Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

מזדה 5 2008 עם 30K ק"מ

בזמן האחרון האוטו סובל מ 2 סימפטומים שלדעתי קרו ביחד.

בוקר אחד שמתי לב שההגה לא ישר.

הכונה היא שגלגל ההגה לא מאוזן אלא יש נטיה שמאלה.

אין סטיה של הרכב, אין שחיקה בגלגל השמאלי או הימני, אם אני עוזב את ההגה הרכב ממשיך ישר.

לעומת זאת אם אני מיישר את ההגה - יש בריחה ימינה.

בעיה שניה - אם הרכב עומד לילה שלם (או מספיק שעות כדי להתקרר) - בתחילת הנסיעה בבוקר יש נקישות עזות מתחתית הרכב באיזור הגלגל השמאלי. זה קורה רק כשעולים על במפים או בורות.

הנקישות לא מורגשות בהגה אבל ממש שומעים נקישות חזקות.

זה קורה עד 20-30 קמ"ש וכשהרכב מתחמם זה מפסיק.

הצרה הצרורה היא שהרכב מליסינג. אין להם כנראה מוטיבציה לתקן.

הכנסתי את הרכב לכוון פרונט = אמרו שאין בעיה.

גם במוסך המרכזי לא מצאו כלום.

האוטו שכב שם 3 ימים וחזר אותו דבר ובוחן שלהם שהגיע במיוחד אלי למשרד טוען שהוא לא שומע כלום (כנראה שהשמיעה שלו יורדת ככל שהתקלה יקרה יותר)

יש למישהו רעיון?

תודה מראש

פורסם

הרכב לא עבר איזה התקלות עצמתית עם מדרכה או נפילה חזקה לבור מפתיע בכביש? סביר להניח שאחת הגומיות של מערכת המתלה נקרעה או נסדקה וזה גורם לשתי התופעות גם יחד.

פורסם

הרכב עובר מכות כאלו על בסיס שבועי

אני נוסע הרבה בכביש הבקעה וביו"ש.

אמנם לא בורות ענקיים אבל בהחלט בורות ואספלט מפורר.

הבוחן מלמל משהו על גומיות מוט יצוב אבל אמר שאת זה אפשר לראות רק כשהרכב קר.

אמת?

תודה על התשובה

פורסם

בודאי! תמיד רצוי לבחון את הרכב בתנאים בהם התקלה מתרחשת. יתכן גם בולם לא תקין, זה כמובן לא מסביר מדוע גלגל ההגה אינו ממרוכז, בהחלט יתכנו תקלות קשורות (לאיכות הכבישים שאתה נוסע בהם) אך שונות.

פורסם

רגע שאני אבין

אם הגומיות סדוקות או קרועות לא ניתן להבחין בהם במבט פשוט?

צריך לחכות שהרכב יהיה קר?

• תוכן חדש...