Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שבוע הבא אני אמור לגשת עם רכבי לטסט, בנתיים אני רוצה לעשות ביטוח לשבוע בשביל שאוכל לגשת לטסט ולנסוע בשקט הביתה לאחר מכן.

הרכב רשום על שם אחי אשר בן 25 ולא נחשב לנהג חדש, במידה ואני עושה ביטוח חובה על שמו, אוכל לגשת לעשות טסט לרכב? אני בעוד כחודשיים בן 18 ונהג חדש.

תודה וחג שמח, JEP.

פורסם

אהלן,

הוצאתי רשיון לפני שנתיים ובעוד כשבועיים נגמר לי הנהג חדש,

אבל עדיין לא שלחו לי חידוש רשיון ולא כלום, האם לפנות למישהוא או לחכות עוד כמה ימים?

והאם צריך צילום מחדש לרשיון או שהצילום הראשון עדיין שמור אצלהם?

תודה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

אהלן

אני לא נהג חדש וגם לא צעיר פשוט נורא מעניין אותי מה נותן חוק ה-2 נוסעים כפי שאני רואה את זה

זה כך:

*במקרה של תאונה יש פחות נוסעים ברכב ופחות נפגעים , זה הצד נחיובי אני מסכים

אבל מצד שני

*יש הרבה יותר רכבים על הכבישים במיוחד בסופי שבוע זה גורם גם לפקקים , גם לבעיות חניה באזורי הבילוי , וגם מעלה את הסיכוי לתאונת דרכים כי יש פי שתיים מכוניות על הכביש.

למשל 4 חברים רוצים לצאת הם צריכים שני רכבים בשביל זה במקום אחד .

איפה ההיגיון מישו יוכול להאיר את עייני.

נ.ב

לא יודע אם זה כבר הופיע בשרשור התייאשתי לחפש אחרי 30+ עמודים.

תודה וסליחה על הטירחה.

:-Pחייך הכל לטובה:-P

Mitsubishi Carisma 1.6 GLX

פורסם

היי,

במידה ונהג חודש נוסע כשליצידו מלווה לכל דבר אבל המלווה שתה ולפי חוק אינו כשיר לנהיגה, הוא עדיין נחשב מלווה ומותר שיהיו 4 אנשים ברכב?

תודה ושבת שלום.

פורסם

שלום לכולם !

אני חדש פה :)

קודם כל אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה...

מחר ה 13.10 נגמר לי המלווה

עכשיו השאלה שלי אם אפשר היום ב 12 בלילה לנסוע ללא מלווה ?

למרות שעדיין לא קיבלתי את הרישיון נהיגה - הפלסטיק הזה עם התמונה.. אני נוהג עם האגרה כאילו...

תודה :)

פורסם
שלום לכולם !

אני חדש פה :)

קודם כל אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה...

מחר ה 13.10 נגמר לי המלווה

עכשיו השאלה שלי אם אפשר היום ב 12 בלילה לנסוע ללא מלווה ?

למרות שעדיין לא קיבלתי את הרישיון נהיגה - הפלסטיק הזה עם התמונה.. אני נוהג עם האגרה כאילו...

תודה :)

הטופס הירוק שברשותך הוא רשיון נהיגה לכל דבר, תוקפו ל-6 חודשים. תקופת הדרישה לליווי מצויינת בו, ומרגע שפגה - אתה רשאי לנהוג ללא ליווי, אם כי עליך להקפיד על כל שאר הכללים של נהג חדש.

סע בזהירות ותהנה !

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...