Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה,אז ככה:היום פתאום הוופר הימני הפסיק לנגן,וחשבתי שנשרף או משהו,אבל שפתחתי את הדלת ואת הרמקול ראיתי שהחוטים מבפנים מתחילים להתרקב ועל המגנט של הוופר סימנים של אבנית שכנראה המים פגעו בו,חיברתי חזרה והכל טוב ועובד.אני כנראה יעשה בניות לוופר,אז השאלה היא כזאת:

אם נתון ה VAS של הרמקול הוא 12 ליטר,ואני יעשה בנייה(לא תיבה)אז כביכול יהיה יותר נפח לדלת,ואיך זה ישפיע על הנגינה?או שאם אני יעשה תיבה כמו שרועי עשה אבל משהו יותר עדין,באיזה נפח לעשות?לפי נתון ה 12ליטר או קצת יותר?

תודה לעוזרים

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

בפעם המיליון אני כותב את את זה בין VAS לבין הנפח הדורש אין קשר (בעצם יש אבל זה חלק מפרמטרים של ת'יל סמואל שביחד עם QTS יכול לתת לך את הנפח הדרוש לרמקול).

פורסם
ניתן לצרוב בצורה שהצרוב ישמע אותו דבר בול. רק אל תחלמו שאני אכתוב איך

ניתן לחשב את הנפח הדרוש לאלמנט ע"י מספר פרמטרים, רק אל תחלום שאנחנו נכתוב איך.

למקרה ששכחת, המקור נמצא פה.

בהצלחה.

פורסם

ממך דני,אני לא מצפה בכלל לתשובה,בוא למפגש ותעקוץ אותי אישית,לא מאחורי מקלדת להיות חכמולוג

ואם לא שמתה לב אז לא רשמתי למישהו ספציפי ולא עקצתי מישהו ספציפי

מת על חכמולוגים כמוך שמקלידים-אל תיקח את זה אישית:lol:

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

מקס, אבל כל מפגש אנחנו עוקצים אותך ואתה לא עושה כלום :( whats the fun in that?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...