Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חדרה של הצפון הנידח חייבת להיות קצרין, לא?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דיון מרתק " מהיא החדרה של כל חבל ארץ "

:mm_eek:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם עפולה זאת חדרה של הצפון, אז טבריה חייבת להיות נתניה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לתואר נתניה של: הצפון/דרום/מרכז צריכים להיות מספר תנאים.

העיר צריכה להיות יותר גדולה מהעיר שזוכה לתואר "חדרה של הצפון/דרום/מרכז"

שיעור הפשע וגם הפשע המאורגן יהיה גבוה יותר מהעיר שזוכה לתואר "חדרה של הצפון/דרום/מרכז"

שיעור התושבים דוברי הצרפתית יהיה גבוה משמעותית מהעיר שזוכה לתואר "חדרה של הצפון/דרום/מרכז"

מספר מוסדות החינוך של ש"ס יהיה גבוה יותר מהעיר שזוכה לתואר "חדרה של הצפון/דרום/מרכז"

:D

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

אתה יודע מה הבעיה העיקרית?

שאתה לא מבין שראש העין לא יותר טובה מכל הערים שאתה מדבר עליהן... :)

אפשר להשוות אותה לערים שכנות של חדרה... (לא קיסריה!)

(כפי שראש העין שכנה של פתח תקווה)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

השרשור הזה מזכיר לי שסבא שלי לימד אותי שאפרסקים צהובים, כשהם ירוקים אז הם אדומים. :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

עם כניסתנו לסופה"ש ולתקופת החופש הגדול, אני מקפיץ את הדיון החשוב הזה למען החברים החדשים בפורום.

בתחילת 2009 הוחלט כי ערד היא חדרה של הדרום, ונראה שיש קונצנזוס לגבי עפולה על תקן חדרה של הצפון.

אני מניח שחדרה עצמה היא חדרה של המרכז, מה שמשאיר לנו את איזור השרון והשפלה - מיהי החדרה שלהם?

הצעות תתקבלנה בברכה.

פורסם
אני מניח שחדרה עצמה היא חדרה של המרכז, מה שמשאיר לנו את איזור השרון והשפלה - מיהי החדרה שלהם?

מאחר והידע שלך בגיאוגרפיה שך ארץ ישראל לוקה בחסר (למרות שאין כ"כ מה לדעת לצערי), אחדד את הנהלים:

עפולה היא חדרה של הצפון.

ערד היא חדרה של הדרום.

חדרה היא חדרה של השרון.

פ.תקווה היא חדרה של המרכז.

השפלה זה איפה שרחובות ויבנה.

השרון זה רצועה שמתחילה בזכרון יעקב בצפון, הרצליה בדרום, ים במערב, והקו הירוק/כביש 6 במזרח.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

איזה קטע... גרתי בארץ קרוב ל-20 שנה, והייתי בטוח שאזור השרון נגמר בנתניה. :rolleyes:

עכשיו ברצינות, אם פרדס חנה, חדרה והשכנות שלה נכללות באזור השרון, אז למה הן סופחו לאזור חיוג 04 ולא 09?

ובחזרה לענייננו - חשבתי על זה, ואני מאמין שגני אביב יכולה להיות חדרה של השפלה. יש שם הרבה רוסים ותחנת רכבת.

פורסם
איזה קטע... גרתי בארץ קרוב ל-20 שנה, והייתי בטוח שאזור השרון נגמר בנתניה. :rolleyes:

עכשיו ברצינות, אם פרדס חנה, חדרה והשכנות שלה נכללות באזור השרון, אז למה הן סופחו לאזור חיוג 04 ולא 09?מוזרות של בזק. זה כמו שבזק כותבים באנגלית עם Q בסוף ולא עם K.

ובחזרה לענייננו - חשבתי על זה, ואני מאמין שגני אביב יכולה להיות חדרה של השפלה. יש שם הרבה רוסים ותחנת רכבת.גני אביב היא שכונה של לוד, ואם כבר, אז בהרבה ערים קיימת שכונה שנבנתה בשנות ה-90-2000 ויש בה רוב רוסי

5 תווים

פורסם

גני אביב היא אולי שכונה, אבל יש שם חיים עצמאיים לגמרי, והם היו יכולים להסתדר יופי גם בלי לוד.

אם אתה בכ"ז מתעקש על עיר, אני יכול להציע בתור מועמדות את יבנה וקריית מלאכי.

הייתי מציע גם את בית שמש, אבל אינני בטוח אם היא שייכת לשפלה.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

או מה ידוע לך על דימונה חוץ מהכור הגרעיני שנמצא ליד

כור גרעיני? איפה שמעת כור גרעיני? זה בכלל מפעל לטיהור שפכים :wink:

עריכה -

אופס, לא שמתי לב לתאריך, מצטער :roll:

ואם כבר זה קפץ בטעות, שנתיים אחרכך,

לשיפודי אולגה שלום? :wink:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...