Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדינת ישראל מתנהגת כמו הטובים בכל מיני סדרות וסרטים מטופשים כאשר הטוב מביס את הרע והוא עומד עם אקדח לראש של הרע ובמקום לפוצץ לו את הראש הוא מוותר ונותן לו לחיות ובסופו של דבר הרע חוזר רק חזק יותר ומתנקם.

אני כבר מזמן לא רואה את השיקולים והמהלכים של מדינת ישראל כשיקול ביטחוני או הגיוני הכל פה פוליטיקה ומאחורי כל החלטה לעקב או לא, להכנס או לא, או לפרסם ידיעות על גבול השקר שלחמאס יש רקטות שמגיעות לב"ש כדי להלחיץ את הציבור ולהכין את הדעת הציבורית למתקפה יש אינטרסים נוספים שאנחנו כציבור רחב אינם מודעים להם.

למה "הפסדנו" במלחמה האחרונה? נטו כי שיקולי פולטיקה קדמו לטקטיקה ומלחמה מול המצלמות במקום בשטח, במקום לעשות מה שנכון לנו כמדינת ישראל וזה לא משנה מה ההשלכות המדיניות אנחנו קודם חושבים מה אחרים יגידו ואז מנסים ללכת בין הטיפות,

זה פשוט לא עובד.

אני לצערי ראיתי ממבט ראשון את התנהגות הקודקודים לכל אורך המלחמה האחרונה וזה בדיוק מה שהיה.

מהניסיון האישי שלי ראיתי כל כך הרבה פעמים שהצבא לא נוקט בצעדים ברורים מאליו והגיונים לפי דעת כולם משיקולים פוליטיים גרידה או הנחיות שנבעו משיקולים פסולים במלחמה כמו בלבנון או בעזה.

כמו פה במצב של הקאסמים, מישהו מאמין שבאמת לצבא אין יכולת לעצור לחלוטין את הקאסמים?! זה הכל שאלה של כסף... אם מישהו היה מוכן להשקיע את המשאבים היה מזלטי תקיפה 24/7 מעל עזה וברגע שיש זיהוי ישר יורים.

אבל אין אינטרס ואין מימון ולמישהו זה נוח שממשיכים לירות מסיבה כלשהי.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

• תגובות 117
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עצירה מוחלטת לא ישיגו כי מדובר בנשק מאולתר ולכן אין לך כתובת לכל קסאם שעף.

את הטילים בעלי הטווח היותר גדול בהחלט ניתן לעצור לחלוטין כי מדובר בטילים שנמצאים בידי גופים יותר מסודרים וזמן ההכנה לשיגור יותר ארוך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

השאלה היא לא אם אלא רק מתי יתחילו עם תלול מסלול למקורות הירי.

מרגמות לתוך ריכוזי אוכלוסיה. בתי חולים,בתי ספר, חצרות מסגדים.

האויב הוא לא הברזלים והבטונים, האויב הוא אנשים כולל נשים זקנים וטף.

ככל המוקדם שנהרוג כמה מאות בהפגזה של כמה דקות,ועדיף עוד לפני שנכנס אובאמה, כך ייחסך יותר דם משני הצדדים.

ואסור להתנצל, צריך להסביר לעולם שהתחלנו לשחק בכללים שכל המדינות הנאורות השפויות נהגו לפיהם בעבר והיו נוהגות במצבנו הרבה יותר מוקדם.

ההמתנה למילוי ליטרת הבשר בצידנו כהצדקה לפעולה היא שיגעון.

פורסם
שלומי, גם אני חושב שהפיתרון האמיתי הוא שלום כולל אבל עד הפיתרון הזה משיגים שקט ע"י הבהרה לצד השני שהמחיר לפעולותיו לא שווה ואת זה אנו צריכים לעשות.

אני לא חושב שצריך להיכנס כדי להישאר אלא בלילה אחד להעיף את נמל עזה, בסיסי המשטרה, בסיסי הארגונים ואת בתי 30 האנשים הראשיים בארגון. הם יבינו שלא כדאי להמשיך ולאלץ אותנו להיכנס ואם עדיין נצטרך להיכנס ברור שנשלם מחיר אבל לפעמים פשוט אין ברירה.

