Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הרכב המדובר הוא דייהטסו אפלאוז שנת 93.

העניין זה שהשקע של המצת לא מספק חשמל, בדקתי פיוזים וזה לא נראה הבעיה.

חיברתי מכשיר GPS וזה לא טוען את המכשיר, חיברתי את אותו מכשיר לרכב אחר ואין בעיה עם הכבל.

גם העיגול שאמור להיות מואר מסביב למצת לא מאיר.

העניין זה שאני פשוט חייב לסדר את זה עד יום חמישי הקרוב כי אני נוסע לצפון ואני אזדקק לזה.

למישהו יש רעיונות או שזה בעיה מורכבת ועדיף לבקר אצל החשמלאי?

תודה לעונים.

פורסם

במקרה של סוג המצת שלך עם האור סביב אמורים להתחבר שלושה חוטים לגוף המצת. פלוס למצת, פיקוד אור בזמן הדלקת אורות הרכב, ואדמה לגוף המצת. כיוון שגם המצת לא עובד וגם האור סביב המצת לא עובד כנראה שמה שהתנתק הוא חוט האדמה אשר משותף לשניהם. שלוף את המצת החוצה ובדוק האים חוט זה מנותק ואם לא אז בדוק בעזרת רב מודד האם יש על חוט זה אדמה ואם בכלל מגיעים מתחים על שני הקווים האחרים שציינתי.

פורסם

היום הייתי אצל החשמלאי והסתבר שה+ היה מנותק.

אמנם עכשיו שקע המצת מספק חשמל ואפילו המצית עובדת אבל אין עדיין אור סביב השקע מצת ברגע שמדליקים את תאורת הרכב.

לפי מה שראיתי הכל היה נראה מחובר בבית המצת.

יש רעיונות? (שכחתי פשוט לבדוק את זה שהייתי אצלו ועכשיו אני לא אחזור אליו בשביל העניין הזה..)

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...