Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדירה שלי יש לי תשתית של הוט, וספק בזק בינלאומי. אני מאוד מרוצה מהם, זאת השנה השניה שאני עם שניהם. לגבי המחיר, אני משלם כנראה די הרבה (בלי התחייבות) אבל עד כה לא היו שום תקלות. בתחילת ינואר, שנה שעברה היתה לי תקלה בתשתית, הטכנאי של הוט בא ועשה עבודה טובה. ממש הגדיל ראש. והייתי מרוצה עד השמיים.

אני משלם 30 חודשי לאינטרנט ו60 לתשתית (כן אני יודע שזה יחסית הרבה).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

סיב אופטי של סלקום התשתית, ו012 מקבלים מ verizon בפורטלנד ארה"ב, רוחב פס מגה.....

ובבית עם הוט, ו 012, מרוצה מאוד 3 מגה

גולש עם 6 מחשבים חלק בתצורה אלחוטית, מוריד מהר, החיסרון הוא רק שיש איזה תקלה בהוט.... או שאם הם עושים עבודות לילה אז מנתקים אותך.

Audi A3 2.0TFSI 2006

פורסם

גילוי נאות, אני עובד בתמיכה הטכנית של הוט.

בתור אחד שיצא לי לשמוע הרבה מלקוחות "דיברתי עם הספק שלי והם..." הדירוג שלי הוא כזה (כאשר אני מדגיש שאני מדבר אך ורק על רמת וידע התמיכה הטכנית של הנציגים שלהם):

1)בזק בינלאומי

2) נטוויז'ן

3) קווי זהב

לקווי זהב יש הרבה נציגים שקרנים שמטרטרים לקוחות, מוצאים שיש בעיה במחשב ומפנים אלינו בטענה שהבעיה אצלנו, או שיש בעיה אצלהם והם עדיין מפנים אלינו, אני בחיים לא אתחבר ל012.

להורים שלי יש הרבה מאוד שנים בזק+בזק בינלאומי ואין איתם שום בעיות. לי בבית יש הוט+נטוויז'ן אני די מרוצה, אני לא זוכר תקלות מיוחדות כי הרוב אני די יכול לסדר או לאבחן לבד. מקווה שזה גם ישאר ככה.

פורסם

ADSL 5mbit משלם על התשתית 79 בהתחייבות לשנה,ו59 לנזק בינלאומי + עוד חשבון בנטוויז'ין ב69לחודש (אחרי התמקחות קלה!)

אחרי שנה של סיוטים לעולם לא אחזור לכלבים אהמ לכבלים (למרות שהם מנסים באופן שבועי לשטוף את המוח להורים שלי)

אגב אקספון יקרסו מהר מאוד אם לא יגדילו רוחב פס - ומהר. יש להם כרגע רק 2קווים של 100מביט,ומספיק כמה יוזרים כבדים מאוד עם 5-8מביט וכל שאר הלקוחות ירגישו איטיות.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

0.75 מ'.

תשתית - בזק (כרגע 50 ש"ח).

ספק - נטוויז'ן (23 או 26 ש"ח, לא זוכר).

כבר 9 חודשים.

מעולם לא הזדקקתי לשירות הלקוחות של נטוויז'ן, כך שאין לי מה לומר עליו.

רק פעם אחת התנתק האינטרנט. העניין סודר בשיחת טלפון זריזה לבזק,

תוך 4 דקות (איזה שהוא שינוי שהתרחש בטעות בהגדרות שלהם, אני לא מבין בתחום).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יש לי המון מה לתרום לדיון אך עם זאת זה לא יהיה נקי כי אני עובד בב"ל,

אי לכך בהתאם לזאת, אני אדגיש מספר נקודות :

• התמחור בכלל החברות לרוב זהה, זאת אומרת יתכן ובמחיר הראשוני שמוצע יהיו פערים, אך אחרי התמקחות והצהרת כוונות (בX אמרו לי Y) לרוב זה מתיישר, זה כלל שתופס לכל החברות.

