Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לבעלי טויוטה פריוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחת הסיבות שהפריוס היא לא חיית מרוצים למרות הקג"מ שלה, היא העובדה שהמחשב שלה מכוון לחיסכון ולא לביצועים.

ראיתי פרויקט (לא ברור לי אם הוא אמיתי או לא) שבו הורידו את ההגבלות של המחשב ושינו חלק ממערכות החשמל בשביל ליצור פריוס נטענת מהשקע שמאיצה מ0 למאה בסביבות ה6 שניות.

פורסם

יתכן ודברים השתנו. הסתובבתי בין הסוכנויות באמצע הקיץ. אז המחיר של פריוס היה 147000 ש"ח + 1000 על צבע מטלי + 1500 על הטאסות. גירסת הפרמיום עלתה 154000 ש"ח.

לאומת זאת המחיר הבסיסי של סיוויק היה 147000 הכל כלול. הייתה הטבה של שנתיים דלק חינם 12000 ש"ח בתלושי פז-גז. לא רציתי את התלושים, נתנו לי 10000 ש"ח הנחה במזומן + מגיני רוח וקודן במתנה (עוד 1600 ש"ח). בנוסף נתנו לי הנחה של 5000 ש"ח על צבע בורדו. כך שבסיכומו של דבר ההנחה הייתה 16600 ש"ח. בטויוטה המילה "הנחה" נשמע כמו קללה גסה.

הרעשים בפריוס לאו דווקא מהמנוע, אלה סתם רעשי כביש. כל רכב חולף נשמע בבירור. בסיוויק שומעים את רעשי הצמיגים, אבל זה הרבה יותר שקט בהשוואה לפריוס.

• תוכן חדש...