Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בשעות הצהריים, נכנסתי לתוך חנות של לקוח בשפר, כדי לקחת ממנו חוב ולתת לו סחורה.

הלקוח חייב לי כ10000 ש"ח כבר מעל חודשיים, ותירוצים כמו "שבוע הבא תקבל" וכו' אין סוף.

אותו לקוח אתמול ביקש שאני יביא לו קרטון של מוצר כלשהוא שאני מוכר.

הבאתי לו את הקרטון מהמשאית, והוא בא להוציא את הכסף לשלם עבור הקרטון.

אני שואל אותו מה עם תשלום על החוב, והוא התעצבן והתחיל לצעוק עליי "למה אתה שואל את זה כל פעם".

אשתי שהייתה במשאית וחיכתה לי, שמעה את הצעקות וקראה לי לבוא למשאית. באתי למשאית, ולפתע כל האנשי כפר שהיו בחנות שלו פשוט עשו זינוק הסתערות לעבר המשאית, ואותו לקוח שלי לקח מקל של מטאטא וניסה לזרוק על המשאית.

הצלחנו לברוח משם כשצעקות וקללות מאחורי המשאית.

בערב אותו יום הלקוח החלי להתקשר ואמר שהוא לא רוצה איתי כל קשר נוסף, ושאני יבוא מדי שבוע לקחת את החוב ונסגור חשבון.

עכשיו הדאגה שלי תהיה מה יקרה אם אותו לקוח יחליט להתעצבן שוב כאשר אני יבוא אליו שוב ?

אותו מטאטא היה יכול להיות הסיוט שלי לאותו יום, כמעט ועשו עליי לינץ' שם.

לצערי הרב האקדח שלי היה בבית, אז לכל דבר הכי גרוע, גם לא הייתה לי הגנה עצמית.

אני עובד פרטי שעובד עבור חברה גדולה, אבל כעובד פרטי אין לי את הזכות לקבל גיבוי כלשהו, מבחינת חובות והגנה משפטית.

מה אתם אומרים על הדבר ? ומה לעשות להבא ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

האם החוב הוא כלפייך או כלפיי החברה שאת מוצרייה אתה מספק?

במידה והחוב הוא מול החברה תדווח על המקרה ותמסור להם שיגבו את החוב בעצמם.

במידה ומדובר בחוב אישי שלך מול לקוח, ישנם דרכים אחרות.

אבי.

פורסם

ללכת לאסוף את החוב כמו שהוא הבטיח אבל עם שני חברים ועם האקדח לגיבוי (וכמובן בלי האשה).

כשאתה יורד מהמשאית לקחת את הכסף תשאיר את החברים והנשק במשאית למניעת התגרויות ואנטגוניזם.

בהצלחה ושמור על עצמך.

עדכן בהתפתחויות.

דא"ג 1 - האם החוב הוא כנגד צק שחזר או כנגד חשבוניות שלא שולמו?

דא"ג 2 - הזכרת כפר, האם מדובר בכפר ערבי?

גיל, הוא הסביר, הוא עובד פרטי ולכן החוב הוא לו ולא לחברה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כמו שאמרתי, אני עובד פרטי שמספק מוצרים של חברה גדולה ומוכרת.

החוב הוא כלפי.

החוב נוצר בעיקר בגלל צ'קים חוזרים, אבל גם בגלל משיכות עם חוב פתוח.

האובליגו שלו כרגע נמוך, לכן אני מנסה למשוך ממנו את הכסף.

אני כרגע מוכן לקחת ממנו רק מזומן, בגלל שהצ'קים שלו חוזרים.

שפר, כידוע הוא לא כפר, הוא משהו בין מושב לכפר, בכל מקרה - יהודי ממוצא מזרחי. (עיקר העבודה שלי היא דווקא בכפרים ערביים, ואפילו שם לא קרה לי דבר כזה, במשך המון שנים.)

יש בעיה עם מה שאמרת לי, אין לי חברים לקחת שיהיו מוכנים לקחת חלק בדבר כזה, או שפנויים בשעות האלה.

האקדח שלי יושב בתוך נרתיק חגורה, לכן אין סיבה שאני לא יקח את הנשק בעצמי, הוא לא יכול לראות אותו.

