Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי רכב ראוי ככל הנראה לתקציב שלי.

אם כי ,יש לי הרגשה שבגלל שאני בת ולא ממש מבינה במכוניות, אני אשלם יותר ממה שאפשר לשלם.

מדובר בפיאט פונטו ספייס 2005

ACTUAL1.3 60 SPICE

118000 ק"מ

ליסינג יד 1

ובעל המגרש רוצה עליה מחיר מחירון משוקלל 36000 ולא יורד מהמחיר הזה. כלומר לא מוריד מהמחירון

ראיתי גם שיש שריטה על הדלת יחסית ארוכה- האם אפשר להוריד על זה במחיר? כמה?

האם המחיר סביר?

האם לדעתכם אפשר להוריד עוד? כיצד?

פורסם

הקילומטראז' נשמע לי גבוה.

מתי הרכב עלה על הכביש?

כמו כן, העובדה שהרכב במגרש צריכה להדליק נורה אדומה - למגרש מגיעות בדר"כ מכוניות שהיתה בעיה למכור אותן בדרך אחרת.

מה ההיסטוריה של הרכב? האם טופל בצורה מסודרת ואת יכולה לראות היסטוריית טיפולים ותיקונים?

האם לקחת את הרכב לבדיקה במכון שאת בחרת?

פורסם

ממליץ לך לא לקנות במגרש

תקראי קצת בשרשור הדביק למעלה.

רכב ליסינג בטח שלא שווה מחירון,במיוחד עם 120000 ק"מ כשהוא נגיד 4 שנים על הכביש.

זה אומר שהרכב הזה עשה לפחות 30000 ק"מ בשנה,בנוסף קחי בחשבון שרכב "יד 1" לא מגיע לסוחרים אלא רק רכבים בעיתיים בדרך כלל,רכבים שהם יד 1 מליסינג חברת הליסינג תעדיף למכור בעצמה,ורכב שיש לו בעיות למיניהן יעדיפו להפטר ממנו ולמכור לסוחר בשביל לא להתעסק במכירה וכאב ראש שכרוף בכך.

המלצה שלי לחפש רכב מיד פרטית עם הסטוריית טיפולים מלאה בלבד, לא להתות לקנות ממגרש,רוב המגרשים לפחות ינסו לעבוד עלייך, ובגלל שאת בחורה ולא מבינה בזה כל כך הרבה לא תהיה להם בעיה גדולה למכור לך מה שהם רוצים במחיר שהם רוצים.

פורסם

אני גם לא הייתי ממליץ לך להתקרב למגרשי רכב, הרכבים האלה לא מגיעים לשמה בלי סיבה זה לא איזה צירוף מקרים שהם נכנסו למגרש כנראה עבר עליהם משהו או איזה תאונה תקלה או כל דבר שמוריד את הערך של הרכב לרצפה.

אני מאמין שאותו סוחר מנסה למכור לך גרוטאה במחיר סביר, במיוחד שרכב שנת 2005 עם קילומטרז של118000 ק"מ גבוה מאד לשנתון הזה.

אף פעם גם לא תדעי כמה עברו על הרכב הזה ומה מצבו האמיתי גם אחרי בדיקה שבטוח הוא יגיד לך בואי נעשה במוסך של החברה שלנו.

עצה שלי ללכת על רכב מיד פרטית הכי בטוח והכי פחות סיכונים שתיפלי על גרוטאה.

בסכום שיש לך אפשר לקנות רכב טוב אבל תצטרכי לרדת בשנתון אבל לפחות זה יהיה רכב יותר טוב ולא פיאט שלדעתי רכב לא מציאה.

***PEUGEOT - THE KING OF THE JUNGLE***

פורסם

אני לא חושב שמדובר במחיר יקר.

סה"כ רוב המכוניות האלו יצאו מחברות השכרה/ליסינג ולכן הקילומטראז' שלהם גבוה.מחיר המחירון של הרכב גבוה ביותר מ10 אחוז.

מה עדיף?לקנות רכב עם קילומוטראז' נמוך ולגלות שמישהו זייף את הקילומטראז'?

את צריכה לקחת את הרכב לבדיקה במקום שאת בוחרת,ולהחתים את בעל המגרש שאם יש פגיעה בשילדה,סכום הבדיקה יוחזר לך.

ולכותב התגובה האחרונה,מוכר פרטי לא בהכרח גם הגון יותר מסוחר.סך הכל,המטרה של כל אחד היא לקבל את המחיר הגבוה ביותר על רכבו.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם
מדובר בפיאט פונטו ספייס 2005

ACTUAL1.3 60 SPICE

118000 ק"מ

ליסינג יד 1

ובעל המגרש רוצה עליה מחיר מחירון משוקלל 36000 ולא יורד מהמחיר הזה. כלומר לא מוריד מהמחירון

ראיתי גם שיש שריטה על הדלת יחסית ארוכה- האם אפשר להוריד על זה במחיר? כמה?

האם המחיר סביר?

האם לדעתכם אפשר להוריד עוד? כיצד?

מחיר המחירון של הרכב לפני שקלול הוא כ43000 ש"ח כך ש-36000 ש"ח נשמע סביר גם יחסית למחיר המבוקש על רכבים עם נתונים דומים ביד 2.

בכל מקרה כדאי שתקחי את הרכב לבדיקה במכון שאת תבחרי לפני שתקני אותו.

עלות תיקון סריטה בדלת יכולה להגיע לכמה מאות שקלים, ולא נראה לי שהסוחר יתעקש על 500 ש"ח אם ל זה תקום או תיפול העסקה.

בהצלחה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה על העצות.

בינתיים עירבתי גורם אחר במשוואה שהוריד את המחיר ל35000

כלומר 1000 ש"ח פחות ממחיר הרכב המשוקלל (ליסינג)

אין לי כ"כ ברירה אלא לקנות ממנו משום שאין עוד פונטו למכירה באיזור שאני גרה בו,

ואין לי אפשרות כ"כ להתחיל לנסוע באוטובוס ברחבי הארץ כדי למצוא רכב ראוי..

אז כדי לראות שהבנתי נכון, כדי לוודא שלא עובדים עליי, אני צריכה:

לבדוק ספר טיפולים

לקחת למכון בדיקת רכב

פורסם

ולכותב התגובה האחרונה,מוכר פרטי לא בהכרח גם הגון יותר מסוחר.סך הכל,המטרה של כל אחד היא לקבל את המחיר הגבוה ביותר על רכבו.

לא ציינתי בשום מקום שכל מוכר פרטי הוא הגון.

הצעתי לפותחת השרשור למצוא מוכר פרטי הגון ולרכוש ממנו.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

אז כדי לראות שהבנתי נכון, כדי לוודא שלא עובדים עליי, אני צריכה:

לבדוק ספר טיפולים

לקחת למכון בדיקת רכב

כן.

כפי שנאמר מעלי - חשוב שאת תבחרי את המכון, ולא שהוא יכוון אותך למכון שהוא עובד איתו (גם אם יעשו לך שם מחיר).

קחי בחשבון שהבדיקה עולה כמה מאות שקלים, אל תיבהלי - תחשבי כמה תוציאי בעתיד על תיקונים אם תקני רכב בלי בדיקה.

אחרי הבדיקה את יכולה לסרוק את תוצאותיה ולהעלות לכאן לקבלת חוות דעת.

ושיהיה בהצלחה.

• תוכן חדש...