• האם באמת ההבדל בין 23 שקל ל26 שקל זה מה שמשנה בבחירת ספקית ? הריי היום השימוש באינטרנט הופך אינטנסיבי יותר ויותר ויותר, והאינטרנט מהווה ממש צינור מידע בלתי ניתן לביטול כבר, לדעתי יש לבחור את הספק לפי שיקול מי הוא הספק ולא לפי 4 שקל לפה ולשם,

• ההבדל בין הוט לבזק הוא לא גדול רק שיש בעיה אחת, חיבור VPN על תשתית כבלים הוא המצאה ישראלית, מה שנקרא "כבלים עם חייגן", החיבור האמיתית איתו אמורה לעבוד התשתית הזאת בצורה יציבה הוא חיבור MPLS, (חיבור קבוע ללא חייגן), בבזק בינלאומי באופן דיפולטיבי כל הלקוחות מחוברים בMPLS ללא שום חיוב נוסף !, (אני מדגיש את זה כי בחלק מהספקיות האחרות ואני לא אנקוב שמות בהחלט יש חיוב נוסף על השירות הנ"ל)
  • מניסיוני האישי כלקוח אני יכול להגיד שמבחינתי 012 כשלה בצורה ברורה, זה התחיל בביצוע חסימת פורטים, והתלווה בQOS אגרסיבי, (הגבלת מהירות לפי פרוטוקול, ללא תלות בפורט) זה המשיך בפרשת זיוף הטורנטים הידועה לשמצה, (ונכון שהם הכחישו, אז מי יתן הסבר איך ביום בהיר חצי מהמשתמשים של 012 נחסמו פשוט וכל שאר הספקיות הכל היה בסדר?), וממשיך גם היום עם הגבלת נפח ההורדה למורידים כבדים (שפה גם נטוויז'ן לא הכי נקיה).
  • בשורה תחתונה צריך לזכור שחלק בלתי נפרד מספק האינטרנט זה מוקד השירות הטכני, ומוקדי שירות הלקוחות. הכל טוב יפה וכיף שהכל עובד, אבל ביום שזה מפסיק לעבוד אתה רוצה מענה מהיר, מקצועי, החלטי, ויעיל !. לטעמי ומניסיוני הקצר לנטוויז'ן יש מוקד לא רע בכלל בכלל, מענה מהיר ולרוב מקצועי, אני מדבר על השירות הטכני, באגף שירות הלקוחות הם לוקים בחסר עם מדיניות שימור לקוחות אגרסיבית שפשוט מונעת התנתקות בכל מחיר, גם במחיר של פשוט לא לנתק ולהמשיך לחייב :o),

אני בכוונה לא מדבר על בזק בינלאומי יותר מידי, כי זה לא יהיה נאות לעשות פה תצוגת יכולת ומה יש לחברה ומה אין, אבל אני אתן 2\3 נקודות קטנות וקצרות.והכי חשוב, עובדתיות !

1. לבזק בינלאומי רוחב הפס הכי גדול לחו"ל
  2. בזק בינלאומי לא מגבילה כמות תעבורה חודשית ללקוחות
  3. בזק בינלאומי הספקית היחידה שכל המוקדים שלה אחרי מספר 1800 בחינם
  4. לבזק בינלאומי אין מדיניות שימור אגרסיבית, ביום שתרצה לעזוב(אם תרצה) אתה תעזוב
  5. וכל אלו שחשוב להם גלישה מהירה בCF, האתר מאוחסן בבזק בינלאומי, כך שלדעתי כמעט ואין סיכוי שתקבלו גלישה יותר מהירה מאשר חיבור עם בזק בינלאומי :)

תהנה בכל שתבחר בכל מקרה,

פורסם

עתיד תודה על התגובה המפורטת ותודה לכל המגיבים, אני לא מסכים איתך בנוגע למדיניות השימור מפני שאני לקוח(ותיק מאוד) של בזק ובב"ל ואני סובל בין היתר מניתוקים (על בסיס יומיומי) תעבורה איטית ועוד ועוד (היה אצלי טכנאי).

יש לי היסטוריה ארוכה של שיחות עם המוקד ולפני חודשיים הרגשתי שנמאס ואני רוצה לסיים את היחסים איתם, ביקשתי להתנתק והבחור מהמוקד פשוט סרב (כמובן לאחר שיחה של 40 דקות בערך)בטענה שאנחנו מחוייבים להם (אין לי מושג איך זה קרה אבל לא משנה), ההתחייבות מסתיימת בפברואר ואני לקוח של לא מעט שנים.