בתקווה שאני לא יצטרך להשתמש בו בכלל, מה עוד אני יכול לעשות כנגד דבר כזה ?

רציתי לצאת מהמושב ולהזמין משטרה למקום, ולהכנס איתם, אבל בסוף ויתרתי מפאת חוסר זמן.

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

מציע לך לא לקחת את האקדח. אם אתה מראש חושב להשתמש בו (גם אם זה להגנה עצמית) - אתה כנראה תשתמש בו, וזה רק יסבך אותך.

יתרה מכך. אני הייתי מנסה להפעיל נגדו חברת גבייה או מישהו שזה תפקידו. אם תיכנס איתו להתנגשות אתה רק נכנס לצרות, כולל אפשרות לתיקים פליליים.

אגב, שפר זה מצומת קסטינה דרומה, לפני ג'וליס, נכון?

פורסם

ג'וליס דיי רחוק.

שפר זה באזור הר מירון, ממש ליד אמירים וכפר שמאי.

או אם תרצה - ליד עין אל-אסד.

אתה מדבר על אזור ירכא-ג'וליס, זה רחוק למדי משם, אזור שאני לא עובד בו (מלבד ירכא, שם נמצא המחסן של החברה.)

אז מה בעצם אתה מציע ? אני לא אדם שאוהב אקשן, ואני לא מאמין שגם אם יקרה משהו אני ישתמש באקדח.

בכל מקרה אקדח משמש אותי להרתעה, הוא נשאר תמיד ללא כדורים.

אני לא יכול לבוא לשם ריק, לאותו אדם יש חנות שלמה להעיף עליי, אני יכול לברוח ולקרוא למשטרה, אבל אל לנו לשכוח שמשטרת ישראל 'בע"מ' לא תעשה כלום ככל הנראה.

חוץ מזה התחנה הכי קרובה לשם זה במירון \ צפת אני חושב.

פורסם

לפני שאתה הולך לחברות גביה, תן לו צ'אנס להחזיר את החוב כמו שאמר, וכמובן אל תתפתה לתת לו יותר סחורה, לך בדרכים המקובלות עדיף לך, מאשר אקדחים וחברות גביה מפוקפקות- את האופציות האלה שומרים לסוף כי כשאתה לא אחד מהם דברים (לא מקורב לבראנז'ה עבריינית) דברים נוטים להסתבך, בשלב הבא תתבע אותו פשוט, הוא בעל עסק ולא חאפר והוצאה לפועל תוכל לו ברוב המקרים, באם כל זה לא יעזור נמשיך משם.

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם
לפני שאתה הולך לחברות גביה, תן לו צ'אנס להחזיר את החוב כמו שאמר, וכמובן אל תתפתה לתת לו יותר סחורה, לך בדרכים המקובלות עדיף לך, מאשר אקדחים וחברות גביה מפוקפקות- את האופציות האלה שומרים לסוף כי כשאתה לא אחד מהם דברים (לא מקורב לבראנז'ה עבריינית) דברים נוטים להסתבך, בשלב הבא תתבע אותו פשוט, הוא בעל עסק ולא חאפר והוצאה לפועל תוכל לו ברוב המקרים, באם כל זה לא יעזור נמשיך משם.

להוצאה לפועל יש היסטוריה ארוכת שנים איתי.

משום מה,רק 20% מכל החובות ששלחתי אליהם לטיפול, הגיעו אליי.

תמיד רציתי לדעת, באילו דרכים מפוקפקות עובדות חברות גביה שהן גובות כספים ואני לא?

פורסם

כשאתה תודיעה לי או שהוא מחזיר את כול החוב או שאתה לוקח לו חלק מהגוף,הוא בטח לא יאמין אז תצטרך להוכיח,אחרי זה די בטוח הוא יחזיר אם הוא לא ירצה להמשיך לשלם בבריאותו.:-)

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אלון שלום "חברות גביה" עובדות בדר"כ שמגיעים 2 אנשים בגודל הדלת של העסק יוצאים מתוך במוו שחורה/רכב פאר אחר.

מסבירים לו שאם בתוך פרק זמן מסויים הכסף לא יהיה בידיים שלהם + ריביות על הזמן שהוא גרר אותך, הם ישרפו לו את העסק/ינקו לו את המכולות מסחורה/שלל רעיונות אחרים שבדר"כ מפחידים בנאדם.

