Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל הכבוד על ההשקעה. מצטרף לשרון בכך שיש להגיה ולתקן חלקים נרחבים מהטקסט שלא מובנים דיים, אבל בכל מקרה, סחטיין.

עופר, never say never..:-D

נ.ב. מה זה "שוין"?

פורסם

הסבר יפה - להדרכה יותר אינטנסיבית ופרטנית כלל עזרה בכיוון המערכת

120 דולר לשעה (לנימיקיפוד תנתן הנחה - 100 דולר לשעה) חייגו

עתיד-עתיד-1800

פורסם

מזה התקשרתי ענה לי קיפי מרחוב סומסום :o

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

ההשקעה היא אדירה אבל מצטער, לא יודע באיזו שפה זה כתוב - זה לא ממש עברית, ממש לא הצלחתי להבין הרבה ממה שכתוב שם.

אבל התמונות והמדריך עוזרים ושופכים קצת אור על הנושא זה מכניס אותנו (משתמשי הפורום) כמה צעדים טובים קדימה לתוך עולם הסאונד במחשבי רכב.

כל הכבוד!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה חברים, זה כן תרגום אוטומטי מרוסית.

יש לזה המשך, אני אתרגם יותר מאוחר, ואם יש שאלות אתם מוזמנים לשאול, רק תגידו באיזה פרק זה ומה שורה.

לגבי עברה למחשב, אני עברתי לא מזמן, וממליץ לכול אחד, לדעתי זה תמורה מטורפת לכסף וגם לחיים (להתקדם זה חשוב), ואין שום ירידה באיכות הסאונד, להפך.

פורסם

משום מה יש לאנשים חשש שהאיכות סאונד ירודה יותר עם כרטיס קול במחשב מאשר מכשיר איכותי שהם קנו ב XXXX שקלים

אבל זה ממש לא נכון, האיכות גבוהה מאוד ואני לא חושב שיש למכשירים האלה יכולת עיבוד גבוהה כמו של מחשב ושל הכרטיס הספציפי שמשתמשים בו פה רוב האנשים (AUDIGY2) וכמובן ה DSP שפשוט נותן יד חופשית לעשות כל מה שרוצים כמעט

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

אוקיי, צריך ממש ממש ממש ממש להתאמץ בשביל לנסות להבין את המשפטים אבל כל הכבוד על המאמץ

בכל אופן, אפשר להתקין את התוכנה הזאת על כל כרטיס קול?! או רק של קריאייטיב?! ואם רק של קריאייטיב אז כל כרטיס של קריאייטיב מSB LIVE ומעלה? אולי נעבור לבי אמפ בבית...

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

ניר, השאלה מה הנעלם XXXX במשוואה..

גם אלו החושבים או הטוענים שהאיכות לא מספיק גבוהה, מבינים את יכולות הDSP הגבוהות, ואת הגמישות שכמעט ואינה קיימת בשום פרוססור [או אינה קיימת בכלל]. השאלה שלהם מן הסתם היא על רמת הDAC/ADC לדוגמא. אני לא בטוח שהאיכות באודיג'י תהיה זהה או טובה יותר מאשר HU ברמה גבוהה באמת [כמו דנון או מקינטוש וכו']. לגבי ההבדלים בין מחשב לHU ברמה בינונית-גבוהה כמו 9887 או 880, או אפילו 7200, ייתכן כי באמת ההבדל לא שמיע.

אולי יש 'רעשים', שאין בHU איכותי, אולי 2V לא מספיק.. מה ששילוב ליין דרייבר ברמה יכול לפתור. [מישהו אמר SSLD6?:wink:]

פורסם
עופר, never say never..:-D

מה יהיה עוד 5 שנים אני לא יודע ,

אני פשוט לא רואה בזה שום צורך שמצדיק את ההשקעה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
משום מה יש לאנשים חשש שהאיכות סאונד ירודה יותר עם כרטיס קול במחשב מאשר מכשיר איכותי שהם קנו ב XXXX שקלים

אבל זה ממש לא נכון, האיכות גבוהה מאוד ואני לא חושב שיש למכשירים האלה יכולת עיבוד גבוהה כמו של מחשב ושל הכרטיס הספציפי שמשתמשים בו פה רוב האנשים (AUDIGY2) וכמובן ה DSP שפשוט נותן יד חופשית לעשות כל מה שרוצים כמעט

זה לא סתם חשש, זה דבר שהוא מנגד עיניהם של כל מי שמתקין מערכות איכותיות ברכב.

כיום ב5000-6000 ש"ח ניתן להתקין HU+פרוססור חיצוני/פנימי שיתן לך יחידת ראש בעלת 4 ערוצים עם קרוס אקטיבי מלא עד רמות של 30-48DB/סלופ+אקולייזר גרפי 31 ערוצים+טיים קורקשיין/אליימנט עם דיוק של 0.05מילישניה+פריאווט של 4-9V RMS+שליטה על פאזות+שליטה על GAIN+קריאת MP3/WMA או גם DVD+ ממיר D/A של 24 ביט ברמות גבוהות כמו דואלי של128 או סינגל 96 וכו'.

זה נחמד שיש אפשרות חיתוך לוופר של 20HZ-20KHZ אבל מה זה עוזר לי כאשר הוופר שלי מנגן 40-500HZ?

זה באמת נחמד שיש לך אפשרות של תלילות חיתוך עד 56DB/סלופ, אבל איך זה מקדם אותי כאשר אני צריך רק 12DB/סלופ?

בקיצור, הרעיון הוא נחמד לכל מי שממש אוהב להתעסק עם זה, אבל הרכבת מחשב שמיועד חCARPC היא גם לא דבר זול מאוד, בנוסף, הנוחות של שימוש במכשיר פיזי עם מקשים יעודיים תמיד תהיה נוחה יותר ממסך מגע, וגם אם מישהו ממש אוהב את המסך מגע והתצוגה הזאת שיקח אלפיין 106 או 102 וכו' +H700 ויקבל את הכל בצורה פרקטית ונוחה יותר.

under construction..

• תוכן חדש...