Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר'ה :)

זה כבר כשנה וחצי בערך שאני עם הHU הנוכחי שלי, פיוניר 7950BT. רדיו דיסק באמת טוב, בלוטוס מובנה, וכו', עמיד מאוד ואמין וכמובן בעל פוקנציות רבות וכו',

אך הגיע הזמן להחליפו באחד חדש .

אני נמשך לכיוון המכשירים של אלפיין, יצא לי להתעסק איתם פה ושם, נראים לי מכשירים באמת ברמה גבוהה.

חשבתי לקנות את ה9855 אך הוא כבר ישן ועם אני קונה אותו אני כנראה אשיג אותו רק בתור יד שניה. אילו עוד מכשירים של אלפיין ברמה גבוהה יכנסו לי בתקציב של בערך 1600-1500 ש''ח?

אפשר כמובן לא רק אלפיין , עם נראה לכם מכשירים ברמה גבוהה גם של חברה אחרת (קלריון וכו') תציעו גם , אני מעדיף כמובן חדש מהחנות, אך יד שניה זו אופציה.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

אילו תכונות ותוספות דרושות לך? אתה זקוק לBT? מה בדיוק חסר לך בנוכחי?

בתקציב זה, לא תוכל לשדרג את עצמך בנושא זה בצורה רצינית, ואם אתה אכן מרוצה ממכשירך, אין טעם להחליף.

ה9855 הוא מכשיר מצוין, ששווה לרכוש משומש - אם מצבו לא גרוע. אם אתה משיג אותו במחיר זה - לך עליו.

פורסם

השאלה היא איך תדע אם המכשיר בסדר או לא ?

הבנתי גם שיש לו ממיר DC2DC חיצוני ועוד איזה מאוורר שחייב להיות באיזור יחסית פתוח , זה נכון ?

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

בתקציב זה, לא תוכל לשדרג את עצמך בנושא זה בצורה רצינית, ואם אתה אכן מרוצה ממכשירך, אין טעם להחליף.

ה9855 הוא מכשיר מצוין, ששווה לרכוש משומש - אם מצבו לא גרוע. אם אתה משיג אותו במחיר זה - לך עליו.

+1 רציני ביותר.

חוץ מהגלייד טאצ' שהוא לא נוח אבל אפשר להתרגל - כל השאר זה רק שבחים והילולות עבור המכשיר הזה.

יש כאן כמה שמוכרים אותו בפורום, זו קניה מיד שניה שהיא לרוב אמינה יותר מלקנות מחוץ לפורום - מחזק את דיעתו של צביקה.

יש למכשיר הזה קרוס מעולה, טיימ קורקשיין, תמיכה ב3WAY, אקולייזר גרפי ופרמטרי, אפשרות להתחבר לפרוססורים וחיבור לIPOD - אין מה להוסיף, מכשיר מדהים בשביל פחות מ2K ש"ח.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תכונות מתקדמות שיש יותר למכשיר הנוכחי שלי כרגע להציע, שאלה תכונות יחסית סטנדרטיות, וגם כמובן מראה אחר , וסאונד שונה. בקיצור, להתחדש! BT נחמד עם יהיה.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

אני שואל אם יש לך דרישה לטיים קורקשיין, קרוס מתקדם, אקולייזרים וכו'.

וBT במכשירים, בד"כ - אולי חוץ ממכשירים ברמה גבוהה המכילים את הפיצ'ר הזה, לא שווה הרבה. הדהודים, קטיעות, סנכרון בעייתי וכו'. קח דיבורית BT חיצונית בכמה גרושים, עדיף.

בכל מקרה, במחיר זה הייתי הולך על ה9855, גם אם כרגע אין לך צורך בחלק מהמאפיינים והתכונות שלו. בעתיד, אתה תודה לעצמך על הרכישה. בגלל שזה כבר הולך ונעלם מהשוק, ומדובר באחד המכשירים המוצלחים, לך על זה.

• תוכן חדש...