אני לא יודע איפה אתה גר אבל פשוט אין לך מושג מה זה כשילדה בת שנתיים וחצי כבר רצה אוטומטית לממ"ד על כל סירנה וזה עוד באשקלון. אם המדינה לא רוצה לפתור את הבעייה אז שתפנה את האוכלוסיה האזרחית. מצטער מאוד אבל הבנות שלי הן לא חיילות אלא ילדות קטנות ואני דורש מהמדינה שתספק להם ילדות שפויה (ומאחל גם לילדי עזה את אותה ילדות שפפויה שאני רוצה לבנות שלי).

אתה צודק ב-1000% , לכל מי שגר באזור האש מגיע חיים נורמלים, אני מסכים לגמרי עם מה שאתה אומר, אין לנו וויכוח.

רשמתי את זה,שום מדינה בעולם לא יכולה להרשות לעצמה סיטואציה כזו , זה לא אנושי.

אנחנו בהחלט צריכים לגבות מהם מחיר כבד, אבל צריך לזכור שגם אנחנו נשלם מחיר כבד שבסופו של דבר, לא בטוח שיפסיק את ירי הקסאמים.

פורסם

באמת שיש לי הרבה מה לכתוב,יש לי הרבה על הלב על כל מה שאנחנו עוברים בשנים האחרונות בגלל האימפוטנציה של ההנהגה,אבל אייל ועידן היטיבו לנסח - תנו לצה"ל לעשות מה שהוא יודע.

על כל קאסם - טיל,על כל כדור - שרשיר ממקל"ר.

הצבא והעומד בראשו יודע מה עושים,להזכירכם שבתקופות ישנות יותר לפני כ 18-20 שנה חיילים היו הולכים בעזה לבד ללא פחד,אני הייתי נוסע עם אבא שלי לשם לחבר שלו. למה ? כי הם ידעו שמי שירים עלינו יד נשבור לו אותה.

אם ניכנס,ואין ספק שלא ניתן ללא כניסה קרקעית נחטוף וזה כי נתנו להם במשך שנים להצטייד (ואני ראיתי את האמל"ח שיש להם והוא לא אקדחי קפצונים) אבל כמו שנאמר,כדי לטפל בסרטן יש לבצע פעולות אגרסיביות.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

אנחנו בהחלט צריכים לגבות מהם מחיר כבד, אבל צריך לזכור שגם אנחנו נשלם מחיר כבד שבסופו של דבר, לא בטוח שיפסיק את ירי הקסאמים.

זה שיהיה מחיר זה ברור אבל עם כל הכאב זה תפקידו של לוחם וכל אחד מאיתנו שהיה/עודנו לוחם יודע שהוא עלול להיפגע ויש סיכוי שלא יחזור הביתה.

השאלה היחידה היא האם המחיר שווה את התמורה ואם מוכנים לשלם גם מחיר גבוה ממה שציפינו לשלם עבור התמורה כי אם לא אז באמת חבל על כל הדם שיישפך לריק.

פורסם
זה שיהיה מחיר זה ברור אבל עם כל הכאב זה תפקידו של לוחם וכל אחד מאיתנו שהיה/עודנו לוחם יודע שהוא עלול להיפגע ויש סיכוי שלא יחזור הביתה.

השאלה היחידה היא האם המחיר שווה את התמורה ואם מוכנים לשלם גם מחיר גבוה ממה שציפינו לשלם עבור התמורה כי אם לא אז באמת חבל על כל הדם שיישפך לריק.

שום מחיר.

הדיפלומטים באו"ם ייצטרכו לעבוד יותר קשה ,אסרטיבי,עובדתי וחכם. זה כל המחיר.

יאן מה להפסיד. את האנטישמים לא שכנענו מעולם שאנחנו הכיבוש הנאור ביותר בהיסטוריה.

