Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני לוקח רכב לבדיקה מחר ואני צריך מכון אמין באזור רמת גן-בני ברק, פתח תקווה, תל אביב.

תודה ובהמשך תבוא גם התייעצות על הבדיקה !!! :lol::roflmao:

פורסם

קומפיוטסט ביד-אליהו בדקו את אחד הרכבים שרציתי לקנות בצורה די יסודית, עלו על מה שהיה צריך לעלות (כלומר מכה בקורת אורך אחורית בשלדה) אבל לא בדקו את כל מה שהייתי רוצה שיבדקו (למשל קומפרסיה יחסית).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

או קיי.... אז זה אומר לא ללכת לאף אחד מאלו שצויינו ?

אז יש המלצות אחרות ?

מה לגבי מבדק בפתח תקווה ? שווה לנסוע עד מבדק הרצליה ? שמעתי שהם ממש טובים.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

לא להעיז ללכת לקומפיוטסט בפ"ת. הם רימו אותי בבדיקת מכונית. והעלימו בפני את העובדה שהמכונית עברה תאונה ושיש פגיעה במרכב.

הסתבר לי אחכ מאוחר מדי..

מבדק בהרצליה הם הכי אמינים. שמעתי את זה משני מוסכניקים ותיקים שאמרו שהם סומכים רק עליהם.

פורסם

כל 1 יגיד משהו אחר למה? שתדע המכונים הם חברים/מאכרים אם המון לקוחות וסוחרים

1 אומר בפ"צ לא גילו

2 אומר במ.מ.מ מצויין אבל לא עלו על תאונה - מה שקשה לי להאמין כי הם מאוד מדוייקים ורציניים שם.

3.ביד אליהו טוב אבל...

4.בהרצליה הכי אמינים אבל אני אישית יודע שהם בקומבינות ויש מאכרים שם בפנים

5.ולסיכום תפנה למוסכניק טוב שאתה מכיר או שייכירו לך יבדוק לך תרכב כראוי ואף אם יש לך חבר/מכר פחח רכב יבדוק אותו מתאונות.

כשרכב טוב אז הוא טוב כמובן בתנאי שהמחיר טוב:lol: לקנות רכב ואחרי כמה זמן כזה או אחר להחליך משהו בשל בלאי אין מה לעשות זה לא נפיל קורה ויימשיך לקרות.

:roll:

פורסם

מ.מ.מ. מצויינים לקונה (רשימת כסת"חים באורך הגלות).

אני הייתי מדרים לקומפיוטסט באזור התעשיה הישן של ראשון.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
מ.מ.מ. מצויינים לקונה (רשימת כסת"חים באורך הגלות).

אני הייתי מדרים לקומפיוטסט באזור התעשיה הישן של ראשון.

+1 בדקתי 2 רכבים שם

פורסם

מה לגבי מבדק בפתח תקווה ?

ממליץ בחום, בודקים כל רכב ביסודיות ומקצועיות ונותנים גם חו"ד מפורטת בע"פ (בנוסף לטופס ממוחשב כמובן).

• תוכן חדש...