Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אולי קצת אנשים פיספסו פה את המטרה של שיפור והתקנת מערכת לרכב.

המטרה היא לא שיהיו לך רכיבים "על רמה", נדירים ומיוחדים.

המטרה היא שתהנה מהסאונד ברכב שלך.

לא חסרים פה אנשים ששמו הרבה ואני מדבר על ה-ר-ב-ה כסף במערכת ויש להם רכיבים סופר "על רמה" והם לא מרוצים. חסר להם. לא טוב להם הסאונד.

איתמר פתח פה לא מזמן ת'רד על אחד שהייתה לו מערכת יקרה ושמעו פחות טוב מהרמקולים VOYAGER ב-50 ש"ח שאצלו ברכב.

לפעמים אנשים שומעים עם הראש, ולא עם האוזניים. תגיד להם יש לי ככה וככה וזה נדיר ועלה מלא כסף והם מייד ינסו לשכנע את עצמם ששומעים אצלך מדהים.

תקשיב, גם אם תוסיף עוד מיליון דולר על המערכת לא בטוח שתהיה יותר מבסוט.

ברגע שאתה שומע טוב (ורק אתה מחליט מה זה טוב) ואתה נהנה מהמערכת ולא חסר לך כלום והבעיה היחידה שלך זה עם גריל או בלי גריל, אז זהו - גמרנו. אין לך מה לגעת.

פיוניר זה לא זבל, פיוניר היא חברה טובה, תרצו או לא.

היא לא חברת היי-אנד, ואני מודה שהרמה כאן בפורום של הרכיבים עלתה בצורה מדהימה בשנה האחרונה.

אבל עדיין, פיוניר היא חברה טובה.

זה כמו המזדה של הסטריאו - טוב ועושה את העובדה. ולפעמים יש להם יציאות לא רעות בכלל (מיאטה, 880). אבל גם הסטנדרט לא רע כ"כ.

יש לה סטיגמה רעה (המוני/ערסי) אבל בכל זאת.

בכל מקרה, מערכת לרכב, למרות מה שנדמה כאן לאחרונה, היא לא מירוץ התחמשות בפרט הכי מיוחד, אקזוטי ונדיר.

מערכת לרכב מטרתה לשמוע סאונד ולהנות.

ואני בטוח שבסתר ליבם, גם אלו שמושקעים כאן בעשרות אלפי שקלים לפעמים מקנאים באלו ששמים מערכת ב-2500 ש"ח כולל התקנה ובטוחים שיש להם את הטופ של הטופ ברכב וכל נסיעה נוסעים עם חיוך מאוזן לאוזן.

לפעמים הבורות היא אושר.

בקשר לדבריו של Nakamichi

אני פשוט מוריד את הכובע

באמת רוב האנשים שפה חושבים שפיונר זה זבל

וסאונד לדעתי זה כמו אוכל אי אפשר להתכווח מה אדם אוהב

אני גם חושב שרוב האנשים שאני מכיר יש להם פיונר

אני יכול להגיד לכם שאני מאוד מרוצה מהמערכת ואף אחד לא יורד לי את החיוך

ויחסית ל2000 שקל אני חושב שעשיתי טוב

שבוע טוב:)

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

Nakamichi

אתה צודק ללא צל של ספק, ששמיעת מוזיקה נועדה להנאה של השומע.

אבל ויש אבל אחד גדול.

תרבות הצריכה והחברה המלוכסנים מסין גרמו לכך שהשוק מוצף בזבל, דבר שגרם גם ליצרנים אחרים להוריד את הרמה כדי להתחרות במחירים. זה גרם לכך שרוב הצרכנים התרגלו "לאיכות" שהרכיבים הללו משמיעים.

אני יספר סיפור קצר.

לפני הרבה זמן כשהיתי עוד בכיתה י"ב חבר טוב שלי התחיל להתעניין באודיו לבית.

הוא עבד תקופה לא קצרה לפני הצבא, והודיעה לחברה שלנו שהוא הולך לקנות מערכת לבית בכסף שחסך.

ההפתעה היתה שהוא הולך לקנות מערכת של חברות לא "ידועות בעליל" (בשבילי והחברה) MARANTZ ו AE בסכום של קרוב ל 15K, מה גם זאת לא הולכת להיות מערכת קולנוע ביתית אלה CD, מגבר ו כולה 2 רמקולים :shock:.

אנחנו ניסינו בכל התוקף לגרום לו לחזור מההחלטה בטיעונים משכנעים במיוחד. למה לך? הרי יש מערכות של SONY ב 3K וזאת החברה הכי טובה.

לבסוף הוא רכש את המערכת, עשה הרצה והזמין את כולנו להשמעת בכורה. על הדרך הוא ביקש ממני גם להביא כמה דיסקים מקוריים כמובן, בשביל שיהיה מה לשמוע.