שנאת הערבים לא תגדל, אין לה לאן לגדול.היא במקסימום מהעליות היהודיות הראשונות שהעלו את רמת חיי הפלסטינאים הרבה מעבר לרמתם במדינות ערב. הכל ביוזמה ומימון יהודיים בלבד.התגברה ככל שרכשו מאיתנו השכלה והכירו יותר בפיגור של כל החברות המוסלמיות בעולם.

אני מציע לקרוא ספרים של ערבים/יהודים ילידי ערב על החברות הערביות.

רק בכוח ואם לא יילך - בעוד יותר כח. לא לעצור בלחץ שונאי עם ישראל בארצו מבחוץ ומבפנים.

ערבים יידברו איתנו אמת ויתחילו לחנך להכרה בקיומנו רק אם נבהיר להם שבכוח לא כדאי להם. לא כדאי להם זה לא במונחי החברה הישראלית אלא במונחי ערפאת שדיבר על מיליונים המוכנים להיהרג.נראה להם שגם אנחנו מוכנים שהם ייהרגו.

ורק אם נפעל (לא נדבר ) כ"גברים"- הם ידאגו שהבן של השכן לא ישים משגר קסאמים בגן הילדים. רק אחרי שזעקת האימהות הפלסטיניות, לא הישראליות, תעלה השמימה.

כל העולם ייזעק כמה ימים/שבועות/חדשים ,הגנרלים שלנו לא ייסעו לסיילים בהארודס או קרוב למאדורודאם.שווה.

אח"כ יחזור השקט, אותו שקט שיש עכשיו לגבי דרפור, קונגו ,יוגוסלביה ורואנדה שנציג האו"ם בה, שליבה את השואה, הפך למז"כל קופי ענאן שהשלום והאחווה זורחים מעכוזו.

שווה ציפורן של חייל שלנו.

פורסם

האויב הוא לא הברזלים והבטונים, האויב הוא אנשים כולל נשים זקנים וטף.

ככל המוקדם שנהרוג כמה מאות בהפגזה של כמה דקות, כך ייחסך יותר דם משני הצדדים.

.

אני ידוע כשמאלן הפורום ולכן אני משתדל להמנע מהשרשור הזה אבל פה אתה כבר ממש יורד לרמות פשיסטיות לא אנושיות.

אתה מאמין למה שאתה אומר? נשים , זקנים וטף הם האויב שלך? להרוג כמה מאות מהם?

מה אתה קורא בלילה לפני שאתה הולך לישון "מיין קאמפף"?

אני מזכיר לכולכם שוב, הפעם היחידה שהחמאס רץ למיצרים וביקש שיתווכו להפסקת אש הייתה בשיא מדיניות החיסולים מהאויר, כשכל חאמאסון (מבכיר פוליטי ועד אחרוני מחלקי התה במשרדים, אם אתה מזוהה עם חמאס, דמך בראשך) יודע שאם הוא מוציא את האף לאור השמש הוא ישר חוטף איזה טיל בראש.

הפצצות מסיביות עם הרג מאות כמו שחיימי פה מציע רק ישחקו לידיהם, תמונות של גופות ילדים מרוטשים יככבו בכל תחנת טלויזיה בעולם ואנחנו נאבד כל לגיטימציה להמשך פעילות כל שהיא.

אבל כנראה שהמח שטוף השנאה של חיימי לא מבין את זה.

שימו לב לכותרת הזאת :

"העיתון א-שארק אל אווסט מפרסם את דבריו של בכיר בתנועה שאומר: מסתמן כי הצעת חמאס להפסקת אש לא תכלול תנאים נוספים מלבד הדרישה להפסיק את האש"04:05 23/12/2007

המקור: http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=528250

החמאס פתאום מדבר איתנו ומבקש מאיתנו הפסקת אש כשכל התנאים שלו הם הפסקת החיסולים?

כנראה שזה עובד וחבל שהפסיקו כי הם, הם האויב האמיתי, לא נשים,זקנים וטף. אתה הבנת את זה,חיימי?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אתה תשלם מחיר כבד של עשרות חיילים הרוגים.

