Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מסכים לגבי היותר יקר

לשים מחשב באוטו היום לא יוצא יקר בכלל ונותן תמורה מלאה לכסף ויותר

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה לא סתם חשש, זה דבר שהוא מנגד עיניהם של כל מי שמתקין מערכות איכותיות ברכב.

כיום ב5000-6000 ש"ח ניתן להתקין HU+פרוססור חיצוני/פנימי שיתן לך יחידת ראש בעלת 4 ערוצים עם קרוס אקטיבי מלא עד רמות של 30-48DB/סלופ+אקולייזר גרפי 31 ערוצים+טיים קורקשיין/אליימנט עם דיוק של 0.05מילישניה+פריאווט של 4-9V RMS+שליטה על פאזות+שליטה על GAIN+קריאת MP3/WMA או גם DVD+ ממיר D/A של 24 ביט ברמות גבוהות כמו דואלי של128 או סינגל 96 וכו'.

זה נחמד שיש אפשרות חיתוך לוופר של 20HZ-20KHZ אבל מה זה עוזר לי כאשר הוופר שלי מנגן 40-500HZ?

זה באמת נחמד שיש לך אפשרות של תלילות חיתוך עד 56DB/סלופ, אבל איך זה מקדם אותי כאשר אני צריך רק 12DB/סלופ?

בקיצור, הרעיון הוא נחמד לכל מי שממש אוהב להתעסק עם זה, אבל הרכבת מחשב שמיועד חCARPC היא גם לא דבר זול מאוד, בנוסף, הנוחות של שימוש במכשיר פיזי עם מקשים יעודיים תמיד תהיה נוחה יותר ממסך מגע, וגם אם מישהו ממש אוהב את המסך מגע והתצוגה הזאת שיקח אלפיין 106 או 102 וכו' +H700 ויקבל את הכל בצורה פרקטית ונוחה יותר.

במחשב הכול פרקתי יותר מכול מערכת, רק צריך לדעת אך לעשות את זה פרקתי ואז הכול יהיה בסדר.

בקשר לדריבר, הכותב הדריבר אמר לי והוא משדרג אותה כול פעם, ואם חסר משו אז הוא מוסיף, והוא פתוח לשאלות ודרישות בפורום שלהם.

יש דריבר אחר כמו KXP, שתומך בכרטסים אחרים לא קראטיב, אני הבנתי שהוא גם לא פחות טוב וגמיש מזה, אני עוד לא יודע את שם שלו, אבל הוא קיים.

ועוד, אני בטוח שכול שינוי שתרצה לעשות במערכת אלפיין יעלה לך לפחות 100$ אם לא יותר, ובמחשב זה גרושים.

מחשב יותר גמיש בשדרוגים ובתוספות, וחוץ מזה פרוססור שיש במכשרים אלו לא עולים בכלל לפרוססור שיש במחשב, עם פרוססור שלי אני יוכל להריץ יותר מ-2 מערכות שאתה מריץ במערכת פשוטה.

להיום אתה מעמיד CARPC כולל כרטיס קול, מסך, חומרה נדרשת, מקלט GPS, בלוטוס לטלפון, ותשתית, ב-2000 ש"ח ומלה (תלוי בנתונים של חומרה וכו...), ואיפו 6000 ש"ח, וחלקים עם אחריות לא כמו במערכת, לא עובד? מחלפים במקום ולא חודשים בלי מוזיקה.

קיצור הכול ניתן ללמוד אנחנו בני אדם ולא צריך לפחד מתוכנות וסיבוכים ולא צריך לייות שמרני, זה לא מקדם אותך :-D

פורסם

הגמישות מוחלטת, וכל הקשקשת בלבשת - במחירים לא מטורפים (נגיד פחות מאלפיים שקל) ניתן לשים כרטיסי קול של אולפנים ואז לא משנה איזה HU HI-END יש לך ברכב, אין מצב שהוא מגיע לאיכות כזאת.

