Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות על Paypal

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

עשיתי חיפושים כאן בפורום ובאינטרנט בכלל ולא מצאתי תשובות על השאלות שיש לי.

אני מקווה שתוכלו לעזור לי כאן.

אני רוצה לקנות ציוד בחו"ל (לא דרך ebay). המוכר הציע לי לשלם ב western union והעברה בנקאית.

לפי מה שהבנתי במקרה כזה אין לי שום הגנה על הכסף שלי לפי מה שהבנתי.

התעקשתי לשלם דרך PayPal כי הבנתי ששם יש לי ביטחון לכסף שלי במקרה ואני שולח כסף ולא מקבל כלום או לא מקבל את מה שסוכם בדיוק. הסכום עומד על 940$.

אשמח אם תתנו לי הסבר כיצד עובד ההגנה של PayPal ממה אני מוגן בדיוק, ואיך אני בודק את האמינות של המוכר אם יש אפשרות.

תודה מראש. 

פורסם

אחי (אם הוא אחיך, דבר איתו בבית, הפורום אינו צ'אט) בחיים אל תשלח כסף למישהו שאתה לא מכיר אישית דרך western union או העברה בנקאית מניסיון אישי!!!!

אם הוא לא מעוניין דרך paypal אז משהו פה מסריח אני מבטיח לך!!! אני הזמנתי הרבה דברים מחו"ל ותמיד אמצעי תשלום הוא paypal חוץ מאחת ששילמתי דרך western union והלך הכסף...

דרך אגב מה אתצה רוצה להזמין ומאיזה אתר?

פורסם

מצטער אם לא הסברתי את העצמי טוב. אני לא מתכוון לשלם ב western union או העברה בנקאית.

המוכר הסכים בסופו של דבר לקבל את התנאי שלי לשלם בPayPal. רציתי לדעת איך אני מוגן ומה קורה במקרה שאני לא מקבל כלום או מקבל דברים לא כמו שבדיוק תיארו לי?

תודה

פורסם

הבטחון המלא לכסף שלך הוא בקנייה ב EBAY ותשלום ב PAYPAL (אותה חברה), אז EBAY מציעים לך Protection Program.

היתרון בתשלוםב PAYPAL גם ללא EBAY, שהכסף נלקח מהכרטיס אשראי שלך. אם יש בעיה, אתה יכול ליצור קשר עם החברת אשראי ולבטל את החיוב על סמך קנייה של מוצר ברשת שלא התקבל.

פורסם

RAPID , הכסף שלך מוגן רק אם התשלום נעשה בשביל קנייה באיבאיי, אחרת לך תוכיח שהכסף תמורת משהו.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

היתרון האמיתי ב PAYPAL הוא שאתה לא צריך לחשוף את

בעל האתר (המוכר) לפרטי האשראי שלך כדי לרכוש מוצר ממנו.

עסקאות ב EBAY מגינות עליך עד סכום מסויים (לא זוכר מהו אבל לא נמוך)

במקרה שהמוצר שהזמנת הוא לא תואם את התיאור או לא הגיע בכלל

תעדיף לקנות דרך EBAY לדעתי יותר בטוח בימנו.

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

elik0 אני מקבל חשבונית מהמוכר. זה מעיד על כך שזה תמורת משהו. אז אני כן מוגן בPayPal?

אני לא רוצה לקנות בEbay זה הרבה יותר יקר. פניתי ישירות ליצרן. מה הבטחונות שלי?

פורסם

לצערנו אין כאלו.כל מה שאתה יכול לעשות זה לנסות לברר פרטים מלאים על המוכר,לראות אם במקרה זה phishing של אתר אחר(חיקוי מדויק של אתר דומה עם שגיאת כתיב), או למצוא טעויות באתר\קטלוג, או הפרש מחירים גדול מדי.

תנסה פשוט להוציא כמה שיותר פרטים מהמוכר,כדי לראות אם אפשר להתקיל אותו בפרטים הקטנים(אם הוא אמיתי,הוא ידע אותם.לרוב נוכלים לא משקיעים בללמוד את החומר.מצד שני,אל תציק לו יותר מדי,שלא יימאס לו ממך)

בהצלחה.

פורסם

בדקתי איתו הכל.

הוא שולח לי הכל - עונה לי לכל השאלות במקצועיות.

שלח לי כל דבר שביקשתי מתמונות של המפעל עם העובדים עד קטלוג מחירים ושאלות לגבי תוכן החבילה, גודל.

שאלות הקשורות בחשמל ואלקטרוניקה הוא בירר במיוחד בשבילי עם המהנדסים של המפעל. כל שינוי שאני מבצע בהזמנה הוא מעדכן לי את המחיר של ההובלה לפי בנאדם המתעסק בהובלות בלבד. אין משהו אחד ששאלתי ועדיין לא קיבלתי תשובה.

ושאלתי כמעט כל דבר אפשרי, אני שואל כ"כ הרבה שאלות שכל אדם אחר לא היה משקיע אפילו עשירית מהזמן שהוא עובד בשבילי עבור כמות כ"כ קטנה שאני מזמין כרגע.

החברה לא עובדת עם פייפל באף מקרה, אבל במיוחד בשבילי הוא הסכים לפתוח חשבון בפייפל.

אני מדבר איתו גם במסנג'ר שיחות של כמה שעות טובות, היה יום אחד שכל המשמרת שלו במפעל הוא דיבר רק איתי (כן כן אני נודניק גדול :-P). העברנו לפחות 10 מיילים אחד לשני בימים האחרונים.

לא הצלחתי להתקיל אותו בשום שאלה ובשום דבר. הכל הוא ידע הכל הוא בירר תוך זמן קצר, בקיצור אני לא חושב שיש בעייה. השאלה אם אפשר להסתמך על כל המידע הזה? והאם אני מקבל ביטחון גם מפייפל עבור העסקה הזאת.

פורסם

בגדול פייפאל נותנים ביטחון עד 2000$ או משהו כזה אבל מול מוכר מוכר באיביי בדר"כ.

אני קניתי דרך פייפאל תקליטורים מול אתרים של להקות בחו"ל - אתרים רשמיים, לא היתה בעיה ולא נזקקתי להגנה של פייפאל.

שווה להיכנס לUSER AGREEMENT של פייפאל ולבדוק האם הם מגינים על כל עסקה או רק מול איביי .

כל הזיכויים שהיו לי מול פייפאל (והיו כאלה) היו מול מוכרים באיביי.

מקווה שעזרתי.

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תוכן חדש...