Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תצפית Dodge Challenger SRT8

Dar
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דר כל הכבוד על התצפית!

הרכב פשוט מרשים ברמות שחבל על הזמן.

בדיוק גם אני חשבתי על זה שזה לא נעים להשאיר רכב יפה בפינה נידחת.

גם אני תופס שתי חניות אם יש חניה בשפע.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הנוסחה השתנתה, אני מניח שף אחד לא פורץ או גונב רכבים חדשים ומיוחדים כי

1. צריך להיות מקצוען אמיתי והסיכוי שכזה יפול בדיוק למקום שבו חנה הרכב הנדיר בשעה שאין אף אחד בפינה נידחת הוא קטן.(זה כמובן אם לא הוזמן במיוחד ובוצע מעקב או משהו כזה)

2. אין שם מה לגנוב..אי אפשר להתקין מכשירים אינטגרליים של רכב נדיר ברכב אחר.

לכן פורצים או סתם גורמים נזק רק מטעמים של וונדליזם\שעמום או שמדובר ברכב ישן יותר עם ציוד אודיו יקר ערך למשל או שדרושים חלקים של אותו רכב.

באשר לחניה פעם אחרונה שביקשתי לתת צ'אנס לעם ישראל ולא חיפשתי חניה בין שני עמודים במשך שעות בקניון, חניתי ממש צמוד לעמוד מצידו של הנהג (כדי להשאיר לנהג הפוטנציאלי מספיק מקום מחניה הכפולה שלצידי(זאת הייתה חניה משולשת בין שני עמודים), מסביב חניה בשפע רב, אני חוזר לרכב, ומגלה רכב חונה בצמוד אלי בצורה כזאת שלא יכולתי להכנס לרכב מדלת הנהג והייתי צריך להכנס דרך הגג(!). עכשיו התחלתי לחשוב מה הנהג (ותסלחנה לי הבנות, אני בטוח שזאת הייתה בחורה) חשב-

1. החניות מסביב עדיין היו ריקות (מאות חניות ריקות בקומה -3 של החניון)

2. שתי חניות לצידי ריקות ומרווחות- השארתי מקום, בגלל זה נצמדתי לעמוד

3. הרכב חנה עם הפנים קדימה בצורה אלכסונית כאשר דלת הנהג שלו צמודה לרכב שלי, מדובר בחניה ללא תמרונים פשוט לבוא ולהכנס

4. גם אם הנהג\נהגת היו בעובי של קייט מוס בתקופת האנורקטיה, לא היה מצב שהם יכלו לצאת מדלת הנהג (וזה "הרגיע" אותי כי זה אומר שלא פתחו כלל את הדלת), לכן הנהג,נהגת הניחו מראש שיצאו מדלת הנוסע!

לסיכום- הנהג\נהגת הגיעו למקום, אמרו אין לי זמן\כוח לחנות מטר מכאן במאות החניות הפנויות אז נכנס לכאן, אין לי כוח\רצון\יכולת\זמן לתמרוני חניה אז נחנה בצורה הקלה ביותר האפשרית, "אוי אי אפשר לצאת מהדלת"? חפיף נצא מדלת הנוסע

והתעלומה היחידה- הכיצד היא\הוא חשב\ה שאני אכנס לאוטו??!?!? הרכב היה צמוד לעמוד מצד אחד, וצמוד לרכב השני מצד שני,האם (ונראה לי שכבר אפשר להגיד "היא") חשבה "אה הנה יש לו גג נפתח הוא יוכל להכנס דרכו??"

שראיתי את התמונה של הרכב חונה במרחק של 3 סנטימטר מהרכב שאני בדרך כלל חוטף התקף לב רק שאני רואה מישהו חולף במרחק קצר לידו כל כך דאגתי והייתי עסוק במחשבות למה לעזאזל מישהו יעשה כזה דבר שלא טרחתי לצלם, אבל זה בהחלט היה מראה מפחיד ביותר.