בקיצור הגמישות במחשב היא אסטרונומית והחסרון שאני רואה הוא לא בדמות חוסר פרקטיות מחיר וכו', אלא בדמות חוסר יכולת לאנשיפ דפ"רים, כי כן צריך להתעסק ולהבין קצת מה עושים (בהליכי הקינפוג וההשמעה) בנוגע לתפעול - מה יותר פשוט - אתה מתניע את האוטו נדלק מסך עם 6 כפתורים ענקיים, אתה לוחץ מוסיקה (אפשר גם בעברית לאנשים עם קשיים מורכבים) נפתח מסך מוסיקה - רשום "בחר אלבום" אתה לוחץ בוחר מתוך רשימה את האלבום הרצוי, לוחץ עליו וזהו הוא מתנגן מפה יש כפתורים רגילים כמו בכל מכשיר ווליום שיר קדימה אחורה פאוז הרצה 0גם קפיצה לקטע ישיר ע"י סלייד באר

פורסם

ניר,אדגר וגורל.

אני ממש לא בא נגדכם, אלא רק מציג את הצד השני לשאלתו של ניר(POZ) לגבי החשש.

להיפך, ראיתי את המחשב אצל גורל וזה אחלה פתרון לכל מי שמחפש את הקונספט הזה של ALL IN 1.

אני משבח את חברי הפורום החושבים בכיוון הזה ומוציאים את זה לפועל.

רק ציינת את ההשגות שיש לאנשים ש"חוששים". :).

בכל אופן, אני אישית לא מתחבר לזה, בדיוק כמו שתחום המולטימדיה פחות מעניין אותי וDVD ברכב עם 12 מסכים ושלל דברים אחרים.

למרות זאת, פני העתיד בתחום האודיו נוטה לכיוון הDVD-AUDIO והקלטות רב ערוציות אחרות של אודיו ושזה יתחיל לתפוס תאוצה, אני מאמין שגם ברכב נתחיל לראות דברים כאלה.

under construction..

פורסם

ניר, אני כשה התחלתי את הפרויקט חשבתי אני לא אסים אותו. הכול רץ כך שאחרי שבוע מחשב היה מנגן אצלי ברכב עם כול החיתוחים וסלופים שאני צריך, אני גם חשבתי שזה יותר מידי מסובח ומרכב, אבל רציתי לנסות וללמוד, ביום שהתקנתי Windows זה היה התקנה שלי ראשונה, ובכלל אף פעם לא פתחתי מחשב, ידעתי שהוא מחולק לחלקים אבל לא הייה לי ניסיון איתו, קיצור זה פשוט ולא מסובח, ולא צריך לפחד.

פורסם

אתה תשתוק ניגן אחרי שבוע ואחרי כמעט לילה שלם שהיינו תקועים עם הרכב שלך בחניות תת קרקעי של החברה :)

אבל מנגן לפרצוף !!!!

אגב אדגר דוגמא טובה הוא עבר מHU של אקליפס שנחשב HI_END אמיתי לCAR PC ולא מדווח ירידה באיכות

פורסם

טוב, אז אני רוצה שגם זה יהיה כאן כי זה גם חשוב לדעתי.

7.1.החיבורים פשוטים לדוגמה:

99.JPG

אחד אחד. חיבור אודיו פלטי Windows בתוכנה של מבנה פיזי FXBus פלט אשראי. כתוצאה מכך, יש צליל אל מול הרמקולים. זה אשרות עבודה מינימלי.

98.JPG

חיבור אודיו פלטי Windows בתוכנה של מבנה FXBus פיזי עם כרטיס הפלט. כתוצאה מכך, יש לך קול של הדוברים מול ו האחורית. המסר יכול להסתכל דרך obeta Peak.