כאשר הוא הפעיל את הדיסק שלי ששמעתי אותו מאות פעמים על מערכת "חלקים" שהיתי גאה בה (SHERWOOD) פשוט קשה לי להאמין את הרגשות שלי באתו רגע. זה פשוט עולם חדש שנפתח בפניי, גיליתי צלילים שהיו מוקלטים על הדיסקים שלי שלא ידעתי בכלל על קיומם. עד היום אני זוכר את אותם הרגעים, קיצר הדביק אותי במחלה המ***ק :wink:.

מה שניסיתי להסביר פה שאנשים פשוט לא יודעים איך המוזיקה שהם שומעים צריכה להישמע.

נ"ב

תאכלס אולי עדיף ככה, חוסך הרבה כסף וזמן לאנשים.

פורסם

Borka

יכול להיות שאתה צודק.

אבל זה גם לא נשמע הגיוני שמישהו שמתקין בפעם הראשונה מערכת ברכב שלו ישקיע 10K+.

כשיצא לו לשמוע מערכות ברמה הרבה יותר גבוה הוא כבר יחליט אם להמשיך להשקיע או להישאר ככה.

AUDIA4

מאיפה קניתה את הלדים?

פורסם

בקשר לקסנון - אני מציע לך לשקול את האפשרות שוב !

זה לא חוקי כרגע בארץ

אם שוטר תופס אותך זה 1000 ש"ח קנס + הורדה מהכביש + שלילה

בקשר לשלילה אני לא בטוח אבל בקשר לשאר הדברים כן !

ותתחדש על המערכת 8)

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם
בקשר לקסנון - אני מציע לך לשקול את האפשרות שוב !

זה לא חוקי כרגע בארץ

אם שוטר תופס אותך זה 1000 ש"ח קנס + הורדה מהכביש + שלילה

בקשר לשלילה אני לא בטוח אבל בקשר לשאר הדברים כן !

ותתחדש על המערכת 8)

הבאת לי נקודה למחשבה

קסנון 8000K של BOSH לאוודי A4 2001 יהיה בעייתי לאוטו שלי כי הוא כן די מושך את העין של השוטרים עוצרים אותי די הרבה

אבל אתה בטוח שזה הורדה מהכביש 1000 שקל קנס?

אם יש עוד מי שיודע ויוכל לעזור לי זה מאוד יעזור לי

תודה

מקווה שאני שואל פה זה בסדר

פורסם

כן קסנון במדינה זה לא חוקי זה קנס כספי + הורדה של הרכב מהכביש!

ובקשר למערכת נראת יפה מאוד.

תגיד כמה עלה לך כל אחד מהמגברים ואתה מרוצה מהם? כי אני גם מחפש מגבר 4 ערוצים שלא עולה יותר מידי ושיהיה ברמה נחמדה.

תודה רבה מראש!

פורסם

תשמע המגבר של הקרדינל V15 הדגם החדש שזה הצבע השחור עולה בסיסות ה500-350

אם תשאל פו בפורום על המגבר סביר להניח שיהרגו אותך חח אבל לדעתי לסאב הוא מעולה גם רציתי שיהיה מגבר 4 יציאות כי בהמשך אני יביא תיבה כפולה ויחבר לכל סאב גישור

עניין שלך לדעתי הוא מעולה לסאב שלי וגם פותח אותו נהדר

המגבר השני זה מגבר של STAR sound SSA 854 לדעתי הוא באמת מגבר מעולה 4 ערוצים אני לא חושב שתמצא כזה עוד אבל עליו באמת אני ממליץ וגם הוא בסביבות ה500-800 נכון להיום

אני יודע שבן חמו מערכות מוכר אותו ב850

דיי מסובך למצוא את הסוג הזה

אבל תלוי מה אתה מחפש בידיוק בכללי הסטאר סאונד ברמה יותר גבוה ואני יותר אוהב אותו גם

מקווה שעזרתי

פורסם

סבבה תודה רבה.

כן ששאלתי פה בפורום כולם אמרו שהמגברים מהסגנונות האלה של הV15 זה זבל סיני ואף אחד לא הסביר לי למה.

אמרו זבל סיני לך על JBL וMACAUDIO

השאלה עד כמה באמת יש הבדל בין המגברים חוץ מכמה מאות שקלים יותר?!