נכון, זה תפקידם של חיילים ובדיוק בשביל להילחם על בטחון המדינה הם שם אבל עדיין, מדובר במחיר כבד.

האם צריך לשלם אותו ? לדעתי האישית ובהסתכלות על הטווח הארוך כן, אבל עדיין, זה יהיה מחיר נוראי.

פורסם

אני יורד לרמה של הערבים ורק כך ננצח וננציח כאן את קיומנו, לא בדיבור מלמעלה ,מרמת צפון ת"א, עליהם ואיתם.

ואם בספרים בגרמנית עסקינן - קרא את אלטנוילאנד.

תמונות ילדים מרוטשים שאחרי שנים מתברר בתחקיר של עיתונאי צרפתי שהן מבוימות וערוכות ע"י טרוריסטים ? את זה בכל מקרה הם עשו,עושים ויעשו . אז למה לא לנצח ?

פורסם

אני לא הייתי יוצא לרחובות להפגין כי לממשלה שלנו יש מדיניות, שהיא פשוט לשמור על המצב איך שהוא כדי לא להביא להסלמה.

אין שום דבר שאנחנו יכולים לעשות בנושא. ההוראות מגיעות מלמעלה.

לא אכפת להם.

המדיניות הנכונה היא להעביר כמה מטוסי הרקולס כל יום מעל עזה ושיזרקו עלונים שבהם כתובים כל הדברים שהחמאס לא רוצה שידעו, כולל פרשנויות פוליטיות מהצד הישראלי ודרישה מהאזרחים הפלסטינים שיעזרו למוטט את החמאס.

צריך גם לשתק להם את הטלוויזיה ולשים כל היום תעמולה ישראלית שמסבירה את המדיניות של החמאס ואת הישראלית. אפשר גם לשים תמונות של הפיגועים שיש בישראל ולהסביר להם מה רוצה הישראלי הטיפוסי, שזה פשוט לחיות את החיים שלו.

אני לא מוכן להקריב חיים או בריאות של חיילים ישראלים או פלסטינים בשביל משהו שלא יביא שלום בכל מקרה. האלימות לא תסתיים ככה.

צריך לתת לעם שלהם מידע ולא סתם לזרוק פצצות. המהפכה צריכה להגיע מהם, לא מהצבא.

חוץ מכל זה, הנזק שנעשה לחברה הישראלית הוא פשוט חסר פרופורציה.

זה לא נורמלי לחיות במצב של מלחמה מתמדת.

רוצים להוריד את המיסים על רכב חדש? תסיימו את הקונפליקט כבר.

פורסם

לפני כמה ימים אני צריך לשמוע בחדשות , שאחד הקופים מכריז ש"אם נעיז לתקוף אותם ככה וככה , אנחנו נחטוף גשם קאסמים שלא נראה את אור היום!"...

סליחה? מה מה מה? כנראה לא שמעתי טוב...

הקוף מאיים עלינו ש"אוי ואבוי" אם נפציץ אותו ?

ושאם נעשה זאת הוא ימרר לנו את החיים?

ואנחנו מתקפלים?!?!?!

זה פשוט חברה , יש 2 דוקטורינות מאוד פשוטות , וגם אף חייל לא יפגע בהם.

1. חשמל ,דלק,סחורות . STOP. לכו חפשו מי ידאג לכם. מים תקבלו ותגידו תודה לאל. תתפוצצו מצידי. רעבים? לכו לחמאס שידאג לכם.

2. על כל קאסם , יעף אחד של מטוס קרב , המקום ממנו נורה הקאסם יחוסל ועל הדרך נמצא גם עוד כמה פינות נוי לכסח.

תוך כמה קאסמים לא ישאר הרבה מחלקים נרחבים מהרצועה.

הכל בשלט רחוק , בלי לשבור את הראש. קשה להם? חרא להם? לא מעניין אותי - שיפרקו את האירגונים הללו מנשקם , שישחו לקפריסין...וואטאבר...אל תשכחו לרגע מי פה הטרוריסטים.

*עריכה -

+1 ענק לשי ז. שאת תגובתו רשם בזמן שרשמתי את שלי.