לסיכום 012 לא לגעת

תשתית להשאר עם בזק

בקשר לספק אני עדיין לא בטוח...:roll:

אשמח לעוד תגובות.

פורסם

צודקים קודמיי - 012 שווים לתחת (התחברתי אליהם משלהי מאי 2000 עד אמצע 2006 - הכל היה דבש. ומאז הכל התחרפן)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
יש לי המון מה לתרום לדיון אך עם זאת זה לא יהיה נקי כי אני עובד בב"ל,

אני בכוונה לא מדבר על בזק בינלאומי יותר מידי, כי זה לא יהיה נאות לעשות פה תצוגת יכולת ומה יש לחברה ומה אין, אבל אני אתן 2\3 נקודות קטנות וקצרות.והכי חשוב, עובדתיות !

1. לבזק בינלאומי רוחב הפס הכי גדול לחו"ל- הכולל גם שיחות לחו"ל על אותו רוחב פס
  2. בזק בינלאומי לא מגבילה כמות תעבורה חודשית ללקוחות
  3. בזק בינלאומי הספקית היחידה שכל המוקדים שלה אחרי מספר 1800 בחינם
  4. לבזק בינלאומי אין מדיניות שימור אגרסיבית, ביום שתרצה לעזוב(אם תרצה) אתה תעזוב- כבר לא מדוייק.
  5. וכל אלו שחשוב להם גלישה מהירה בCF, האתר מאוחסן בבזק בינלאומי, כך שלדעתי כמעט ואין סיכוי שתקבלו גלישה יותר מהירה מאשר חיבור עם בזק בינלאומי :)

תהנה בכל שתבחר בכל מקרה,

אם נשמע קולה של בזב"ל אזי ראוי שגם קולה של 013נטוויז'ן ישמע:

1.החברה היחידית שניצחה כל סקר אפשרי - אובייקטיבי ב4 שנים האחרונות

2.החברה היחידה בתחום התקשורת עם שירות לקוחות הפועל 24 שעות ביממה גם בשבתות וגם בחגים.

3. תמיד ניתן להגדיר ניתוק אוטמאטי לאחר תקופת ההתחייבות.

עובדות,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אם נשמע קולה של בזב"ל אזי ראוי שגם קולה של 013נטוויז'ן ישמע:

1.החברה היחידית שניצחה כל סקר אפשרי - אובייקטיבי ב4 שנים האחרונות

2.החברה היחידה בתחום התקשורת עם שירות לקוחות הפועל 24 שעות ביממה גם בשבתות וגם בחגים.

3. תמיד ניתן להגדיר ניתוק אוטמאטי לאחר תקופת ההתחייבות.

עובדות,

עידן

קולה של בזק בינלאומי לא נשמע - נעים מאוד, גורל, משתמש פעיל מאוד בCF כבר מספר שנים, קולי הוא שנשמע :)

באמת כל הכבוד (ואני לא ציני) לדעתי מדובר באקט שירותי מהמדרגה הראשונה !,

בקשר לסקר יש שחולקים עליך, בסקר מעריב האחרון נטוויז'ן אכן קיבלה מקום ראשון, ובזק בינלאומי מקום שני, אך עם זאת ברק 013 קיבלה מקום אחרון, והיא כבר היתה חברה ממוזגת עם נטוויז'ן אז איפה זה מציב את נטוויז'ן ?

עזוב, בכל מקרה פה זה פורום מכוניות ולא משהו אחר, אני חושב שהבחור קיבל מידע על כל האספקטים האפשריים בתחום.

פורסם

ממש לא בגלל זה, מאחר ונטוויז'ן לא בהכרח מציעה את המחיר הכי טוב, אני חושב שמה שניצח ועדיין מנצח והוא הקלף הכי מנצח בחברת תקשורת הוא השרות, לאף אחד כבר לא אכפת לשלם יותר כסף בעד שרות

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אם אתה גיימר ומחפש פינגים נמוכים - 012

אם אתה מוריד כבד וחשוב שלא יחסמו אותך - בב"ל

לגבי תשתית - לא להתקרב לכלבים (הוט)

נ.ב. קולה של בזק בינ"ל נשמע שנית

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...