100.JPG

חיבור אודיו פלטי Windows בתוכנה של מבנה FXBus פיזי עם כרטיס הפלט. כתוצאה מכך, יש לך קול של הדוברים מול ו האחורית. המסר בשעה frontalnye טור עובר את הלהקה Graphic 10-שוין, סימן את אחורי הרמקולים - לאחר את הטון. כמו כן נוספה האות מחוונים. בתמונה מתואר מחוונים רמה ולכל EQ שולטת ו גון.

136.JPG

חיבור אודיו פלטי Windows בתוכנה של מבנה FXBus פיזי עם כרטיס הפלט. כתוצאה מכך, יש לך קול של הדוברים מול ו האחורית. המסר בשעה frontalnye טור עובר את הלהקה Graphic 10-שוין, עם Jju ערוץ יכול להיות מוגדר בנפרד. המסר של הדוברים האחורית - אחרי הטון. כמו כן נוספה האות מחוונים. בדיון שנערך מראה את התמונה ואת רמת אינדיקטור EQ שולטת ו גון.

106.JPG

ביצוע שינויים סטנדרטי עבור סכימת פלט שמע בחלק האחורי ואת הקדמי הדוברים. הקו האדום מציג את החיבור אתה רוצה ליצור - באמצעות כרטיס פיזי פלטי Analog אחורי שמאל / ימין. חצו את הקו - הקו אשר נעלמים לאחר החיבור.

137.JPG

כאשר אתה מנסה להוסיף 10-Band המשוואה כדי סטנדרטי תהיה סכימת עם טעות של חוסר משאבים וכך מסנן לא יעבוד. כדי לפנות כמה משאבים אתה יכול להסיר את כל האובייקטים בשימוש, כגון סטריאו כשהנערים שרים ו Reverb Lite. לאחר ההסרה שלהם תהיה לבנות תוכנית שבה גישה האחורי דוברי עובר 10-Band המשוואה, אבל על החלק הקדמי - אחרי הטון.

138.JPG

להוסיף קצת נפח לאות באמצעות Reverb R.

את העיקרון הבסיסי, אני חושב, ברור. מתכנן להשתמש בשאר האתרים, אני יוצא כדי בחינה עצמית:).

פורסם
אתה תשתוק ניגן אחרי שבוע ואחרי כמעט לילה שלם שהיינו תקועים עם הרכב שלך בחניות תת קרקעי של החברה :)

אבל מנגן לפרצוף !!!!

אגב אדגר דוגמא טובה הוא עבר מHU של אקליפס שנחשב HI_END אמיתי לCAR PC ולא מדווח ירידה באיכות

גורל, כשה חלקים היו אצלי אחרי שבוע זה הוא הייה מנגן, אל תשכח שכרטיס קיבלתי לאחר שהתקנתי את הכול.

לגבי לילה הזות, אל תספר סודות של חברה, כי אני אכנוס אותך על הוצאת מידע :lol:

פורסם

8.1.מסנים

זה הקלה - הוא מסנן באמצעות מתקן EQ Bandpass:

113.JPG

בחר את התדירות והאיכות של מסנן:

114.JPG

תוצאה

115.JPG

כדי להעלות את האיכות של המסנן - יכול להיות שרשרת של מספר אובייקטים. אבל אם אתה צריך לשנות את תדירות הסינון, יהיה צורך לשנות את הפרמטרים של כל אובייקט. רק העובדה כי בדרך כלל עיבוד אות מונו, אתה יכול להשתמש בשני ערוצים של המגרש. לשם כך, הוא הביא את האות משמאל הדלת של המתקן, עם היציאה שמאל עיבוד אות בכניסה של אותו אובייקט לבין התוצאה הייתה כבר על זכות היציאה:

116.JPG

תוצאה

117.JPG

:-D

עבודה עם מסנן כזה באוויר די קשה, לכן היא אמורה להיות השבתת בעת החיפוש התחנה. כדי לעשות זאת, אתה יכול להחיל מסנן (כמו את הגירסה הראשונה) לחיפוש עבודה ועוד. עבור חלקה להחליף ביניהם ניתן להשתמש Crossfader:

118.JPG

תוצאה

119.JPG

שווה לנסות :twisted:

פורסם

מסנן הפשוט SSB - תוצאת מסנן בעזרת שני מסננים: VNCH ו FHP (EQ Lopass ו EQ Highpass)

120.JPG

בחר את העליון, ואת תדירות נמוכה ואת האיכות הסינון בכול אחד מהם:

121.JPG

תוצאה

122.JPG

אם סכימת קצת קשה לשנות פרמטרים:

123.JPG

תוצאה

124.JPG

פורסם

8.4.1.EQ

המסר יכול להיות מעבד את הטון או EQ. אבל את הטון שולט רק באס ו HF. Graphic EQ יש 10 להקות: 31 הרץ, 62 הרץ, 125 הרץ, 250 הרץ, 500 הרץ, 1 kHz, 2KGts, 4 kHz, 8 kHz, 16 kHz.

127.JPG

כפי שניתן לראות, לא כל להקות ניתן להשתמש בעת עבודה עם רצועת SSB עד 3 kHz. במקרה זה, הרבה יותר נוח להשתמש פרמטרית המשוואה, את התדירות שבה ניתן לבחור באופן אקראי.

96.JPG

הבה ננסה ליישם משהו דומה. כפי שניתן לראות, השתמשו 12 רצועות. אתה יכול לקחת 2 עד 5 lanes ו 2 על אחד ברצועה, או 3 עד 5 להקות:

128.JPG

129.jpg

נשאר רק לפתח את Fine ולבחור נכון את Bandwidth.... :)

8.4.2.הדהוד

מוסיפים את נפח תאפשר לאתת של אובייקטים reverberatsii.Parametry טעם

אובייקט Reverb Lite

130.JPG

עוד "navorochenny reverberator" R Reverb משוכלל יותר מתוך גיוס נוסף:

131.JPG

8.4.3 TC

אפקט מעניין מיוצר על ידי מתקן המקהלה (סטריאו כשהנערים שרים ו). בעזרת מתקן APS מגבה את pozhno להגדיל או להקטין את קולו למספר מסוים של חצי. נויז גייט כדי לממש את הדמיון shumodava. Popytattsya אתה יכול להתמודד עם מגוון רחב של compressors: Dynamics Processor, APS מלחץ, APS Expander.

132.JPG

ועוד הרבה, הרבה יותר כוונים שונים

פורסם

אדגר - המאמץ שלך הוא מאמץ אדיר וזה מדהים שמישהו טורח עד כדי כך.

אבל אתה נותן פול גז בניוטרל - לא ניתן להבין מהתרגום הזה כמעט דבר.

אתה יכול במילים שלך, להסביר בפשטות על הפונקציות העיקריות לשמן יהיה שימוש במאפיינים של פרוייקט KX?

השהיית זמנים - טיימ קורקשיין.

קביעת סלופים

קביעת HPF LPF או באנד פאס

באלאנס והתאמת גיינים

שימוש באקולייזר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדגר - אפשר לעשות ייצוא של ההגדרות של הKX פרוג'קט?

אם כן - יש לך סט אפ של סט שלושה חלקים של מורל אילייט מקדימה שסה"כ זה סט מאוד נפוץ.

אתה תוכל לעשות שמירה של קובץ הנתונים הנ"ל ולשלוח אותו כדי שמי שעושה כזה פרוייקט בעתיד יוכל לייבא את הפרמפטרים של המערכת שלך ולראות בעיניים שלו מה עשית?

נראה לי שזו הדרך הכי טובה - לייצא ולייבא קונפיגורציה.

במידה וזה אפשרי הרי שזה נהדר.

אם לא - תוכל לפרט אילו שינויי הגדרות עשית במערכת שלך (בכרטיס הקול בלבד כמובן) בכדי לקבל את התוצאה שיש לך כרגע?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...