Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל דבר תחליפי בענייני צנרת, תושבות, חלקי פרונט וכאלה - שתשים בפיג'ו סיטרואן - יגרום לך צרות מרובות והוצאות כפולות ומכופלות. תבדוק טוב מה אתה מכניס פנימה.

פורסם
כל דבר תחליפי בענייני צנרת, תושבות, חלקי פרונט וכאלה - שתשים בפיג'ו סיטרואן - יגרום לך צרות מרובות והוצאות כפולות ומכופלות. תבדוק טוב מה אתה מכניס פנימה.

שמע אין לי הרבה ברירות והאפשרות של צינור מקורי משומש היא לא הרבה יותר טובה - לך תדע עם איזה נוזל קירור הוא עבד, ובכלל מה עבר עליו.

חוצמזה שצינורות כאלה מקוריים הם כבר בני מעל חמש שנים לפחות (לא מייצרים כאלה יותר) אז בכלל..

לגבי התמונות תקבלו סט שלם :wink:

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

הגזמת קשות. אתה חושב שפז'ו מייצרת בעצמה צינורות קירור?

היא קונה אותם מיצרנים שמוכרים אותם גם בשוק החופשי כ"תחליפיים".

כמובן שרצוי לקנות מוצר תחליפי מאיכות טובה ולא זבל סיני שיתפורר אחרי שעה, אבל זה נכון לגבי כל מכונית מכל יצרן.

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה ב"קומבינה" לכאורה עם מחברים/מפצלים למיניהם.

היצרן משיקולי ייצור המוני בנה יציקה לצינורות מתפצלים , ומשחיל מחיר מופרז בחלפים, שימוש במחברים וצינורות ישרים

(או עם זוית לכל היותר) הזולים בהרבה , לא אמור לפגוע באיכות הזרימה .

ומקל על התחזוקה השוטפת בהרבה .

פורסם

proxima - לא חושב שזה כזה פשוט..בטח צריך גם חישובי זרימה כלשהם, לא רוצה בעיות..

לגבי הצינור, מסתבר שהוא לא מתאים בכלל, מה שקניתי היה עם מחבר מהיר ולא בנד, הקטרים שונים, צורת S רחבה יותר, לא זה בקיצור.

הנה התמונות בכל מקרה

hose1.jpg

hose2.jpg

hose3.jpg

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

עזוב אותך חישובי זרימה. אם אתה עושה את הקומבינה שהצעתי מדובר על הקטנה של פחות מרבע אחוז בקוטר הצינור, שבטח לא תשפיע על הספיקה של המערכת (זכור שלא מדובר על ספיקה קבועה, אלא כזו שמשתנה עם הסל"ד של המנוע, ולכן ישאירו שם מרווחים גדולים לטעויות).

פורסם

לא מבין למה אתה לא הולך בדרך הפשוטה לפני שאתה מנסה להסתבך.

לפי היצרן, כל המכוניות שיוצרו אחרי 2.11.1995 משתמשות במק"ט שעדיין קיים ומיוצר.

אם המכונית שלך היא מודל 1997, היא יוצרה ככל הנראה אחרי התאריך הזה. אם אתה לא בטוח, כתוב מספר שלדה ונאמת זאת בוודאות.

בהנחה שאכן יוצרה אחרי התאריך הזה, המק"ט שאתה זקוק לו הוא 1343V2. זה צינור ללא הסתעפויות באמצעו.

תתקשר לחנות החלפים של היבואן בבני-ברק ובקש מחיר עבור הצינור.

אם אין במלאי יזמינו לך מצרפת ללא עלות נוספת.

• תוכן חדש...