Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש קאיה קרניבל 7 מקומות ישיבה.

באתר יד 2 ישנם המון רכבים מהדגם עם מנוע דיזל (טורבו).

מישהוא יודע מדוע הבנזין אינו נמכר?

או שהוא טוב מידי ולכן לא רוצים למוכרו.

מה עדיף ? בנזין או דיזל?

ירון מאיר

פורסם

אם אני לא טועה כוחות הסוס מהמנוע היו שווים בן המנועים

מה שהיה פעם מחיר הדיזל היה חצי מבנזין לכן מחרו יותר דיזל מבנזין

אני חושב גם שרמת הגימור בבנזין יותר גבוה

סה"כ רכב נהדר למשפחה יש לי כבר שלוש שנים אם 102000 ק"מ

נוסע איתו כמעט כל שבועיים אילת תל אביב בלי בעיות

החברה שלי אומרת שיש לו קצת רעש כמו של טרקטור אבל אני אוהב אותו

יאיר

פורסם

לאופי המכונית הנ"ל, הדיזל עדיפה מפני שיש לה יתרון מול הבנזין בזמינות הכח בסל"ד נמוך ובכלל בשילוב עם הגיר האוט'. מעבר לכך, הדיזל גם חסכונית יותר.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

יאיר ממתי קונים רכב לפי כוחות הסוס שבו ? :shock:

נו מילא, דיזל בהחלט עדיף ברכב שכזה ועוד משהו יאיר - דיזל תמיד נשמע כמו טרקטור, לא חדש לאף אחד :|.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

לי יש קיה קרניבל 2002 טורבו דיזל.

הטיפולים אף פעם לא יורדים מ1000 שקל בגלל שאני מטפל רק במורשה. (לא לוקח סיכונים)

הצריכת סולר היא 1-7 משולבת .

סה"כ אוטו די אמין, אף פעם לא נתקעתי איתו בשולי הדרך ,אם יש בעיה היא מתגלה רק במוסך .

תכין את הכיס לפילטר סולר שעולה 350 שקל, 6ליטר שמן מנוע , צמיגים קדמיים אצלי נאכלים בגלל הפרונט אבל יכול להיות שרק אצלי למרות שהרבה אנשים אומרים שזה גם אצלהם.

הרעש -אין מה לעשות כל פעם הם עושים אותו שקט ואז הוא שוב רועש עדיף לחיות עם זה או להחליף את אחד המזרקים בעלות של 2500 שקל.

אני ממליץ על הקרניבל כי יחסית אלו תקלות שכיחות ויכול להיות שזה רק אצלי.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...