Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בעליה הגאים של קליאו 2001 מנוע 1400 סמ"ק 16V ידנית

ואחרי דיחוי רב (8 שנים ו-92K ק"מ) הגיעה הזמן לעשות טיימינג.

השאלה שלי היא, האם כדאי לעשות את הטיפול במוסך המרכזי של רנו? הן מבחינה כלכלית, והן מבחינת מכירת הרכב בעתיד.

ובכלל כמה יעלה לי טיפול כזה במוסך מרכזי לעומת מקום אחר?

תודה רבה, איתי.

פורסם

יש גם מוסכים פרטיים (לא מורשי היבואן) טובים שמתמחים במכוניות רנו ועבודתם טובה ואיכותית וכל שעליך לעשות הוא לשמור את חשבוניות המס של התיקונים והטיפוךים כדי להראותם לקונה עתידי של המכונית.

גם בין המוסכים המורשים של יבואני המכוניות יש הבדלים ברמות המקצועיות, מחירים, איכויות ויחס ללקוח.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אני מציע לך לעשות במוסך מורשה (לאו דווקא במרכזי).

את הטיפול הנ"ל עושים כמו שצריך אם לא נעשה מזמן - שזה אומר כל המותחנים, כל מחזירי השמן וגם משאבת מים.

יכול להיות שמשתלם גם להחליף את מכסי הטיימינג כי הם כבר עייפים או שבורים.

אני עשיתי את זה לאחרונה ועלה אמנם לא מעט - אבל אני מבסוט מאוד.

יכלתי להוזיל עלויות באופן משמעותי אם הייתי משאיר את המשאבה הישנה וחוסך על מותחנים ומכסים חדשים, אבל בחרתי לא להיות חאפר ולשלם יותר תמורת חלקים חדשים ועבודה טובה.

תעשה סקר שוק בין המוסכים, תראה שהחלקים עולים אותו דבר (בהנחה ואתה עושה טיפול יסודי בחלקים מקוריים).

ההבדל היחיד הוא בעבודה - יש צורך לבדוק מה ההפרש בין מורשה לבין מוסך אחר.

בהצלחה.

פורסם

אם אתה גר באיזור המרכז אני הייתי ממליץ על מוסך המכונן בת"א (מורשה).

מוסך מנור (פ"ת) גם מומלץ מבחינת מקצועיות, היחס שם קצת הרבה פחות טוב.

המוסך המרכזי בראשל"צ גם מומלץ, פה דווקא היחס ללקוח מצויין אבל הטיפול באוטו קצת פחות (מוסך גדול, מרגיש כמו מפעל, לא ניתן לראות איך עובדים על האוטו שלך וכו').

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

המכונן, גם עבודה כמו שצריך, גם הוגנים וגם אתה יכול לעמוד מחוץ למשרד ולראות איך עובדים לך על האוטו (לגבי המחיר אני לא אגיד כי בכל מוסכי הרשת אותו הדבר). אל תשכח להזמין תור מראש, מומלץ אפילו לעבור עם הרכב כמה ימים לפני ולדאוג שיזמינו את כל המחלקים מראש (כדי שהרכב לא יתקע סתם במוסך).

תפנה לבעלים אייקה (בחור מבוגר עם שיער לבן), תגיד לו שאלעד עם הקליאו ספורט בורדו שלח אותך ותמסור לו ד"ש חם ממני.

פורסם
המכונן, גם עבודה כמו שצריך, גם הוגנים וגם אתה יכול לעמוד מחוץ למשרד ולראות איך עובדים לך על האוטו (לגבי המחיר אני לא אגיד כי בכל מוסכי הרשת אותו הדבר). אל תשכח להזמין תור מראש, מומלץ אפילו לעבור עם הרכב כמה ימים לפני ולדאוג שיזמינו את כל המחלקים מראש (כדי שהרכב לא יתקע סתם במוסך).

תפנה לבעלים אייקה (בחור מבוגר עם שיער לבן), תגיד לו שאלעד עם הקליאו ספורט בורדו שלח אותך ותמסור לו ד"ש חם ממני.

אין בעיה.

תודה רבה! אני אודיע איך הלך =]

יום טוב, איתי.

פורסם

ואוו חשבי שזה יהיה הרבה יותר זול...

בהנחה שאני מתכנן למכור את הרכב עוד שנה, יש טעם להשקיע כל כך הרבה על טיפול שאפשר למצוא בזול יותר?

פורסם

אם תחסוך עוד 1000 ש"ח זה יגרום לך להרגיש יותר טוב?

תברר קודם כל מה העלות חלקים (תתקשר למוסך, לא משנה איזה, ותבקש הצעת מחיר לטיפול טיימינג) לאחר מכן אני ממליץ לך להרים טלפון למוסך שיר שיפורים אשר יושב ליד צומת גינתון. מדובר במכונאי מצויין (משה) שמכיר את הדגם דיי טוב (מטפל ברוב הקליאו ספורט של החבר'ה) ומחירים ממש סבירים (עושה עבודה לא פחות ממושלמת).

לפי דעתי ההפרש לא יהיה גדול מכיוון שהחלקים יעלו לפחות 2K ש"ח ולכן אני הייתי עושה את העבודה במרכזי.

פורסם
אם תחסוך עוד 1000 ש"ח זה יגרום לך להרגיש יותר טוב?

תברר קודם כל מה העלות חלקים (תתקשר למוסך, לא משנה איזה, ותבקש הצעת מחיר לטיפול טיימינג) לאחר מכן אני ממליץ לך להרים טלפון למוסך שיר שיפורים אשר יושב ליד צומת גינתון. מדובר במכונאי מצויין (משה) שמכיר את הדגם דיי טוב (מטפל ברוב הקליאו ספורט של החבר'ה) ומחירים ממש סבירים (עושה עבודה לא פחות ממושלמת).

לפי דעתי ההפרש לא יהיה גדול מכיוון שהחלקים יעלו לפחות 2K ש"ח ולכן אני הייתי עושה את העבודה במרכזי.

ואוו חשבתי שהחלקים עולים הרבה פחות.

טוב אני אברר את המחיר של החלקים ואחזור להתיעצות.

תודה רבה, איתי.

• תוכן חדש...