Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזל טוב לי- רכב חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם.

לאחר 10 שנים מהנות במיוחד (לפחות בשבילי) עם 3 פונטו שונות רכשתי השבוע טויוטה קורולה 2006 ח-ד-ש-ה.

לדעתי האישית הקניה הכי טובה בקטגוריה שלה,האוטו נוסע כמו חלום,נוח כמו מיטת קינג סייז של עמינח,אמין כמו שעון שווייצרי ודיי חסכוני בדלק מבדיקה קצרה בת שבוע.

אשמח להארות והערות,שתהייה אחלה שבת לכולם.

פורסם

תתחדש!

נוח? אולי לך,פעם אחרונה שנסעתי על הרכב נרדם לי הת*ת אחרי 40 דקות נסיעה.

אבל איך אומרים? כל אחד והת*ת שלו:wink:.

העיקר אתה מבסוט! סע בזהירות

Got To love It

פורסם

תתחדש ותהנה! יש תמונות? נתונים כמה ק"מ וכדומה?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

רכב תצוגה נשאר שנתיים אצל היבואן ונמכר אחר כך כחדש לגמרי במחיר נמוך.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

תתחדש ותהנה מהרכב.

אמין כמו שעון שווייצרי ודיי חסכוני בדלק מבדיקה קצרה בת שבוע.

אמינות זה משהו שאתה בודק בשבוע ?

טפו טפו טפו, הרכב אצלי שבוע ומאז לא עשה בעיות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תודה לכולם.

נוחות היא עניין אינדיוידואלי ולי היא מאוד נוחה... אם האוטו הצליח להרדים לך את הת_ת סביר להניח שהוא נוח.

כשאמרתי חדשה הכוונה הייתה כחדשה.

ורז,הכוונה לבדיקה בת שבוע הייתה בעניין הדלק,לגביי האמינות הכל משמועות וידע כללי.

את הצריכת דלק בהחלט ניתן לבדוק גם בשבוע.

הרכב נקנה ישירות מליסינג ונבחר בקפידה ע"י חבר המנהל מגרש של אחת מחברות הליסינג.

לרכב תיעוד טיפולים מלא (כמובן של חברת הליסינג ולא מטויוטה),52K ק"מ,ללא שום מכות פח או שילדה כמובן,פנים רכב מושלם,מושבים וריפוד כחדשים,בקיצור רכב שנראה באמת כמו חדש.

הרכב נבדק בנוסף לביצוע הבדיקה שלי,למרות שנקנה ממגרש ליסינג בניהולו של חבר טוב,ע"י חבר נוסף העובד בטרייד אין טויוטה והומלץ על ידו.

מקווה שאני אצליח להעלות תמונות בימים הקרובים,שבוע טוב לכולם.

פורסם

לקרוא למכונית עם עבר בליסינג : "ח-ד-ש-ה" זה כמו לקרוא למישהי שעובדת בחוף תל ברוך : "ב-ת-ו-ל-ה"

תתחדש :D

מהיכרות עם 2 שהיו להורים שלי (אחת מהן עדיין אצלם) , רכב טוב שעושה את העבודה בצורה מצויינת. (כל עוד אתה חסר יומרות ספורטיביות)

בנוגע לנוחות, הירדמות התחת ושבירת הגב היה מאוד נפוצה בדור הקודם לדור הזה, כלומר שנת 98 עד 2002. אחרי נהיגה לאילת הייתי צריך מסאג' כדי לעמוד על הרגליים :D

דווקא בדור הזה הכסאות מאוד נוחים יחסית ליפנית.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תתחדש.

לי הכסא היה ממש לא נוח, ופנים הרכב די אפור בעיני, אבל הכל בעיני המתבונן (והמתיישב). מה שכן, היא בהחלט נותנת תחושה של מרווח פנים נדיב מקדימה.

אגב, תחת רדום מראה על בעיה בכסא, לא על יתרון...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...