Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תצפית אני חושב שמיוחדת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הסדרה השמינית של ב.מ.וו מזכירה משהו את הגאלאנט החדשה מבחינה חיצונית...
כשהגאלאנט יצאה מיצובישי אמרו במפורש שהכוונה היתה ליצור עיצוב אירופאי (במילים אחרות:חיקוי לסדרה 5 שיצאה שנה לפניה :oops: ).

אז ככה היא לא מייוצרת יותר אבל היא יפה סוף הדרך!!

אחרי שרואים אותה כמה פעמים היא נהיית סתמית (כמו 323F הראשונות,להבדיל אלף הבדלות :wink: ).רק לידע כללי,BMW נכנסו להרבה הפסדים בגלל הרכב הזה שלא זכה להצלחה בכלל ועיצובו היה דיי שנוא על האירופאים\אמריקאים.כאשר יצא הוא היה מיועד להחליף את סדרה 6 משנות השמונים אך כשל :( .

יוצרה ב-79, מנוע 6 צילינדרים. יוצרו כמה מאות סה"כ.

חבל שאין תוכנית לדגם חדש שילמד את פרארי לקח,למרות שבאמצע שנות ה-90 הוצגה מכונית תצוגה על בסיס עיצוב ה-Z1 (עוצבה ע"י ITALDESIGN).הסיבה היחידה שאני זוכר את זה היא בגלל שהיא הוצגה בזמנו באוטומוטור :shock: .

i076.jpg

פורסם

:lol::lol::lol: קרעת אותי מצחוק...

אני אישית חושב שהיא מדהימה (אז לפחות היא עמדה באוטומוטור ליד טסטה-רוסה ודיאבלו ונראתה מעולה)אבל אני שם לב שאני במיעוט כאן :shock: אז אני אשתוק. :?

פורסם

לאבא שלי יש חבר בסאן פרנסיסקו ...

במקרה יש לבחור עכשיו 850 ( לפני זה היה לו 911 טורבו 88 ) , אשתו נוסעת בלקסוס ויש לי ג'יפ של אינפיניטי כפנאי ..

בקיצור אבא שלי שנהג גם על הפורשה וגם על ה - 850 אמר שאין מה להשוות וה - 850 היא בהחלט מכוניות חזקה אבל אין לה יותר מדי אחיזה וה - 850 הספציפית של הבחור הייתה במצב פנימי לא משהו , הוא גם אמר שההנדסת אנוש די נחותה יחסית לב.מ.ו .

בקיצור אני סומך על אבא שלי ואני קונה 911 ... יופי שהבעיה נפתרה 8)

נ,ב : אחרי סיבוב שאבא שלי נהג בלקסוס ואשתו ישבה לידו האשה מאד התפלאה על מה הרכב יכול לעשות ... היא חשבה שהיא נוהגת באיזה משפחתית מגודלת ולא לקסוס LS430 שעושה 0-100 בפחות מ - 7 שניות .

כואב שיש מכוניות שלא מעריכים אותם .

פורסם

אפרופו קרובים מחו"ל, כשהייתי קטן לדוד שלי בניו-יורק הייתה קמארו איירוק-זי (Chevrolet Camaro Iroc-Z)...שחורה!

הוא סיפר לי שהוא נכנס למאסר בגלל מהירות מופרזת - אני לא זוכר על כמה בדיוק.

Iroc-z.jpg

cb0903a1.jpg

מישהו יודע נתונים על הרכב? הספק? נפח מנוע?

172

פורסם

אפרופו אנשים בחו"ל לשכנים שלי בשוויץ(כן יש לי גם בית בשוויץ) יש

M5 :D ,וגם לוטוס אז שאני טס לשם בעוד חודש פחות יום אני אלך לדבר איתם ואנסה שיקחו אותי לסיבוב במכוניות

לוטוס אלן אס2.jpg

לוטוס אלן אס21.jpg

M5.jpg

Vw Polo GTI

פורסם
אפרופו קרובים מחו"ל, כשהייתי קטן לדוד שלי בניו-יורק הייתה קמארו איירוק-זי (Chevrolet Camaro Iroc-Z)...שחורה!

Iroc-z.jpg

cb0903a1.jpg

5.7 Tuned Port Injection 350ci 245hp

Top Speed = 147.7 mph (350 TP)

0-60 time = 5.8 seconds (350 TPI)

1/4 time = 14.4 seconds @ 97.8 mph (350 TPI)

גוזרת STI או לא ????????

:twisted:

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

ואם כבר תצפיות בוואריות:

נצפתה היום ברעננה סידרה שלוש מדור קודם (E36?) עם הכיתוב 528 מאחורה. צריך לשים תמונה שלה במילון תחת הערך WISHFUL THINKING...

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

לפי מה שאני זוכר, ה"נסקה" של ב.מ.וו ואיטלדיזיין שהייתה באוטומוטור, זו לא זאת, היא הייתה NAZCA C2 הדגם השיני שלה, ואם מיסטקלי מלפנים, מסמאל דיאבלו סגולה, אם אני לא טועה זו הייתה ה VT, ומימין טסטרוסה אדומה... מהממת... לעזזל! מה קרה לאוטומוטור מאז!!! זוכרים את התערוכה עם הקונטאץ', עם ה F40? אני מלא געגועים...

חוץ מיזה, בקשר לב.מ.וו, מישהו ראה באיזור תל אביב את ה 740 M?

המתקון, קך ב.מ.וו 740, הדבק סמל של חטיבת M, ומה יצא? M7, איזה יופי

פורסם

אחרי שרואים אותה כמה פעמים היא נהיית סתמית (כמו 323F הראשונות,להבדיל אלף הבדלות :wink: ).

:mad:

אופס :?

לא התכוונתי לפגוע,אבל אתה חייב להודות שהמנורות הנפתחות של המאזדה חוללו סערה בהתחלה,אומנם מכונית מיוחדת לאותה תקופה אבל לא כמו שמרמז העיצוב.

תתנחם בזה שאני רואה יותר מוסך ממך :lol: .

פורסם

Iroc-z.jpg

cb0903a1.jpg

5.7 Tuned Port Injection 350ci 245hp

Top Speed = 147.7 mph (350 TP)

0-60 time = 5.8 seconds (350 TPI)

1/4 time = 14.4 seconds @ 97.8 mph (350 TPI)

גוזרת STI או לא ????????

:twisted:

מ 0 ל 100 היא לא גוזרת כי אימפרזה עושה את זה תוך 5.5

אבל למה שוב לנסות להשוואת משהו לאימפרזה?

Vw Polo GTI

• תוכן חדש...