Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים חדשים - מיקום ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מהשרשור הזה נמחקו מספר תגובות בלתי הולמות. אומנם לא ננקטו צעדים כלשהם כלפי כותבי אותן תגובות, אך אם המצב יימשך ולא תהיה ברירה, ההתראות יחולקו כאן בנדיבות.

נא שמרו על תרבות דיון ושפה נאותה.

האמת שאני לא מבין בשביל מה בכלל צריך את הדיון הזה.

הוא שכפול מדויק של דיונים זהים עם משתתפים זהים ובינהם אאוץ' - נהג המרוצים שמכוניתו מתקיימת בתוך חור שחור שבו האגו הוא הכח הפיסיקלי החזק ביותר.

כשחברת "מישלין" טורחת להפיק סרטון הדרכה שבו היא קובעת בנחרצות שצמיגים חדשים יש להתקין מאחור תמיד, היא חושפת את עצמה לתביעה כספית אדירה במקרה שההמלצה אינה נכונה תמיד.

המלצה כזו עוברת את אישורם של מהנדסים, פיסיקאים, מחלקות משפטיות, מנהלים במגוון דרגים ולכן, כשארגון כמו "מישלין" מפרסם המלצה כזו הוא מסכן מוניטין ששווה מעט יותר מזה של אאוץ' ידידנו, או אפילו מזה של מדריך נהיגה ב"אלטרנטיבי".

אאוץ', אדם שחי על הקצה באופן כללי ושנמצא ב- Power slide גם כשהוא מזדחל בפקק, מעדיף צמיגים טובים יותר מלפנים.

סבבה. זכותו.

אנשים גם מכיילים את התנהגות מכוניתם על ידי מילוי עודף או תת לחץ אוויר ביחס להמלצות היצרן.

עדיין, כשמישהו שואל בפורום כמה אוויר לנפח בגלגל, מוסכם על כולם שהתשובה הנכונה והגורפת היא "כמה שממליץ היצרן" ולא מני התפלפלויות כמו "תוסיף 5Psi מלפנים ותוריד 3 מאחור כדי שתהיה לך פחות נטיה לתת-היגוי בלאנטיס שלך".

כך גם בשאלת המיקום הנכון להתקנת צמיגים: חדשים מתקינים רק מאחור, תמיד, אלא אם אתה נהג מרוץ וקוראים לך אביחי - במקרה כזה אתה יכול לגשת ליעוץ פרטני נוסף בדלת השלישית משמאל.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני רק אומר שיש מקום לשיקול דעת לא ללכת עיוור אחרי ההוראות ההפעלה.

סיימתי כאן, ותזכרו, צמיגים חדשים\טובים מתקינים מאחור.

אביחי

פורסם
(בלי להגזים, פוצצתי מעל 30-40 צמיגים אחוריים)
וגם
אני רק אומר שיש מקום לשיקול דעת לא ללכת עיוור אחרי ההוראות ההפעלה.

אני מבין מצויין מה אתה אומר, ואני רק אומר שאתה מדבר שטויות.

את "הוראות ההפעלה" שכתבה חברה כמו Michelin אתה לא תוכל לשכתב, לסלף או לעוות, אפילו אם אתה האדם היחיד בישראל שהתפוצצו לו "מעל 40 צמיגים אחוריים".

זה-מה-זה-פשוט.

הכי פשוט שיש.

• תוכן חדש...