Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עדיף USB או IPOD?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי HU פיוניר עם יציאת USB ורציתי לדעת אם יש הבדל אם אני אחבר נגן ipod nano או דיסק און קי

הפיוניר זה :deh-p600ub

הדיסק און קי: ‏SanDisk Cruzer® Micro 16GB עולה 170 ש"ח

IPOD NANO 8GB עולה 800 ש"ח

המחיר ענק השאלה היא האם שווה לשלם יותר?

פורסם

כן השימוש היחידי יהייה ברכב

אין הבדלים באיכות הצליל או הבדלים בפונקציות מיוחדות שיהיו לי רק באייפוד?

פורסם

אייפוד כאמור גם דורש מתאם מיוחד שעולה עוד כסף וגם כשלעצמו יקר משמעותית. רוב הסיכויים שגם לא ממש תוכל לשלוט עליו ישירות כשהוא מחובר למערכת (וגם זה ממש לא יהיה נוח בזמן נהיגה) כך שבמקרה שלך בוודאי שעדיף USB. (יש גם את העניין שצריך להוציא את האייפוד מהרכב בכל פעם או לפחות להחביא אותו - USB רגיל יהיה עדיף גם במובן הזה).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זה לא מדוייק,

איפוד וUSB יתפקדו בדיוק אותו דבר, אחד לאחד !

בשניהם אם המערכת תומכת הוא יוכל לעבור בין ספריות וכו', באיפוד הוא יוכל ליצור דרך איטונס בצורה קלה רשימות השמעה מסודרות,

באיפוד הוא לא יתקל בבעיות תאימות מוזרות שיש עם USBים כאלו ואחרים,

באיפוד הוא לא יתקל במצב בו הוא ניתק את הUSB ופעם הבאה שהוא יחבר אותו הוא יהיה ריק

ובמקרה של איפוד לכל מקרה שלא יבוא יש לו גם איפוד !,

באיפוד קיימת גם האופציה לרכוש יד שניה איפוד ישן עם 40 גיגה מאוד בזול ולהינות מכמות עצומה של מוזיקה

היתרון של USB שהוא זול וזהו למעשה זה היתרון היחיד שלו,

מבחינת איכות סאונד, המכשיר בכל מקרה מושך את הMP3 ומפענח בעצמו אז לא אמורה להיות השפעה למקור

פורסם
זה לא מדוייק,

באיפוד הוא לא יתקל בבעיות תאימות מוזרות שיש עם USBים כאלו ואחרים,

באיפוד הוא לא יתקל במצב בו הוא ניתק את הUSB ופעם הבאה שהוא יחבר אותו הוא יהיה ריק

ובמקרה של איפוד לכל מקרה שלא יבוא יש לו גם איפוד !,

באיפוד קיימת גם האופציה לרכוש יד שניה איפוד ישן עם 40 גיגה מאוד בזול ולהינות מכמות עצומה של מוזיקה

אני עובד עם דיסק און קי מחובר למכשיר יותר משנה יום יום ועוד לא ניתקלתי בשום תופעה שציינת.

לא בעיות תאימות, לא מחיקת שירים. בשנה הזו החלפתי כ5 דיסק און קי ובאף אחד לא נתקלתי בשום בעיה.

אלי

פורסם

אם תחבר את האייפוד ליציאת הAUX של המכשיר נראה לי שתשיג איכות יותר טובה כיוון שלאייפוד בעצמו יש מעבד צליל,

אך לא נראה לי שזה שווה את ההשקעה באופן כללי.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

אם אין הבדל באיכות של המוזיקה אז אני יקנה את הדיסק און קי פחות מקום והרבה פחות כסף

תודה לכל המגיבים

פורסם

הקטע הזה של USB שמנותק טרם עת ואז הוא מתרוקן מהתוכן שלו הוא לא לגמרי נכון, מערכת הקבצים של נגני USB היא FAT ייעודי למדיה זו ומדובר במערכת קבצים פשוטה למדי.

ברגע שכונן USB עובד הוא קורא וכותב לקובץ INDEX שאומר לו היכן בדיוק על מערכת הקבצים של המדיה נמצא כל קובץ וקובץ ומה הנתונים שלו, במידה ושולפים את הUSB כאשר הקובץ הזה עדיין פתוח יכול להווצר מצב בו הקובץ יושחת ויהיה בלתי קריא לאחר מכן או שלא יסגר טוב ובמקומו יווצר קובץ INDEX חדש שכמובן, לא מודע לקיומם של קבצים קודמים על המדיה וכך למעשה אנו נראה כונן ריק.

אני די בטוח שיש תוכנות שיודעות לבצע שיחזור או שיקום היות וזו מערכת קבצים ישנה מאוד.

אם אפל פיתחו מנגנון הגנה לקובץ הINDEX שלהם, עתיד צודק והסבירות שזה יקרה באייפוד היא נמוכה בהרבה.

יצא לי להתקל במצב בו בנגן של סאנסה 16 גיגה - מערכת הפעלה של XP ומערכת הפעלה 2000 יצרו שני קבצי INDEX נפרדים עם אותו השם, מצב בו נוצרו בעצם שתי שכבות של קבצים על דיסק 16 גיגה אחד וכל מחשב ראה תיקיות שונות לגמרי של שירים, הנגן משום מה ראה את כל הקבצים.

אני תוהה לעצמי אם ניתן היה לשים בצורה זו 32 גיגה ע"י שימוש בכל מחשב בנפרד ע"י יצירת שתי שכבות נפרדות של מערכת קבצים. לא בדקתי - נאלצתי לפרמט את הנגן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אה... תגדיר דיסק צרוב?

שכפול מקור?

MP3? אם כן איזו דחיסה, האם הדחיסה היא ישירות מהמקור?

בעקרון אני מניח שאתה מדבר על MP3 בדחיסה טובה ישירות מהמקור ועכשיו רק מאיזו מדיה זה מגיע - צרוב על גבי דיסק או שמור על גבי USB - שתי המדיות הן מדיות דיגיטליות, אין סיבה שיהיה לכך הבדל כלשהו בסאונד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...