Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פורד פוקוס 2005 סדאן רמקולים בדלתות ניראה לי 6.5 אינץ צריך המצלמה לרמקולים חזקים הרבה יותר מאלה שיש עכשיו מה שבא אם האוטו (והם די חזקים ואיכותיים) המערכת שיש לי היא kenwoos kdc 2027

תודה מראש!

פורסם

סתם רמקולים ללא מגבר?

חפש רמקולים של POWERBASS נראה לי שיש להם יבואן בצפון או חנות שמוכרת אותם לפחות בק.אתא FULL DESIGN.

הרמקולים בפוקוס הם 5X7 לפוור בייס יש רמקולים במידה הזו.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

לפי מה שראיתי במידות לרמקולים באתר פה כתוב שלפוקוס יש 6.5 ולקומפוננט שהבאת לי צריך מגבר בשבילו? אתה יכול להסביר לי מה יש בקומפוננט?

פורסם

לא חייב מגבר בשביל הרמקולים אבל כמובן הם ישמעו הרבה יותר טוב. עדיף לקנות קומפוננט מאשר שני זוגות רמקולים. הקומפוננט כולל מידאסים טוויטרים וקרוסים. מגבר שכדי לקנות בתקציב הזה הוא הJbl 75.4 או הMac .audio z4200 שנהם ארבעה ערוצים כלומר ישאר לך 2 ערוצים פנויים שתוכל לחבר אליהם סאב בעתיד אם תרצה.

Head unit: Alpine 9855 Amplifiers: Sundown 100.4, Sundown Audio 1000D Component: Hertz MLK165 (Mille) Subwoofer: IDmax 12

Seat Leon 1.8 20VT

פורסם

אז איזה מגבר כדי ה JBL או הMac .audio ואיזה קומפוננט אתם ממליצים לי שיהיו חזקים ואיכותיים אני מזכיר עד 2000 שקל הכול ומה זה מידאסים וקרוסים?

ועוד לא הבנתי אם המידה של הפורד היא 6.5 או 5X7 כי לפי דביק כתוב על פורד פוקוס 2005 מידת רמקולים 6.5

פורסם

כול הקומפוננט שהבאת לי הם 6.5 ואני צריך 5X7 אמרת אפשר הצעות ל 5X7 ואיזה מגבר אתה ממליץ ממה שהבאת? ותביאו לי דגם אחד שאתם יודעים שהוא טוב כי אתם מביאים כמה דגמים ואז אני לא יודע מה כדי

• תוכן חדש...