וזאת הסיבה שבגללה צריך לחשוב טוב ולמצוא חניה אסטרטגית.

פורסם

אם אתם כבר מדברים על חניות ולא על רכב (אלוהים יודע איך תצפית של צ'לנג'ר הפכה לדיון איך לחנות)..

אני ליד הבית ובכלל בכל מקום חונה ממש רחוק כדי למצוא חניה שמצד אחד לפחות יש קיר ונצמד לקיר ככול האפשר.

אם אתם חונים על 2 חניות זה מתבקש כל כך שמשהו יבוא יצמד לחניה שלכם ויפתח את הדלת עליכם.

יש אצלי ליד הבית בחניה האחרונה קיר והיא חניה גם רחבה - כמה שיפתחו את הדלת לא יוכלו לפגוע בי.

שטסתי לאילת השארתי את הרכב בטרמינל 1, עליתי לחניה הכי גבוהה (למרות שלא היה רכב אחד באף קומה חוץ מהראשונה).

הלכתי עד הסוף וחניתי בפינה הכי קיצונית.

למקומות שאני מגיע קבוע יש לי גם חניה קבועה שאני יודע שלא ידפקו דלתות של שאר הרכבים על האוטו שלי.

למרות שיש לי דפיקות די רציניות על האוטו מדלתות (האוטו נצבע כולו לפני פחות משנה)

S2000

פורסם
תמיד הייתי בטוחה בנוסחה הבאה:

רכב יפה + פינה נידחת = פריצה לאוטו.

את הבעיה הזו פתרתי ע"י התקנה של אזערת גארד + ויתור על מערכת הסאונד.

אל תתחילו להיות לי קטנוניים, במקומות שיש מצוקת חניה נוסעים באוטובוס או ברכב הרגיל. אין לי שום סיבה לעצבן אף אחד עם הצורת חניה שלי.

ד"א, אני הגעתי למצב שאני לא לוקח את האוטו למקום שאני לא יודע שיש חניה מסודרת וגדולה. לכן הרכב שלי יוצא מהחניון רק לעבודה (ששם יש חניה מסודרת ואני בקשר עין עם הרכב כל הזמן) או למפגשים/טיולים. לא תראה את הרכב שלי חונה יותר בקניונים וכדומה, אני את הסטירת לחי שלי כבר קיבלתי. תקרא לי משוגע אבל אני מעדיף להיות משוגע מאשר לחזור שוב לאוטו האהוב והמלוקק שלי ולגלות שאיזה אידיוט עם טנדר החליט לשרוט לי את כל הכנף.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בהחלט רכב ביופי מרשים, לא ציפיתי לראות אחד בארץ על כך מהר

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
אוטו מדהים!

שמת לב במקרה אם זה גיר ידני או אוטומט?

לא בדקתי אבל בטוח שזה אוטומט נדיר לראות ידנית גם בארה"ב.

S2000

פורסם

לא ידעתי שיש אותה בארץ בכלל!

אחד הרכבים היפים שיש בישראל:shock:

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם
אוטו מדהים!

שמת לב במקרה אם זה גיר ידני או אוטומט?

אני זוכר אמרו בתוכנית טלויזיה שהיא מגיעה רק אוטומט ואיפשהו ב-2009 תגיע בידני עם 6 הילוכים

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

רכב מדהים חבל שאנחנו לא בארה"ב:( רק השאלה שלי היא איפה ניתן לטפל במכונית מסוג שכזה? במוסך של UMI? או של יבואן קרייזלר בישראל?

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם
אני זוכר אמרו בתוכנית טלויזיה שהיא מגיעה רק אוטומט ואיפשהו ב-2009 תגיע בידני עם 6 הילוכים

בהתחלה רציתי לכתוב שאין אבל לאחר בדיקה קצרה גיליתי שכבר מוכרים אותה עם גיר ידני 6 הילוכים.

בקשר לטיפול ברכב, צריך למצוא מוסך שיודע לטפל בה או לקבל אמנת שירות במוסכים של דודג'.

S2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...