עוד מוכן לתת לו להינות מהספק הוא המסלול ברחובות, למרות שלא הייתי שם לאחרונה ואין לי מושג האם הוא שמר על אותה רמה גבוהה שאפיינה אותו בפעם האחרונה שבה ביקרתי בו.

מרבית המסלולים סלולים באופן מחפיר, ואלה שכבר סבירים "מתהדרים" בקארטים מזעזעים. הבולט שבהם זה המסלול בלטרון, שלפי מה שהבנתי עומד בפני סגירה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני דווקא ממליץ בחום על המסלול בקניון חיפה. לא דווקא בגלל הקארטים - אלא בגלל השירות האדיב והמחיר ההוגן לקבוצות.

אלון.

נ.ב

גילוי נאות - לפני מספר חודשים נענה בעל המקום לבקשה מצידי לתת שימוש במקום ובקארטים בחינם לפרוייקט נוער בסיכון בו אנחנו מתנדבים. זה בעיניי מספיק בפני עצמו בשביל להמליץ בחום על המקום! אותו הדבר בדיוק לגבי הקארטינג בפתח תקווה. מחמם את הלב שיש מקומות כאלו שמוכנים לתרום לנוער.

אלון

פורסם
אני דווקא ממליץ בחום על המסלול בקניון חיפה. לא דווקא בגלל הקארטים - אלא בגלל השירות האדיב והמחיר ההוגן לקבוצות.

אלון.

נ.ב

גילוי נאות - לפני מספר חודשים נענה בעל המקום לבקשה מצידי לתת שימוש במקום ובקארטים בחינם לפרוייקט נוער בסיכון בו אנחנו מתנדבים. זה בעיניי מספיק בפני עצמו בשביל להמליץ בחום על המקום! אותו הדבר בדיוק לגבי הקארטינג בפתח תקווה. מחמם את הלב שיש מקומות כאלו שמוכנים לתרום לנוער.

אלון

אלון,

מחזק את דבריך גם אני מכיר את בעלי המקום (דני) אך שאלו פה על מקום מומלץ ומן הסתם הכוונה הראשונית מבחינתי היא על רמת המסלול וקארטים - שפה הנושא שונה לגמרי.

מה שכן, באמת כל הכבוד.

פורסם
עידכון קטן, בחוצות המפרץ המסלול נסגר לפני כחודשיים כך שזה חוסך לך את ההחלטה

או במילים אחרות , תסבול בשקט :lol:

פורסם

המסלול בקניון חיפה זכור לי כמהנה ומהיר. הקארטים לא שווים זה לזה, אבל כולם תוחזקו ברמה סבירה שמאפשרת נהיגה בטוחה ומהנה לנהג המזדמן. זה היה לפני כשנה ומשהו בערך. הבנתי שמאז נוסף עוד מתחם לילדים, אני לא יודע אם זה השפיע על המסלול הגדול, אז שווה לברר את זה. בכל אופן, זה מקום ראוי לדעתי.

אם אתה מסתובב ברחבי הארץ - שווה לבדוק חלופות נוספות.

נפתח לאחרונה מסלול חדש בצומת בילו. המסלול מהנה מאוד, ובאורך המתאים לנהיגה מזדמנת.

הקארטים חדשים, אני מקווה שהם ישמרו על רמה גבוהה מפני שהאספלט מחסל צמיגים באופן מהיר...

יש מסלול בירושלים ששמעתי שהוא חלק למדי, אבל הקארטים במצב טוב מאוד. צריך לבוא לשם מתישהו :)

ויש את המסלולים ברחובות ופ"ת שהם ותיקים למדי, והם מוכיחים את עצמם. בפ"ת הקארטים והמסלול די חבוטים, אבל התוואי הוא המהנה ביותר לנהיגה.

ברחובות התוואי קצת פתלתל מדי לטעמי, אבל רמת התחזוקה של הכלים גבוהה והמסלול חלקלק אבל לפחות לא קופצני.

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם

המסלול בקניון חיפה שונה והישורת הארוכה התבטלה.

המסלול הפך מאוד טכני והרבה פחות כיפי.

אין הרבה ברירות גם ככה.

תהנו, ניתן לפתוח קארטים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מה זה ואיפה?

כמה עולה?

אפשר לינק?

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

פורסם

נתניה זה רחוק מדי?:wink:

גו-קארטינג פולג היא המלצה קבועה. יקר אבל מסודר.

מכוניות ברמת אחזקה טובה, עם אחיזה מצוינת שגורמת

להתכווצויות שרירים איומות בידיים, ומסלול שמדגים היטב

את חשיבות בחירת קווי הפנייה הנכונים.

לזיזקבאב (???) - המסלול בירושלים חמוד.

לא מקצועני בעליל, מכוניות איטיות עם צמיגים גמורים

ובטון חלק, כיאה למגרש חנייה. האחיזה כל כך איומה,

שהמכוניות נמצאות במצב של החלקה 95 אחוז מהזמן.

קל לסובב את ההגה והידיים לא כואבות, אבל אין שום סיכוי

לבצע פנייה נורמלית במהירות. שתבין, חייבים (!) להחליק "על הצד"

כדי לפנות, או לרדת למהירות זחילה מגוחכת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...