Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחריי שויתרתי על האפשרות של לעשות בניה בדלתות כי העסק יקר מידי ואין לי זמן לזה,החלטתי בנחישות להכניס רמקולים של 4' לדש בורד שלי. לכן ישר התחלתי לחפש באינטרנט אחרי הרמקולים הנכונים בשבילי.

אחרי שוידאתי שהמקום שם מיועד ל 4' קניתי את הרמקולים של לאנזר שעל הנייר אמורים להיות תמורה מעולה למחיר שלהם. קיצר היום שמח ונרגש נסעתי עם הרמקולים שלי למתקין שלי , וכמובן מה הוא יכל להגיד? בדיוק , ניחשתם נכון! הרמקולים לא יכנסו לדש בורד :evil: ולמה זה שאלתי? הוא אמר שיש להם מגנט גדול מידי, אז נטשתי אותו ממורמר לגמרי ונסעתי לעוד 2 מתקינים אחרים שאמרו לי הפעם שבגלל שברמקול יש טויטר בולט אז הוא לא יכנס.

מעוצבן לגמרי מכל הנסיעות האלה ,חזרתי לעבודה ועם עזרה של חבר שלי התחלנו לקחת את העיניינים לידיים שלנו :twisted:

פירקתי את כל החלקים הקדמיים ואת לוח המכוונים ואת צינורות האוויר של המזגן כי הם לא איפשרו להכניס את הרמקולים, קיצר אחד מהם כבר הכנסנו והוא יושב די טוב ולא זז, ואפילו הכנסנו ספוג כדי לרפד אותו. עכשיו עד סוף היום אני מקווה לסיים גם את השני באותה שיטה.

מה המסקנה מכל זה אתם שואלים? אל תאמינו למתקינים! או שהם רוצים פשוט יותר כסף על דברים אלטרנטיביים שיציעו לכם או שהם פשוט עצלנים ואין להם כוח לפרק חצי דשבורד בשביל 50 שקל 8)

נ.ב. אני אעדכן בהמשך היום על איכות השמיעה עם הרמקולים החדשים:)

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

:idea::idea: אופס, הנה קמתי בבוקר וגיליתי שרוב במדינה הזו חאפרים :idea::idea:

אופס, הנה באתי למתקין, והוא העדיף לוותר על הכסף שלי כי הוא עצלן, וכשהוא מתכוון להתקנה של משהו תמורת 50 שקל, הוא מתכוון שזה רק אם הוא פותח את הברגים, מרכיב וסוגר.

אופס הנה פרצופה של המדינה. אגב, לא רק בסטריאו, גם במוסכים זה ככה, גם במכוני הרישוי, גם בתחומים שלהם ולתעשיית הרכב אין ולו כלום במשותף.

אלה האנשים שחיים במדינה שלך, שמחפשים לעשות עלך עוד 100 שקל במקום לעבוד במה שהם מתמחים באיזה שהוא סוג של גאווה\אהבה למקצוע, בין אם זה מוכר בגלידריה או אם זה מתכנת בחברת היי טק.

זה סוג האנשים איתם אתה חולק את הכבישים שלך, את התורים בהם אתה עומד.. בקיצור... אלה החיים פה.

תתרגל.

רון.

-אני יודע שאני מכליל, אבל הטובים פה (איזה ניסוח תיאטרלי) הם המיעוט. הרוב הם חאפרים-

נ.ב. אני מאמין שאם היית בא עם אוטו אחר, איזה משהו נוצץ יותר משרייד הוא היה עושה את המאמץ, אבל ככזה שנוהג בשרייד, הפוטנציאל שלך להיות לקוח ששווה להתאמץ בשבילו הוא קטן ממילא...

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

תאמין או לא אבל זה לא רק במדינה שלנו. היה כאן בחור בשם אילן די שגר בארה"ב (אתה בוודאי מכיר אותו מפורום מכוניות בתפוז) ורצה להתקין מערכת.

המלצתי על אחת החנויות הכי ידועות בעולם בשם SPEAKERWORKS. הוא הלך לשם, התרשם מכל הגביעים, ביצע התקנה ולאחר מכן גילה שהתקינו לו בצורה חפארית ביותר (אם זכור לי נכון לא החליפו לו חיווט קיים ופשוט האריכו את החוטים שהיו).

ככה שניתן למצוא דברים כאלה בכל העולם ומסתבר שאפילו באחת החנויות הכי נחשבות.

פורסם

טוב אחרי הרבה עובדה קשה,יזע ודמעות:) הקמרולים במקום. עכשיו רק נשאר לי לחבר אותם, לוודא שהם פועלים, לקוות שהטויטר לא ישבר ואז להרכיב הכל בחזרה.

קלי קלות הא :D ?

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

זהו הכל הורכב!!!!

