Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כעקרון המשכתי לתת לאותו לקוח סחורה, בגלל שהיו לי מקרים שהפסקתי להזרים סחורה ללקוחות בגלל חובות, והם החליטו שכל עוד אני לא מביא סחורה, הם לא ישלמו על החוב.

עם אותו לקוח משפר סיכמתי שכל פעם אני יביא לו סחורה, הוא ישלם מזומן על הסחורה ומעט על החוב.

הפעם משהו השתבש לו, קם על רגל שמאל.

בכל מקרה, אני אשקול את מה שאמרתם.

חברות גבייה זה דבר מסוכן שיכול לפגוע בי לאחר מכן.

תודה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
ה

מציע לא ללכת ל"גובים" הבלתי מוסדיים (= בד"כ משפחות פשע) אלא דרך ההוצל"פ, למרות המוניטין המפוקפק שלהם. עדיף לקבל פחות מהכסף, אבל בדרכים חוקיות, מאשר להיות קשור עם הקרימינלים האלה.

אבל לפני הכל - נסה להגיע אל החייב עם עוד שני חברים, כאשר רק אתה יורד מהאוטו ומדבר איתו בשקט בצד. אם תצליח לפתור את זה בלי מריבה - עדיף לך.

מסכים עם כל מילה פרט להוצל"פ.

אם אדם חייב כסף ולא רוצה לשלם הוא מארגן עוד כמה חברים שיפתחו תיקי הוצל"פ ואז הוא משלם להוצל"פ כל חודש כמה אלפי שקלים ומקבל בחזרה מהחברים את רוב הכסף חזרה כך שאתה משלם על פתיחת תיק, רישום עיקולים והוצאות ומקבל פחות מהריבית של ההשקעה הנוספת (והדברים נכתבים מניסיון אישי עם לקוח שעשה את זה).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אני לא אדם שאוהב אקשן, ואני לא מאמין שגם אם יקרה משהו אני ישתמש באקדח.

בכל מקרה אקדח משמש אותי להרתעה, הוא נשאר תמיד ללא כדורים.

תשאיר את האקדח בבית. אתה עדיין לא בשל לשאת אקדח.

ארז רונן

פורסם
מציע לך לא לקחת את האקדח. אם אתה מראש חושב להשתמש בו (גם אם זה להגנה עצמית) - אתה כנראה תשתמש בו, וזה רק יסבך אותך.

יתרה מכך. אני הייתי מנסה להפעיל נגדו חברת גבייה או מישהו שזה תפקידו. אם תיכנס איתו להתנגשות אתה רק נכנס לצרות, כולל אפשרות לתיקים פליליים.

שמר צודק.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הייתי מציע לך כמה דברים:

1.אם אתה חושב שללקוח יש כוונה אמיתית לשלם תגיד לו שיעשה את זה באמצעות העברה בנקאית, כך שאתה לא תצטרך להגיע ולהתמודד איתו.

2.במידה ואתה חושב בכל זאת להגיע אליו ולנסות לגבות את החוב, אל תעשה זאת עם המשאית שלך,אלא עם רכב לא מוכר, כי כנראה שאותם אנשים שהתנפלו על המשאית שלך,יזהו אותה שוב.

3.אל תכניס את הראש שלך לתסבוכות של חברת גבייה, כאמור לא מדובר באנשים "שומרי חוק" במקרה הטוב, ומדובר במשפחות פשע מאורגן במקרה הפחות טוב,אם החוב של ה-10,000 שקל היה שלי הייתי מעדיף להפסיד את הכסף הזה (ובעברית- להעקץ) מאשר להכניס את הראש שלי להסכמים עם משפחות פשע. טוב לא יוצא מזה.

4.ככלל, לקוחות שלא משלמים זו בעייה, וצריך להיות דיפלומט לא קטן כדי לדעת איך לנווט בין הטיפות, מצד אחד אתה רוצה לגבות את הכסף שלך, מצד שני אתה לא רוצה "לעלות ללקוח על העצבים" ולאבד אותו בשל כך.

גם לי יש כרגע לקוח שפתוח ב-X כסף (6 סיפרתי בדולרים) ומאחר בתשלום,אז מצד אחד אני מאוד "נחוש" איתו בקטע של הגבייה, אבל מצד שני אני גם מציע לו "ממתקים" כדי שיבין שיש לי בו אמון ושאני מראה מוכנות להמשיך לעשות איתו את העסק.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...