Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופנועים

asaf572
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואם כבר אופנועים- אני דווקא הייתי רוצה מאד לשים יד על ה-1100EF משנות ה-80! זו ההזדמנות- אם מישהו מכיר/שמע- אנא, בפרטי!!!

כן, ואני ממש, אבל ממש לא רוצה אותו "משופר"- בדיוק ההפך!8)

1985_GSX1100EF_LarsR-1_450.jpg

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מאוד הייתי רוצה R 750 מהשנים 85-87 :twisted:

גם שנתונים 88-89 יתקבלו בברכה!

אז אם מישהוא שמע / ראה / מכיר כלי כזה (גם אם הוא עומד שנים בלי רישוי) נא להודיע לי בפרטי

אסף

1985_GSX_R750.jpg

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

יש R 750 שנת 85 במצב מעולה.

לפני מספר שבועות הבעלים עד כמה שזכור לי רצה למכור,השארתי לו הודעה.

ברגע שיהיו לי פרטים נוספים אעדכן אותך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
את יודעת כמה רצו עליו?

לא, אבל האופנוע הספציפי הזה נמצא שם בשפע, וכולם במצב מכאני פלסטיקה ונסיעה מעולים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
ואם כבר אופנועים- אני דווקא הייתי רוצה מאד לשים יד על ה-1100EF משנות ה-80! זו ההזדמנות- אם מישהו מכיר/שמע- אנא, בפרטי!!!

כן, ואני ממש, אבל ממש לא רוצה אותו "משופר"- בדיוק ההפך!8)

אופנוע מדהים ...מנסיון עם ES ו EF ,יש למכירה ביד שניה.

פורסם

איפה?!:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
במכוניות אספנות,דף ראשון אולי כבר שני 1100 ב-20000 ש'ח

ערב טוב ,במקרה האופנוע הזה שייך לחבר שלי הוא לא es אלא e והוא שנת 81 להבדיל מהes שנמכר החל מ84 יש הבדל מהותי בין האופנועים החל במנוע ,פרונט[ 16''] מזלג אחורי [מונושוק ב84]לעניין הכלי שביד שתיים,מאוד שמור כמעט ולא נסע בשנים האחרונות ,בעל פרונט הפוך.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

תגידו, איך נקרא אופנוע ה"מיני" של סוזוקי, שנראה דומה ל-RV, אבל עוד יותר קטן, ועם גלגלים הקטנים?:roll:

פורסם

תודה!:-D

פורסם

עוד מיני אחד.

מישהו יודע אם נשארו אופנועים מסוג זה בארץ?

הגיעו דגמים מסוג זה לארץ?

img2579mediumim5.jpg

w800.png

ל'

IMG_2579 (Medium).jpg

פורסם

אממ לא הייתי מגידר את הסזוקי הזה כמיני..

לדעתי מדובר בRG500 שנת 70 ומשהו.

(האבא של הRGV)

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

זה לא הדגם של ה 50 סמ"ק?

הסתכלתי על הצמיגים שלו, לדעתי אופנוע בנפח של 500 זקוק לצמיגים רחבים יותר, ולא כמו שיש לנוכחי.

ל'

פורסם
זה לא הדגם של ה 50 סמ"ק?

הסתכלתי על הצמיגים שלו, לדעתי אופנוע בנפח של 500 זקוק לצמיגים רחבים יותר, ולא כמו שיש לנוכחי.

ל'

זה ממש לא 50 סמ"ק.

זה אופנוע ספורט מסוף שנות השישים ועד אמצע שנות השיבעים.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

• תוכן חדש...