Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Infinity VS IDQ

Orca
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

infinity kappa perfect 12.1

VS

IDQ v2 12

בעיקרון אני רוצה לדעת איזה מהם יותר מדוייק והאם ההפרש הוא גדול?

אני בעיקרון מחפש בסאב גם עוצמה וגם איכות. אבל יותר איכות

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם

קאפא פרפקט בעיניים עצומות - אני פשוט חולה על הסאב הזה (וגם על הקאפא בחתימה שלי).

IDMAX כבר הייתי מתלבט אבל רק במידה והייתי יכול להגביר אותו כמו שצריך - הקאפא והקאפא פרפקט הרבה יותר סלחניים - בלשון המעטה.

IDQ אני לא כל כך מכיר ב12 אינטש אבל בכללית הסאבים שלהם פאנצ'יים וחזקים מידי מבחינתי - גורמים לי לכאבי ראש :?, מעולים, אבל לא בשבילי.

עריכה - ואם כבר להיות רציני ולתת תגובה מקצועית

הקאפא והקאפא פרפקט הם הסאב וופרים הכי טונאליים שאני מכיר עד היום למעט אודיופיל של ג'נסיס.

היחידיים שהתלהבתי מהם במידה דומה הם הסאבים של AA הכל מהפשוט (אסאסין) ועד ההאבוק שהוא יותר ממעולה.

אבל הטעם האישי שלי נשאר חקוק בסאבים של אינפיניטי.

הם טונאליים ברמות מטורפות, לא דורשים הגברה רצינית (אני מוציא תוצאה מדהימה מהקאפא שלי על מונובלוק הכי פשוט של JBL שמספק 200 וואט בלחץ - ושמעתי את הסאב הזה בהרבה רכבים - אני יודע איך הוא אמור להשמע), הם אמנם טיפ טיפה פחות מדוייקים מסאבים גדולים מהם ובדיסקי בדיקה מרגישים שהם יכולים להיות טיפה איטיים - אבל במוזיקה שאנחנו שומעים ביום יום - הם אכן, פרפקטיים.

ממליץ בחום על האינפיניטי.

אתה יכול גם בכיף ללכת על הIDQ

אבל תדאג לשמוע את שניהם לפני שאתה קונה - שתדע שבחרת על בסיס נסיון ולא על בסיס קריאת ת'רד.

וגם תנסה סאבים של AA - גם מומלץ בחום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קאפה פרפקט בלי להתבלבל ובלי שום מחשבה מיותרת סאב מצויין

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

• תוכן חדש...