Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מידע על MB Q

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תראה. הסט הזה נחשב לסט מצויין.

לסט חזק. אבל יש לך בעיה, המגבר שלך.

הוא מגבר מעולה. אבל הוא חלש מידי. הוא נותן 75W RMS.

וגם ההי אנרג'י וגם הMBQ צריכים הרבה יותר.

היי אנרגי ישמח לקבל בין 100WRMS ל 150W RMS

והMBQ ישמח ל150W RMS לפחות ולא בגלל שהוא צריך את הכוח. בגלל שזה יגרום לו להשמע טוב יותר. (ולא חזק יותר)

ולכן לפני שאני הייתי עובר לסט אחר. עם סאונד מאוד שונה.

הייתי מתחיל בגישור של המגבר לסט הקידמי. (רק בגלל שזו הדרך הכי מהיר לקבל יותר כוח לסט.

אבל סוגר את הגיינין לגמרי!

או מנסה הגברה אקטיבית. שתוציא הרבה יותר מהסט שלך.

אגב, למה אתה רוצה להחליף את הסט שלך?

אגב. אמרת שהוא עמד בתצוגה. הוא היה מורכב? מחובר למגבר? או רק עמד בקרטון? נפתח לפעמים?

בקשר לגישור, כוונתך לוותר על הבמה האחורית ולשמוע עם קומפוננט קידמי + סאב בלבד, אני טועה ?

למעשה התאוריה הזו יכולה לעבוד יופי גם על הסט של MB Q , אני טועה ?

למה להחליף את הסט ?, פשוט אני יכול להשיג את הסט בהזדמנות, שום דבר לא היה מתוכנן. סה"כ אני די מרוצה מהסט של HERTZ .

הסט עמד בחלון תצוגה לא מחובר לכלום כשנתיים וחצי, יש מצב שאולי מסתירים ממני מידע לגבי מצב הסט - אם הוא עבד .

שמעתי את הסט שאתה מדבר עליו בכמה התקנות טובות שכללו איטום מצוין ושאר ירקות

באמת שלא אהבתי אותו, מבחינת מיד ריינג' הוא סט טוב

מבחינת התדרים היותר נמוכים הוא פשוט לא עושה את העבודה, והטוויטר מפורט אבל לא נעים לאוזן כל כך

זה לפחות הניסיון שלי עם 4 סטים כאלו

אתה קצת מזכיר לי את הסט של JBL סדרת GTI הציפיות שלי היו גבוהות מידי והסט היה נפילה מבחינתי.

נראה לי שארכיב את הסט של MB Q ואשמע אותו לפני שאחליט.

אגב היום החזקתי את הקרוס ביד, יש לכם מושג כמה הקרוס הזה שוקל ?, כמה רכיבים יש בפנים, פשוט נראה סט מדהים :-D.

בברכה אסף.

פורסם
תראה. הסט הזה נחשב לסט מצויין.

לסט חזק. אבל יש לך בעיה, המגבר שלך.

הוא מגבר מעולה. אבל הוא חלש מידי. הוא נותן 75W RMS.

וגם ההי אנרג'י וגם הMBQ צריכים הרבה יותר.

היי אנרגי ישמח לקבל בין 100WRMS ל 150W RMS

והMBQ ישמח ל150W RMS לפחות ולא בגלל שהוא צריך את הכוח. בגלל שזה יגרום לו להשמע טוב יותר. (ולא חזק יותר)

ולכן לפני שאני הייתי עובר לסט אחר. עם סאונד מאוד שונה.

הייתי מתחיל בגישור של המגבר לסט הקידמי. (רק בגלל שזו הדרך הכי מהיר לקבל יותר כוח לסט.

אבל סוגר את הגיינין לגמרי!

אני נשאר עם ה HERTZ, הסט נשמע מצויין בגישור.

שמעתי את MB Q , לא משהו בכלל, הטוויטר צורם משהו חבל על הזמן.

והעדכון, הרכבתי את המונובלוק - שומעים חזק מאד ואני רק בחצי מהגיין, מחובר עליו LANZR OPTI DRIVE 12" 1300w rms בתיבה לא מותאמת עם פורט, אני יותר בעד תיבה אטומה, מה דעתכם ?

בברכה אסף.

פורסם
שלום אסף

לי יש את הסט של MB QUART QSD 213 שעדיין מונחים לי כאן בסלון...אתה קצת מפחיד אותי שלא אהבת את הסט שכמעט קנית...:-(

כל אחד והאוזן שלו, לדעתי הטוויטר צורם באוזן מאד. הסט חובר בשתי בריד'גים למגבר 4 ערוצים שלי, אז כך שהוא הוגבר נהדר 250W RMS .

HERTZ - גם כן מאד מפורטים, אבל יותר עדינים בתדרים הגבוהים.

אלי ( SOUND MAN ) - אתמול הורדתי את ה PDF של ההד יוניט שלי ( SONY MEX-5DI ) וגיליתי שהמערכת עובדת על 5.5V פיראווט, אתה סיפרת לי שהייפוניקס ישמחו לקבל לפחות 6V פיראווט.

מה עושים ? יש דרך להגביר את יציאות המערכת ? .

בברכה אסף.

פורסם

אפשר לשאול על מי אנחנו מדברים כאן שנסגר? איזה בית עסק?

א. חבל לשמוע.

ב. אם הוא עושה מכירת חיסול - אולי חברי פורום יכולים לעזור בזה - איזה ציוד הוא מוכר?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אפשר לשאול על מי אנחנו מדברים כאן שנסגר? איזה בית עסק?

א. חבל לשמוע.

ב. אם הוא עושה מכירת חיסול - אולי חברי פורום יכולים לעזור בזה - איזה ציוד הוא מוכר?

מדובר על סדנת ספויילד בתל אביב, בית העסק כבר נסגר לפניי שבוע +, אני במשא ומתן דרך העובד של הבעלים. הבעלים כנראה עוזבים את הארץ.

אין יותר מידי שטויות, אני אארגן רשימה מסודרת מה נשאר ובאיזה מחירים נמכר הציוד.

בברכה אסף.

• תוכן חדש...