יש לציין שזה לא עובד במידה ואותו בחור מכיר "חברות גביה" הוא יצליח להשתחרר מזה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

ואתה רומז שאם אני לא ירכוש את שירותם של חברות גביה שמקושררות למשפחת אברג'יל, כנראה שהעסק לא יעבוד ?

בכל מקרה - את הכסף הם מקבלים רק כאשר הם מצליחים לגבות את הסכום ? האם לכל מקרה הכי גרוע אני יוכל לצאת כנגד חברת הגביה ולא להדפק על שרכשתי את שירותם ? (או במילים אחרות, זה חוקי? )

בנוסף - למכר שלי היה סיפור עם חברה כזו. הם גבו כסף ממי שהיה צריך, וסיפרו סיפורים שלא הצליחו לגבות את הכסף, למרות שכן גבו.

איך אני מתגונן כנגד דבר כזה?

פורסם

אלון בדיוק לסיפור שקרה לחבר שלך אני מתכוון בזה שאמרתי שעדיף לשמור את האופציה הזאת לסוף ,אבל ממש לסוף, אני מציע שאם אתה לא מכיר או לא מחובר לאנשים מהסוג הזה, אל תסתבך ואל תתחל עם הסיפור הזה כי יש סיכוי שזה יתהפך ותהיה חייב אתה את הכסף , אני ממליץ בחום תלך ישר ורק ישר ותנסה לפתור את הדברים בדרכי נועם, דווקא במושב שפר זה קרה לך? הם לא בקטע הרוחני כמו שכניהם באמירים? זה לא מושב של צימרים רגועים? זה בכל אופן מה שאני זוכר ממושב שפר, מה שכן אתה תמיד יכול להגיע אל אותו אדם דרך מישו שמכיר אותו(משפחה ,חברים, ספקים אחרים, בעלי מקצוע וכדומה) ולפתור את העניין בדרכי נועם, כנראה שהאיש בחובות, אל תלחץ אותו כי כשלוחצים חיה פצועה היא תוקפת, זה חוק כזה.נסה להגיע לפריסת תשלומים ולהסביר לו שגם אצלך המצב לחוץ, ועוד טיפ קטן אם אתה מגיע למצבים רבים כאלה (כמו שציינת שזו לא הפעם הראשונה שלך עם ההוצאה לפועל) כנראה שאתה צריך לשנות משהו בשיטת אשראי שלך. בהצלחה

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם
ג'וליס דיי רחוק.

שפר זה באזור הר מירון, ממש ליד אמירים וכפר שמאי.

או אם תרצה - ליד עין אל-אסד.

אתה מדבר על אזור ירכא-ג'וליס, זה רחוק למדי משם, אזור שאני לא עובד בו (מלבד ירכא, שם נמצא המחסן של החברה.)

התבלבלתי עם שפיר, והתכוונתי לג'וליס - המחנה הצבאי (ע"ש הכפר הערבי שהיה שם לפני 48') שנמצא כ-5 ק"מ דרומית לקסטינה (קרית מלאכי), ליד קיבוץ משואות יצחק.

לגבי החוב, אני חושב שכדאי לך לנסות לצמצם את ההפסדים ע"י עצירת חלוקת הסחורה, קודם כל, כדי שהחוב לא יתפח.

אם חזרו לו צ'קים, זה אמור להדליק אצלך אלף נורות אזהרה (אם חזרו צ'קים של לקוחותיו, בקש ממנו להחליפם או הודע לבעלי הצ'ק שאתה עומד לפתוח בהליכים נגדם).

מציע לא ללכת ל"גובים" הבלתי מוסדיים (= בד"כ משפחות פשע) אלא דרך ההוצל"פ, למרות המוניטין המפוקפק שלהם. עדיף לקבל פחות מהכסף, אבל בדרכים חוקיות, מאשר להיות קשור עם הקרימינלים האלה.

אבל לפני הכל - נסה להגיע אל החייב עם עוד שני חברים, כאשר רק אתה יורד מהאוטו ומדבר איתו בשקט בצד. אם תצליח לפתור את זה בלי מריבה - עדיף לך.

בכל מקרה, אל תיקח את האישה שוב לאותו מקום.

• תוכן חדש...