Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרכש החדש הגיע: Elemental Designs SQ10

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ועוד מעט לישראל ג'וניור66, יהיה זוג 15 באמצע..

מה שמצחיק ובאמת מעניין, זה שבת'רד אחד יש בחור עם סאב 10 אינטש 200W, ועוד מעט יכנס אחד עם שני סאבים 15 אינטש 5000W.. כל אחד באמת אוהב את מה שהוא עושה ונהנה מזה, לכל אחד הפרשנות שלו לתחביב. כן מוסיקה, לא מוסיקה, ההשקעה והאהבה אדירה אצל חברינו אוהבי הSPL.

הבנתם מה זה ענין של טעם??

צביקה שכחת שלקינוח יהיה לי גם 4 שישיות בכל דלת :-)

אתמר מזל טוב תתחדש באמת הגיע הזמן

אבל עדיין אין לך באס קידמי :roll:

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

איתמר עם סאב 10 אינטש מתחת למושב

ישראל עם 20 אלף רמקולים וקצת רכב מסביב

כל אחד ומה שעושה לו טוב 8)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כפול הRMS זה הופך ליחידות של אלפים :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כפול הוואטים זה יוצא עשרות אלפים:-)

איתמר לגבי ההתקנה איזה תיבה תיהיה לסאב, ואיפה בדיוק הוא ימוקם, ומאיזה חומר התיבה בונה את התיבה????

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

מזל טוב איתמר .

שמח לראות עוד אלמנט חדש ויחודי (יחסית) בארצנו הקטנה והמתפתחת .

מחכים לשמוע חוות דעת על הביצועים.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

טוף. הבטחתי תמונות מההתקנה, אז נתחיל:

התיבה לפני החיתוך:

SUB 001 (Large).jpg

הסאב בתיבה:

SUB 002 (Large).jpg

התיבה ושוב הדוגמן של נוקיה לצרכי קנה מידה:

SUB 003 (Large).jpg

התיבה מתחת למושב (המושב פורק לצורך זה):

SUB 004 (Large).jpg

"ההסוואה":

SUB 005 (Large).jpg

SUB 006 (Large).jpg

המרחק בין הסאב למושב. זווית לא טובה, בפועל יש בערך חצי ס"מ בין החלק הכי תחתון של המושב לסאב. הכסא נע על המסילה בצורה חופשית ולא פוגע בסאב:

SUB 007 (Large).jpg

אני עדיין לא נותן רשמים כי אין. יקח לי עוד שבוע שבועיים לפתוח ולכוון אותו.

אני מבסוט מהמיקום ומההתקנה. היה לי חשוב לשמור על תא מטען פנוי ולהסוות את הסאב, ועם מקבלים גם 10" מקדימה מה צריך יותר מזה? :wink:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

וואו רק ששמת את הפלאפון ליד התיבה אפשר להבין כמה היא דקה וקטנה

רק תיזהר שאתה יושב על הכיסא ומפעיל את הסאב כי המשקל שלך מוריד טיפה את המושב :-P

מחכה לרשמים

פורסם

אני ממש מקווה שלא. חשבתי על זה בזמן שתיכננתי את התיבה, אבל אין לי שום דרך לדעת את זה. סה"כ נראה שתחתית המושב עשוייה פלדה לא ממש גמישה.

בכל מקרה, החלק הכי נמוך במושב לא נמצא מעל הסאב, יש כמה ס"מ טובים בין הסאב לתחתית המושב (המושב בנוי בשיפוע).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...