Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חבר'ה, מעוניין בעזרה- עד 15K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברתי טסט ואני רוצה אוטו שיסע...בסה''כ אוטו ראשון לא צריך שיראה מרשים..ממש לא אכפת לי. העיקר שיהיה אמין ואם יהרס שלא יעלה לתקן אותו יותר מדי..

חשבתי כבר על כמה:

פיאט בראבה/אונו (אמרו לי לא להתקרב לא מבין למה...).

לנסר ישן...(אבל אני מעדיף אוטו מעל 1995).

פולקסוואגן פולו...

אופל אסטרה

דברים שאני מחפש:

חסכוני (עד 1.6 מנוע)

ידני

תחזוקה לא יקרה

אמין עד כמה שאפשר

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

יש לך תקציב טוב ליפנית מתחילת שנות ה-90.

לנסר (לפני 94), מאזדה 323F, סובארו וכד'.

גם טוב לאימונים, גם די אמין, גם זול לטיפול.

למידע נוסף, בצע חיפוש בפורום.

פורסם

ממליץ על אפלאוז. הוא עונה על דרישות של פותח שרשור. יחסית ליפניות אחרות מאותם שנים, בתקציב כזה אפשר למצוא אפלאוז בשנתון מתקדם יותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מי אמר לך ולמה .

אני לא מדבר על כל פיאט .

אבל לפי הכרות שלי אם הפונטו, אחלה רכב אמין וחסכוני.

בתקציב שלך אתה יכול למצוא XTZ 75כ"ס מנוע 1.3סמ"ק.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

בתקציב שלך אתה יכול למצוא XTZ 75כ"ס מנוע 1.3סמ"ק.

במידה ואתה לא מבין גדול ברכבים הפונטו xtz הוא הדגם המפואר של הפונטו בדור הראשון, לדעתי זה אחלה רכב לנהג חדש ובתקציב שלך לא תהיה בעיה למצוא אחד שמור, ולא יודע מי אמר לך באמת שפיאט "לא בסדר" מניסיון שלי (אומנם לא רכשתי אחת אבל יצא לי לנהוג לא מעט) הרכב נותן תמורה מצויינת למחיר.

פורסם

חברים תודה רבה לכם!!

עוד שאלה...מה עם פיאט בראבה, אופל אסטרה.

אם כן אז איזה דגם,מנוע עדיפים.

ואם לא אז בפונטו על איזה שנת ייצור ללכת ובאיזה מנוע לבחור?

תודה רבה לכם!

פורסם

הבראבה הוא די רכב משפחתי שלדעתי לא יתאים לנהג חדש, ממילא אתה לא תשתמש במקום בגלל הגבלת נוסעים אז זה סתם תשלם יותר על דלק בלי סיבה נראית לעין, לגבי האסטרה לא ממש ממליץ האחזקה די יקרה ובמידה ולא תטפל בה טוב ולא תשתמש בחלפים אורגינליים שהם יקרים יחסית התוצאות לא יסבירו פנים.

לגבי הפונטו כמו שאמרתי מקודם תחפש דגם xtz75 1300 סמ"ק בתקציב היא תיכנס מעולה.

פורסם
בתקציב הזה ולפי הדרישות שלך הייתי ממליץ לך על פיאסטה או ג'אסטי, מה שתמצא במצב טוב יותר.

ג'אסטי?:shock:

ב15k אפשר לרכוש 3 ג'אסטי במצב מעולה לא מבין מאיפה ההמלצה באה.

לגבי הפיאסטה תודה שהזכרת לי איך אפשר לא להמליץ על הרכב, אז ככה הפיאסטה בתקציב תספק לך מודל 98-00 מאוד ממליץ על דגם הדינמיק 16v שהוא כמובן המפואר בדגמי הפיאסטה בשנים אלה.

פורסם

אמרו לי הפיאסטה לא חסכונית ממש זה נכון?

אגב מה עם הפיאט אונו? אמרו לי שזה אוטו טוב להתחלה...יש אותו לחבר שלי והוא לא נהרס לו בכלל

פורסם

פיאסטה לא חסכונית?:shock:

הפיאסטה מספק אחזקה זולה וצריכת הדלק שלו מעולה.

לגבי הפיאט אונו אני חייב שוב לעשות סמיילי :shock:.

פיאט אונו כמו הג'אסטי הם רכבים ישנים שניתן לקנות 2-3 כאלה בתקציב של 15k, הם מגיעים בשנתונים נמוכים (האונו עד מודל 96' והג'אסטי עד 94') רכבים חסכוניים אי אפשר להגיד שלא אבל פה נגמר היתרונות, לא נוחים מיושנים ושלא נדבר בכלל על בטיחות, בקיצור יש לך תקציב שמאפשר קצת יותר נוחות ו"פינוק" כמובן בגבול הטעם הטוב.

בקיצור המסקנה שלך משירשור זה, פתח יד 2 וחפש פיאסטה דינמיק 16v ובמקביל חפש גם פונטו xtz75 הראשונה שתמצא במצב שמור תרים טלפון וקח את הרכב לבדיקה.

פורסם

ה-XTZ נקראת ככה רק משנת 99, עד שנת 99 הן נקראות HSD (ובאות רק עם מנועי 75 כ"ס)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...