Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GOLF V6 , V5 אשמח לקבל ייעוץ.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קראתי חוקים , ומקווה שהפעם אני לא עובר על החוקים אני חדש פה תוותרו לי :wink:

אני מיכאל בן 18 תושב המרכז.

מעוניין לקנות רכב פולקסווגן מסוג GOLF.

יש 2 סוגי רכב שעל הכוונת שלי כרגע V5 ו-V6.

ואני רוצה לציין , לא יד ראשונה ! רק יד שנייה או שלישית.

עכשיו כמה שאלות:

איזה רכב זולל פחות דלק ? כשאני בא למוכר רכב איזה שאלות לשאול אותו לגביי האוטו ? מה לדעתכם יותר איכותי הV5 או הV6 ?

ממי יותר אמין לקנות סוכנות או פרטי ? התקציב שלי הוא 20-50 אלף ש"ח גג. כמה יעלה לי לצבוע את כל האוטו ?

מה אתם אומרים בכללי על 2 הרכבים האלה ?

זהו אלה בנתיים כל השאלות שלי , כמו שאמרתי אני חדש בזה , פעם ראשונה שלי שאני קונה אוטו בחיים שלי ולכן אני שואל פה שאלות קצת מפגרות אבל זה מה שאני צריך כרגע , אני גם אשמח לייעוץ מאנשים באופן פרטי במסנג'ר או אייסי.

נ.ב אני לא מחפש פה אנשים שיציאו לי למכור את הרכב שלהם או כל דבר אחר , רק עצות !

מקווה שלא עברתי על החוקים בהודעה הזאת ! ואם כן תוותרו לי רק הפעם בבקשה.

פורסם

שלום למיכאל,

בתקציבך, הגולף V5/V6 היחידה שתצליח לרכוש היא כזאת המיועדת לפירוק בלבד.

יתכן שגולף VR6 תכנס בתקציב הזה, אולם קח בחשבון שמדובר בדור III (לעומת דור IV ב-V5/V6), וכן שבכל מקרה, מדובר ברכב שאינו חסכוני בדלק (רכב עם יומרות ספורטיביות ממילא לא אמור להיות כזה).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אני קראתי חוקים , ומקווה שהפעם אני לא עובר על החוקים אני חדש פה תוותרו לי :wink:

אני מיכאל בן 18 תושב המרכז.

מעוניין לקנות רכב פולקסווגן מסוג GOLF.

יש 2 סוגי רכב שעל הכוונת שלי כרגע V5 ו-V6.

ואני רוצה לציין , לא יד ראשונה ! רק יד שנייה או שלישית.

עכשיו כמה שאלות:

איזה רכב זולל פחות דלק ? כשאני בא למוכר רכב איזה שאלות לשאול אותו לגביי האוטו ? מה לדעתכם יותר איכותי הV5 או הV6 ?

ממי יותר אמין לקנות סוכנות או פרטי ? התקציב שלי הוא 20-50 אלף ש"ח גג. כמה יעלה לי לצבוע את כל האוטו ?

מה אתם אומרים בכללי על 2 הרכבים האלה ?

זהו אלה בנתיים כל השאלות שלי , כמו שאמרתי אני חדש בזה , פעם ראשונה שלי שאני קונה אוטו בחיים שלי ולכן אני שואל פה שאלות קצת מפגרות אבל זה מה שאני צריך כרגע , אני גם אשמח לייעוץ מאנשים באופן פרטי במסנג'ר או אייסי.

נ.ב אני לא מחפש פה אנשים שיציאו לי למכור את הרכב שלהם או כל דבר אחר , רק עצות !

מקווה שלא עברתי על החוקים בהודעה הזאת ! ואם כן תוותרו לי רק הפעם בבקשה.

V5 עומדת בתקציב שלך.

לשאלות -

1. דלק, לי יש V5 שנת 2000 הרכב שתיין 1 ל 9 בעיר ובלחיצות הרכב עושה 1 ל 4-5. פשוט מגוחך.

2. תוציא הסטורית טיפולים, תעבור ותחקור את העבר של הרכב.

3. מה יותר איכותי, המנוע של V6 לדעתי הרבה יותר איכותי, יותר נציל ובכלל לידע כללי V5 זה מנוע עצלן.

4. לדעתי תשתדל לקנות מפרטי, ותתמכח מכיוון שלמנוע V5 אין שוק.

5. צא מהסרטים של צביעת הרכב, תמצא את הצבע שאתה מעוניין בו ותישאר איתו.

בברכה אסף.

פורסם

רוב הV5 שראיתי למכירה נמכרות מתחת למחירון כי הם פשוט לא שוות קנייה. ההנאה מהמנוע מתגמדת ליד הוצאות התחזוק והדלק . תביא גולף גנריישן עם אותו האיבזור עם מנוע שעושה הרבה פחות בעיות שותה הרבה פחות דלק והוצאות הרבה יותר נמוכות.

פורסם

חברים יקרים אני חייב לשאול עוד הרבה שאלות ואני לא רוצה לפתוח עוד ועוד נושאים , יש מצב שמישהו יוכל לעזור לי קצת באייסיקיו או מסנג'ר או פאלפון

0527387894 אני אשמח לקבל עוד עצות..

