Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי כל סיום נסיעה אני לוקח את כל מסמכי הרכב ממגן השמש ומניח אותם בבית, ולא פעם קורה לי שבבוקר שאני יוצא אני שוכח אותם ואז באמצע הנסיעה נזכר וכל הדרך נוסע בראש עסוק "הלך עליי אם תופס אותי שוטר", דבר ראשון במידה ותופס אותי שוטר מה הדין שלי? (קנס, שלילה וכו')

דבר שני האם ניתן לשכפל את המסמכים, להשאיר את המקוריים בבית והמשוכפלים ברכב? לא תיווצר בעיה במידה ושוטר עוצר אותי?

פורסם
על סמך מה אתה כותב את זה? אתה תשלם עבורו את הדו"ח?

דני, חפש בפורום, כבר נידון הרבה פעמים.

מצטער אם הטעיתי. פשוט אבא שלי עם משוכפלים. וזה לא ליסינג. זה דו"ח?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

נדיר מאוד היום ששוטר ייתן דו"ח על מסמכים (גם אם אינם באוטו), כי היום בניידות (חוץ מ"אור ירוק") יש מחשבים שמחוברים ומאפשרים לשוטר לבדוק און-ליין אם הרשיונות בתוקף.

רק אם לשוטר בא להתלבש עליך תקבל דו"ח (עפ"י התקנות זו עבירה). רשיונות מצולמים לא שווים את המאמץ. כאילו אינם (מלבד חברות בהן יש קצין רכב, כולל ליסינג).

פורסם

למה פשוט לא להשאיר את המקוריים ברכב?

מה כבר יקרה?

ואם אתה חושש, פשוט תשים אותם באיזו תיקיה על הדלת ככה שלא תשכח לקחת אותם בבוקר או כשאתה יוצא עם הרכב.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

בעקרון יש דו"ח של 250 ש"ח אם אני לא טועה על נסיעה ללא מסמכים, שהבנתי שלא הרבה נותנים אותו, אבל אם אין לשוטר מסוף למשל אם הוא על אופנוע או שסתם לא תקין, אני חושב שהוא יכול לדרוש ממך להגיע לתחנה עם המסמכים.

פתרון אפשרי: לשים את המסמכים ביחד עם המפתחות של האוטו ו/או הפאנל, ככה תתרגל אליהם כדבר הכרחי לנסיעה.

• תוכן חדש...