ה'...תודה לך על הכוח שנתתם לנו להרכיב את הרמקולים:)

קיצר עכשיו אני בעננים , הסאונד עכשיו מעולה לטעמי, שומעים הכל מדוייק ונקי גם בלי שום מגבר, למרות שבשביל הבאסים אפשר היה איזה סאב קטן אבל חפיף!

ככה זה כשיש קצת רצון!

אני שוקל לפתוח חנות להתקנות רמקולים בדשבורדים רק של שריידים, בטח יהיו לי איזה 100000000 לקוחות הא

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

חחחח....

המערכת שלי עכשיו מורכבת מ:

רמקולים קדמיים: lanzar vbr24

רמקולים אחוריים: pioneer ts-a6996

הד יוניט : jvc kd-lh200

וזהו...בנתיים מספיק בהחלט

נ.ב. לדעתי עשינו עבודת התקנה לא פחות טובה מהמתקין הקודם שלי ואפילו יותר 8)

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

אממ...תמונה?

הרמקולים הקדמיים הם בתוך הדש בורד ככה שאותם אי אפשר לראות, אני יכול רק לצלם את האחוריים ואת ההד-יוניט

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

מזל טוב על ההתקנה העצמית,אם אין אני לי,מי לי?

ולדעתי המתקינים פשוט פחדו לעשות משהו טיפה יוצא מן הכלל,אולי חוסר הרצון שלהם להתקין לא נבע מחאפריות,יכול להיות שהוא נבע מחוסר יצירתיות.או מפחד שהתקנה טיפה שונה תצא לא בסדר.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

צר לי להיות משבית שמחות אבל אני די מבין את המתקין.

לא נראה לי ש SnowBall היה מסכים לשלם לאותו המתקין יותר מכמה עשרות שקלים.

באותם עשרות שקלים המתקין צריך לעבוד מעל לשעה (אם לא יותר) וכן לקחת על עצמו את הסיכון שמשהו ישבר בתהליך שכולל הזזת צינורות ופירוק של דש.

עבורכם זה רק תחביב ועל כן אתם מתקשים להבין את אותו המתקין , אבל בשבילו זה פרנסה ועבודה מאוד לא משתלמת.

מתקין מקצועי (לטעמי) היה אומר שהדבר אפשרי , אבל לוקח גם מחיר הגיוני לעבודה שכזו, מה שאצל רוב חברי הפורום היה גורם לפנייה אחורה וכתיבת מאמר מעמיק על כמה המתקינים שוחטים בארץ.

Leon Cupra 2009

פורסם

תראה...לא פירקתי את הדש בורד בכלל...כולה הוצאתי את הלוח שעונים שזה בדיוק 10 דקות, ופתחתי את התא כפפות כך שהייתה גישה למקום השני שיש בו פתח רמקול...

אחרי כל אלה הוצאתי את צינורות האויר בקלות כי הם גמישים.

תאכלס אם היה לי זמן רצוף, ולא הייתי צריך לעבוד בחושך(אההמ די התגנבתי מהעבודה לחניון התת קרקעי החשוך כאשר אני נעזר רק בפנס!) אני לא חושב שעבודה כזאת אמרוה לקחת למתקין מקצועי יותר משעה...

וגםפ מחיר של 60 שקל זה לא רע בכלל לעבודה של שעה, אבל הם העדיפו לתתת תירוצים כמו מגנט "גדול מדי" או טויטר יפריע.

פשוט אחד ניסה לדחוף לי לעשות בניה מעץ לדלתות שאני יכניס לשם רמקולים 6.5 שהוא ימכור לי בנהחה כמובן, והשני רצה למכור לךי רקמולים 4' של דראגסטר ב 300 שקל..

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

רציתי לדעת כמה עולים רמקולים קדמיים באיכות טובה במחיר סביר??? אני גם רוצה להתקין רמקולים קדמיים במקום השניים כרגע (שאינם בשימוש - שרופים).

אגב, אולי אצטרך קצת עזרה מבן-אדם מנוסה כמוך....אולי....

דייהטסו שרייד 1300 מודל 93 , ידני

פורסם

מזכיר לי את הבעיה שהיתה לי בפולו...

בדשבורד יש מקום רק ל 4 אינץ' בעוד הקומפוננטים (INFINITY) שהבאתי פשוט לא נכנסו.

(המגנט נכנס אבל החלק העליון לא).

פשוט ביצעתי לקומפוננטים עיצוב מחדש : פחחות , והם עכשיו יושבים שם בול.

החסרון הוא שהם לא ילכו יותר לאף מקום ... אין שום סיכוי שהם יתאימו לאף אוטו אחר :wink:

עדיף מאשר להתחיל לפרק כרית אוויר וכל דבר אחר.

*** עריכה *** לכל השואלים, הרכב בתמונה איננו שלי, אלא נלקח מאתר של VW.

2045.jpg

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...