Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת אילו אפשרויות עומדות בפניי אם ארצה להתקין קירור כלשהו למגבר.

בווליום גבוהה הוא מתחמם מאוד אחרי כ 40דק', ואני רוצה לשמר טמפ' נמוכה.

שמעתי על מאווררים כלשהם, מה זה בדיוק?

תודה מראש.

פורסם

הייה לי בזמנו מגבר של רוקפורד 800.2 עם אתה מכיר את המגבר הנ"ל הוא מתחמם כמו תנור ממש אי אפשר לגעת בו.

מה שאני עשיתי זה הדבקתי אותו עם "סקוץ" דו צדדי.

פורסם

אחלה רעיון, מחר נעשה קניות.

עוד שאלה, אחרונה, המאוורר הקטן הזה באמת יקרר את המגבר? נראה לי שצריך לפחות 5 מאווררים כדי שזה יזיז לו.

פורסם

אין צורך סתם לקרר מגברים.

זה שהמגבר "מתחמם" זה רק מראה שהוא מפזר את החום שלו ביעילות, הוא אמור להחמם ככה הוא שומר על הרכיבים הפנימיים בטמפ' נמוכה יותר.

במקרים בהם מגברים מותקנים במקומות עם סירקולציה מועטת כמו מתחת לכסא, בבנייה של מגברים שקועים או מגברים שמותקנים מאחורי מושב וכו' אז רצוי לשים מאווררים.

בכל מקרה, לא צריך להתקין את המאוורר על המגבר עצמו, ניתן להוסיף זוג מאווררים של מחשב סטנדרטיים שעלותם זולה(וגם מתאימים ל12V) שכל יעודם הוא ליצור סירקולציה טובה יותר.

בבניות ניתן להתקין אותם כאשר אחד מכניס אוויר ואחר מוציא וככה יוצרים סירקולציה טובה יותר.

under construction..

פורסם

סירקולציה של אוויר אולי תהיה טובה במקומות קטנים, כמו בחלל המארז של המחשב.

היא תהיה טובה בהשפעה על התחממות סבירה של רכיבים קטנים, כמו כרטיסי מסך/HD וכו', שבמילא בעלי גוף, קירור משל עצמם.

להאמין שסירקולציה בחלל גדול כל כך, עם מאווררים קטנים כ"כ תשפיע על ההתחממות... קשה לי להאמין.

הבנתי שאנשים מדברים כאן מתוך נסיון, שהזרמת אוויר מ 2/3 מאווררים קטנים, אל עבר המגבר, זה עוזר מאוד.

אתה אומר לי שזה לא נכון?

פורסם

גם לדעתי מאוורר מיותר, בכל מקרה, אל תחבר אותו "סתם" לפלוס ומינוס, המצבר יגמר לך אחרי זמן קצר, יש צורך בריילי, שידאג להפעיל אותו כאשר המערכת דולקת.

בשיפוצים

פורסם

הוספת זוג מאווררים שמזרימים אוויר לאורך צלעות הקירור של המאוורר בהחלט תתרום לקירור המגבר באופן לא זניח.

כשאנחנו מוסיפים מאוורר אנחנו מגדילים באופן משמעותי את מקדם ההולכה בהסעה של האוויר ובכך תורמים לקירור המגבר.

אם זה דרוש זה כבר סוגיה אחרת . זה אף פעם לא יזיק בכל אופן.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

המגבר בסדר, הוא פשוט מתחמם מאוד כשהוא צריך לספק לקומפוננט מתח גבוהה מאוד במשך כ 40דק'.

כשהוא מתחמם יתר על המידה - הוא נכבה.

• תוכן חדש...