פורסם

תשמע הכי פשוט שלך לשמוע מערכות

אם יש לך רמקולים שלא עולים 1400+ לדעתי אתה לא תרגיש הבדל וחבל על הכסף לקנות מגבר רציני

לחבר שלי יש מגבר של אייצ דינמיק 4 ערוצים עולה 1900 שקל ולחבר אחר JBL שעולה 2000 שקל ויש להם אותם רמקולים ואני לא שומע הבדל וגם הם לא הטענה שלהם שביום מין הימים הם יחליפו לרמקולים מפציצים עד אז שומעיים אותו דבר אז כדי שתחזוב על זה ככה

דרך אגב אל תשכח שלמגבר צריך קיט חוטים 100 שקל + לפחות

פורסם

תודה רבה לך.

ואני יודע שצריך גם קיט כבלים כרגע יש לי על הרכב שתי רמקולים אחורים חזקים של באזוקה מחוברים למגבר 2 ערוצים פשוט.

ועוד רמקולים קטנים וטוויטרים מקדימה מחוברים לרדיו דיסק.

פורסם

זה תלוי הרבה ברמת המוזיקה שאתם שומעים,

ברמת הרכיבים, ההתקנה וכיוונים.

מגבר סיני זול אינו מסוגל להגיע לאותה רמת דיוק, אלה רק להגברים עם רמת עיוות גבוה יותר (סאונד לא יציב ולא מדוייק)

סבירות גבוה יותר שהוא ישרף / ישרוף את הרמקולים / יעשה נזק למערכת חשמל וכד'...

אתם יכולים לבוא ולשמוע מערכות במפגש או שתיים ולהבין מה הרמה של סאונד ממגברים טובים ורכיבים טובים שמגיעים קרוב לגבול היכולת שלהם.

מן הסתם מי שלא שמע חושב ששומעים טוב וזה בסדר.

אך אל תתנו לבורות להשלות אותכם, את התחושה של סאונד מדהים בדיסקוטק (דוגמת האומן 17 בירושלים) שאין בו כל צליל שאינו קשור, ללא עיוות...

סאונד של סרט טוב בקולנוע, סרט שבו הם יוצאים למתקפה ושומעים כל כלי נגינה בצורה כל כך מושלמת.

זה נכון של כל אחד מוכן לשלם על שלמות או לחילופין מחפש איכות סאונד ללא פשרות.

אך גם אבא ואמא שלי ההכי לא מתלהבים בעולם ממערכת לרכב לא היו אדישים לרמת הסאונד שבקעה מקדמת הרכב שלי...

אנשים יושבים ולא מאמינים כי ישנם צלילים כאלו באותו השיר שהם שומעים כבר לא מעט שנים...

ניתן לראות בעינהם את הפליאה ומילה בוקעת מתוך פיהם: " מדהים... לא להאמין, פשוט מדהים..."

פתאום הם מבינים מה השיגעון להשקיע סכום כה גדול על מערכת לרכב.

כמה שכיף לשמוע דיסק טוב, כמה שכיף לשמוע הופעה שמופיעה ממש אצלי על הדשבורד.

אני בטוח שמערכת פשוטה אינה מצליחה לעשות את אותו הדבר.

אני בטוח שאבא ואמא שלי לא ילכו להוציא עכשיו עשרות אלפי שקלים על מערכת לרכב עבורם...

אך לי זה עושה טוב וזה מה שחשוב, ולכן אם אתה מרוצה זה מעולה אך דע לך שאם אתה מחפש סאונד נקי ומדוייק לא כל רכיב יודע לתת, והמבחן האמיתי הוא לשמוע דברים אחרים עד שתמצא את הסאונד שאותך הכי סחף והדהים.

אני שמח שטוב לכם עם מה שיש וזה הכי חשוב!

בהצלחה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

1. מערכת זה גם עניין תלוי תקציב. ועל מנת להגיע לתוצאות שנחשבות מעולות צריך להשקיע סכומים ש-99.9% מהאנשים לא מוכנים לשמוע עליהם. כולל אותי. מבחינתי היופי הוא להרכיב מערכת נחמדה במחיר טוב. להשקיע 15K ומעלה (וזה לא כזה נדיר פה בפורום) זה מבחינתי לא הגיוני/סביר למע' לרכב (לפחות כרגע במצבי הנוכחי).

2. תשמע, בתור אחד שאוהב מסיבות, הייתי בהרבה מועדונים, אף פעם לא שמעתי טוב במועדון. אף פעם לא אמרתי: "וואלה, הלוואי ככה ישמעו אצלי בבית". בד"כ הבאס נמרח (פחחחח כזה) והטוויטר צורם.

לא הייתי באומן 17 בירושלים.

אני אוהב דיוק, אוהב להרגיש את הבאס בועט ואת הטוויטר מלטף ולא נושך, אוהב פירוט של הצליל.

אבל שכל זה יהיה בווליום לא גבוה מדיי, כזה שאפשר יהיה לדבר בלי להוציא את הגרון.

• תוכן חדש...