Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
"תמנון" בקסנטיה (הכוונה לפטנט של איחוד כמה צינורות (בהם עובר הנוזל ההידראולי בדרכו חזרה אל מיכל העודפים) באמצעות יציקת גומי) - שבטח יותר נפוץ מצינור מים ב-XSI (נמצא בכל קסנטיה) - אין בנמצא תחליפי, וחדש עולה כ-2000 ש"ח לפני מע"מ. אם כבר צינור, אז משחילים אותו עד הסוף.

יש מי שהחליף את כל צנרת התמנונים בצנרת סיליקון עם מחברים טובים - פותר את הבעיה לתמיד, וגורם לך לחשוב שוב עד כמה המהנדסים בצרפת מטומטמים כשהם משתמשים בחומרים נחותים בנקודות תורפה (כמו מתאם הפלסטיק על ציר מתכת של המנוע ששולט על המניפה בבקרות אקלים...)

HFturbo

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כשאני רואת את הצינור הזה אני מתחלחל מעד כמה שהם חולרות שתיכננו אותו סביר להניח בכוונה ככה.

לקמבן תמיד אפשר, לא תמיד זה משתלם ובמקרה הזה זה לא הכי פשוט בעולם אבל אפשרי ודורש הכנת מפצל עם שתי יציאות.

גם כאשר אפשר להשתמש בצינורות סטנדרטיים פעמים רבות איכותם נופלת מזו של המקוריים והם לא מחזיקים זמן רב. בנוסף לעיתים קרובות קשה להשיג צינור שבאמת מתאים (מבחינת גמישות למשל או כיפופים שהורגים צינור רגיל) ואז מתחילות הבעיות כך שעדיף מקורי.

במקרה הנ"ל הייתי מנסה צינור חליפי תואם.

ואני חשבתי ש-VW חולרות כאשר הם שמים צינורות עם קוטר משתנה...

בעניין שגם הוזכר כאן- צינורות שונים מסיליקון. מישהו יודע היכן ניתן להשיג?

פורסם

הצינור הזה הוא ספציפי לתת גרסה די נדירה במונחים אירופאים (לפחות של שנת 1993 - מועד הצגת ה-306) - מנוע 2000 סמ"ק ידני עם מיזוג אוויר המותאם במיוחד לארצות חמות.

אני לא יודע כמה מכוניות עם המפרט הזה יצאו את המפעל אבל אני מניח שלא רבות.

בכל מקרה ניתן לאמר להגנתו של היצרן (ולא תמיד מגיעה לו הגנה על מעשיו) שהוא החליף את הצינור הזה במשהו סטנדרטי הרבה יותר אחרי שנתיים. חבל שלפותח השרשור זה לא עוזר. המכונית שלו יוצרה ב- 1995, אך באדיבות משרד התחבורה הישראלי נחשבת למודל 1997.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון:

אז סוף טוב הכל טוב: לאחר שבחנות חלפים בחיפה (ל. פיילר) הצינור שהיה להם, זה שבתמונות האחרונות, לא התאים -

מצאתי צינור תחליפי זהה, של חברת MC, מספר דגם 8295 אם אני לא טועה.

נסעתי עד למעיליא בשביל למצוא אותו :twisted: נקנה ב370 ש"ח, למקום קוראים "האחים עבד מרכז החלקים"

מצורפות תמונות של הצינור במנוע, לא הספקתי לצלם לפני ההרכבה סורי, אבל התמונות די ברורות.

בנוסף הסתדרה גם בעיית ההתחממות לאחר הטיפול שנעשה והחלפת הצינור.

הטיפול כלל החלפת טרמוסטט (שהיה מחורר), החלפת מכסה ואטם מכסה שסתומים שנזל, מי קירור Maxol,

וגם יישור קו כללי - שמן מנוע Rheinol 5W40, שמן גיר רויאל פרפל 75W80, פילטר שמן ודלק מקוריים,

פלאגים נבדקו ובמצב מעולה (בוש), פילטר אוויר נוקה ולא הוחלף כי אני שוקל לעבור לפילטר פתוח..

זהו עכשיו הרכב מתחמם לאחר 10 דקות בערך, עדיין לא כמו היפניות אבל אין מה לעשות 8)

כשמגיע ל90 גם הלחץ שמן מתייצב על האמצע..מקווה שהסאגה הזו נגמרה!

DSCF1502.jpg

DSCF1503.jpg

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

• תוכן חדש...