פורסם

תשאל תשאל אל תתבייש בשביל זה אנחנו פה.

בכל מקרה אני אישית מנסיעה גם על גולף V5 וגם על גולף 2000 ו1600 אני לא מוצא כלכך הרבה הבדל.

הייתי מחפש במקומך גולף "רגילה". אגב, גולף ידועה באחזקתה היקרה והאוטו דיי "זולל" דלק.

פורסם
חברים יקרים אני חייב לשאול עוד הרבה שאלות ואני לא רוצה לפתוח עוד ועוד נושאים , יש מצב שמישהו יוכל לעזור לי קצת באייסיקיו או מסנג'ר או פאלפון

0527387894 אני אשמח לקבל עוד עצות..

מיכאל, קיבלתי את ההודעה שלך, ואני אתקשר אליך כשיתאפשר לי, אני באמצע בייבי סיטר.

בברכה אסף.

פורסם

אוקיי אז אממ , למה אנשים כל כך נגד צביעת הרכב שלהם ? האם זה משפיע הרבה על המחיר שלו ? למה מתכוונים בעצם שמדברים על שלדה ושאסי ? אלה מושגים שעוד לא שמעתי עליהם.

אם הרכב עבר תאונה , אבל היא תוקנה - בכמה המחיר של הרכב יורד ?

מה ההבדלים בין מאזדה 323 לבין גולף V5 ? דלק , אמינות , התנהגות על הכביש , אחיזה , ועוד..

פורסם

כמה עצות:

1.בכל מקרה אל תקנה את מנוע ה-V5, הוא נחשב לאחד המנועים הפחות מוצלחים של פולקסוואגן ולא סתם המכוניות עם המנוע הזה בעייתיות מבחינת סחירות.

2.קח בחשבון שגם ה-V5 וגם יתר המנועים הספורטיביים לא חסכנים בכלל בדלק.

3.רד מהחלום של צביעת הרכב, גם הצביעה הכי איכותית שתעשה לרכב לא תצא ברמה של צביעה מקורית של רכב במפעל, תמיד יהיו פגמים קטנים.

ושאלה אחת:

למה אתה ישר מחליט מראש עוד לפני שקנית רכב שאתה רוצה לצבוע אותו ?

קח בחשבון שצביעה איכותית לרכב (ואני מדבר על צביעה שתכלול פירוק שמשות\גומיות\פנסים\פסי קישוט וכו') תעלה לא פחות מ-8000 שקל, וסביר להניח שהרבה יותר מזה,ושוב,גם אז היא לא תיהיה ברמה של צביעה מקורית של רכב במפעל.

בהצלחה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אוקיי אז אממ , למה אנשים כל כך נגד צביעת הרכב שלהם ? האם זה משפיע הרבה על המחיר שלו ? למה מתכוונים בעצם שמדברים על שלדה ושאסי ? אלה מושגים שעוד לא שמעתי עליהם.

אם הרכב עבר תאונה , אבל היא תוקנה - בכמה המחיר של הרכב יורד ?

מה ההבדלים בין מאזדה 323 לבין גולף V5 ? דלק , אמינות , התנהגות על הכביש , אחיזה , ועוד..

אחרי שאוטו עובר תאונה מקבלים מהשמאי ירידת ערך,

מבחינת צבע חכה שתמצא את הרכב אולי הוא שמור מאוד ולא תצטרך?

איך המזדה קשור לעניין? רצית אותו ספורט?

כמו שאמרו V5 מנוע עצלן עם צריכת דלק מטורפת,

אני נוהג בגולף GTI עם צריכת דלק של 1 ל 10, במקומך הייתי מחפש GTI ולא V5,

אם תגדיל את התקציב ל V6 בכלל מעולה

Audi A3 2.0TFSI 2006

פורסם

אין לי איך להגדיל תקציב חברים , אני בקושי מגרד את ה-50..אני מחפש אוטו שנראה טוב חיצונית וגם שיראה נחמד מבפנים , אם האוטו אכן זול אז אין בעיה לאוטו ספורט.. ועוד פעם מזה ( =מה זה) שאסי , שלדה ?

מה דעתכם על הרכב הזה.

http://img380.imageshack.us/img380/2580/lantis323lw5.jpg

ולגבי ק"מ , מה הגבול של הק"מ לרכב ? כביכול אם יש רכב 150.000 פירושו שלא כדאי לקנות אותו ?

פורסם

אין קשר בין הלאנטיס לספורט (למרות הצורה בF) אבל זה רכב נהדר שנותן תמורה מצויינת

יש לאבא שלי את אותה הלאנטיס בצורה השניה וזה רכב שאני מעדיף אפילו על הדור החדש יותר (323)

מנוע חזק יחסית (1800) האוטומט מצויין והרכב נוח ואמין מאוד

ממליץ בחום!

אם תפנה לכיוון השני (גולף) ותחפש קצת ריגושים - הGTI תהווה הפשרה הטובה ביותר שתכנס בתקציב +-

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...