Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר'ה,

כמו שהכותרת אומרת אני צריך את עזרתכם ברכישת רכב משומש עפ"י הנתונים הבאים:

• תקציב: עד 55,000 ש"ח
  • רכב קומפקטי\קטן
  • צריכת דלק נמוכה
  • גיר אוטומטי
  • אמינות גבוהה

אם החסרתי איזה שהוא נתון חיוני, אנא ציינו זאת.

הרכבים שכרגע מושכים את תשומת ליבי הם: טויוטה יאריס סול 1.3 ודייהסטו סיריון CX 1.3

אשמח לדעת מה דעכתם על שתי האפשרויות הנ"ל וכמובן אשמח לקבל המלצות נוספות.

תודה מראש לכל העוזרים!

פורסם

שלום,

אני ממליץ על סיריון מודל חדש (החל משנת 2006):

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=13&SubModelID=97&FromYear=2006&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

הרבה יותר מוצלח מהדגם הקודם מכל הבחינות: נוחות, בטיחות, איכות החומרים, מרחב פנים.

יאריס מכונית נהדרת, אבל במחיר של סיריון 2006 אפשר לקנות יאריס רק מהשנים 2002 -2004.

ולכן במיקרה שלך, אני הייתי מעדיף רכב יותר חדש.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

עושה רושם שהסיריון החדשה נכנסת לקצה העליון של התקציב שלך, והיא עונה לדרישות שלך בצורה טובה מאוד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הציעו לי סיריון 2007 יד ראשונה מליסינג תפעולי עם 60K קילומטר במחיר של 59,000 ש"ח.

כאשר המחירון שלה הוא 72,000ש"ח.

מעולם לא רכשתי רכב שהיה בליסינג בעברו ולכן אני מאוד חושש.

וגם לאור העובדה שנסעו איתו 60K ק"מ בתקופה של שנה וחצי בערך, יוצר הרגשה שממש "קרעו" לה את הצורה.

אשמח לשמוע את דעתכם בנושא

האם שווה ללכת על זה? או לחילופין האם להאזר בסבלנות להמשיך לחפש סיריון מיד פרטית?

ושאלה קטנה נוספת, האם רכישה מליסינג מימוני עדיפה על רכישת רכב מליסינג תפעולי?

תודה.

פורסם

לדעתי יהיה לך קשה למצוא סיריון פרטית כי רוב הסיריון נמכרו לציי רכב. שווה לחפש, השאלה היא כמה סבלנות וזמן יש לך.

לא ציינת מהיכן אתה מתכוון לרכוש את הרכב. מומלץ לרכוש מהמגרשים של החברות הגדולות ולא ממגרשים או סוחרים קטנים ופרטיים, להם לרוב יש פחות מחויבות אליך כלקוח.

בכל מקרה תתעקש לבדוק את תיעוד הטיפולים של הרכב. וודא שבוצע טיפול בכל 15K קילומטרים כנדרש בספר הרכב ושאף אחד לא חשב לקצץ בטיפולים הראשונים שהם חשובים במיוחד.

רכבים שנמכרים בליסינג מימוני הם לרוב רכבים פרטיים לכל דבר. מדובר באדם פרטי שקנה רכב חדש מהסוכנות, ושילם עליו בתשלומים לחברת הליסינג. הטיפולים עליו, הביטוחים עליו ובסוף תקופת הליסינג יש לו אפשרות לרכוש את הרכב במחיר נמוך יחסית או למכור את הרכב לחברה ולעבור לרכב חדש תמורת המשך התשלומים.

פורסם

הרכב הוצע לי ע"י סנטרל פלוס בראשון לציון.

כמו כן, קיבלתי הצעות גם מתמיר ליסינג ור.צ. ליסינג.

האם החברות הנ"ל נחשבות לחברות קטנות? אשמח לשמוע קצת ביקורת עליהן.

מי הן החברות הגדולות אליהן אתה מתכוון?

האם ברישיון הרכב מצויין באופן ברור אם זה ליסינג מימוני או תפעולי?

שאלה נוספת, כיצד נוצר מצב שאנשים עם ליסינג מימוני מוכרים את הרכב לפני סיום תקופת ההתחייבות שלהם? (30 חודשים)

דוגמא: נתקלתי בכאלה שמוכרים רכבים מליסינג מימוני עם שנתון 2007.

פורסם

אני לא מכיר את הסוכניות שהזכרת או את חברות הליסינג האלו.

לגבי רישיון הרכב - ברכבים במודל הזה הנתון אינו מופיע ברישיון כלל. כלומר, לא עבר של ליסינג תפעולי ולא עבר של ליסינג מימוני מופיע ברישיון הרכב ולכן העבודה שלך כקונה רכב קשה יותר כי קשה להחליט מה היה עברו האמיתי של הרכב. כאן בדיוק נכנסת העדיפות לרכישה ישירות מחברת הליסינג, שיכולה לספק לך פרטים על עברו של הרכב, מה שמגרש קטן לא תמיד יכול (או רוצה) לעשות.

לגבי הפסקה של ליסינג מימוני לפני הזמן - אני מניח שזה אפשרי, בדיוק כמו שאפשר להפסיק ליסינג תפעולי לפני שהרכב מגיע לגיל 3 שנים.

• תוכן חדש...