+1 ענק! צריך פשוט לשטח שם כל פעם עוד איזור ועוד איזור עד שאו הם יותרו או שהם פשוט לא ישארו שם.

זה בלתי נתפס איך ממדינה שמפחדים ממנה הפכנו למדינה שצוחקים עליה.

אם שרון היה עכשיו ראש הממשלה זה לא היה קורה!

to finish first first you have to finish

פורסם
אני ידוע כשמאלן הפורום ולכן אני משתדל להמנע מהשרשור הזה אבל פה אתה כבר ממש יורד לרמות פשיסטיות לא אנושיות.

אתה מאמין למה שאתה אומר? נשים , זקנים וטף הם האויב שלך? להרוג כמה מאות מהם?

מה אתה קורא בלילה לפני שאתה הולך לישון "מיין קאמפף"?

אני מזכיר לכולכם שוב, הפעם היחידה שהחמאס רץ למיצרים וביקש שיתווכו להפסקת אש הייתה בשיא מדיניות החיסולים מהאויר, כשכל חאמאסון (מבכיר פוליטי ועד אחרוני מחלקי התה במשרדים, אם אתה מזוהה עם חמאס, דמך בראשך) יודע שאם הוא מוציא את האף לאור השמש הוא ישר חוטף איזה טיל בראש.

הפצצות מסיביות עם הרג מאות כמו שחיימי פה מציע רק ישחקו לידיהם, תמונות של גופות ילדים מרוטשים יככבו בכל תחנת טלויזיה בעולם ואנחנו נאבד כל לגיטימציה להמשך פעילות כל שהיא.

אבל כנראה שהמח שטוף השנאה של חיימי לא מבין את זה.

שימו לב לכותרת הזאת :

"העיתון א-שארק אל אווסט מפרסם את דבריו של בכיר בתנועה שאומר: מסתמן כי הצעת חמאס להפסקת אש לא תכלול תנאים נוספים מלבד הדרישה להפסיק את האש"04:05 23/12/2007

המקור: http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=528250

החמאס פתאום מדבר איתנו ומבקש מאיתנו הפסקת אש כשכל התנאים שלו הם הפסקת החיסולים?

כנראה שזה עובד וחבל שהפסיקו כי הם, הם האויב האמיתי, לא נשים,זקנים וטף. אתה הבנת את זה,חיימי?

סבבה

אז מה אתה מציע לעשות חוץ מחיבוק ידיים ותבוסתנות?

מדיניות חיסולים לא יכולה לסכל הכל , כל עוד גם ה"אזרחים" שכוללים גם ילדים ונשים מסייעים לטרור.

כמובן שגם כתוצאה ממדיניות חיסולים יהיו גופות מרוטשות של "אזרחים".

אתה לא מבין דבר אחד פשוט : אנחנו לא רוצים להגיע למצב של הפסקת אש, אנחנו רוצים להגיע למצב שאין להם את היכולת לייצר אש.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני לא מוכן להקריב חיים או בריאות של חיילים ישראלים או פלסטינים בשביל משהו שלא יביא שלום בכל מקרה. האלימות לא תסתיים ככה.

יוסי, כדי להגיע לסיכוי לשלום צריך להתחלף דור כי גם אצלנו וגם אצלם הפצעים והצלקות עמוקים מידי. את הדם שני הצדדים צריכים לשפוך כדי להגיע לשקט שינבע מפחד כדי שהדור הבא יגדל פחות מצולק. היום אנו נלחמים מול אלה שגדלו לאינתיפאדה הראשונה ואני מפחד מהיום שנצטרך להילחם מול הילדים שגדלים היום בעזה כי אלה יהיו אנשים שפשוט לא תוכל להפחיד.

אייל, את היכולת לייצר אש כלשהי אף פעם לא תוכל למנוע. צריך להגיע למצב שאו שיפחדו לייצר אותה או שלא תהיה להם סיבה לייצר אותה (והכי טוב להגיע לשילוב של שני המצבים).

• תוכן חדש...