Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין יותר גרוע מעסק שמוכר ציוד ואז מלכלכך על הציוד הזה כדי שתדרג - בעצם לגזור עליך דאבל קופון

עסקים כאלו צריכים להמחק מהמפה העסקית לעד

והחלון - איך שאמרת שהחלון לא ירד אחרי ההתקנה ישר ידעתי שמדובר בבאסקט עמוק שדרש הגבהה והם לא עשו את זה

לא רשמת את סוג הרכב, זה מעניין כי יש רכבים שתמיד דורשים הגבהה ואז זה יכול להעיד על חוסר מקצועיות גדולה כפליים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לתביעות קטנות' date='אם יש לך זמן לזה וקצת כוח אפשרי שתוציא מהם את האמת.או איזה פיצוי בנה סיפור אמיתי על השקרים והגזל שהלך שם וממתי לעזאזל מפרידים את הלקוח מרכבו מזה חדר ניתוח?

כבר שם היתה צריה להידלק לך נורה אדומה,אבל אי אפשר להאשים אותך כולנו התחלנו מחוסר ידע ולא ידענו הרבה בתחום.

בכל מקרה לא לחזור על טעיות ויש לך את הפורום הטוב הזה ולא פחות מ 3 מתקינים טובים שיושבים כאן בפורום שיותר מישמחו להמליץ לך על מקומות אמינים ולהתקין בעצמם.

בהצלחה בכל דבר.

ג'ובני זה לא ממש מדוייק, בהרבה מקומות מאוד מקצועיים לא נותנים לכל אחד להסתובב לדוג':

במוסך מרכזי למיניהם אין סיבה שלקוח יסתובב (אני יודע שבמוסך של פ'גו וסיטרואן המרכזי בבני ברק לא נותנים מתאמי ביטוח)

אני לא חושב שצריך להסתובב אבל זאת בתנאי שזה מקום אמין, מסודר, מקצועי, שלוקח אחריות מלאה על מעשיו.

ברוב המקומות ברוב המקרים נותנים לאדם להיות נוכח ליד האוטו שלו אם הוא לא מפריע.

זה לא הופך אותם לבסדר זה בטוח. אני ממש לא הייתי שותק להם על הבאלגן הממש לא נעים שהם גרמו לבנאדם.

אך המדיניות של בתי מלאכה מקצועים שמבינים כי באיזור המלאכה יש סיכונים שאדם לא מוסמך שלא חייב להיות נוכח באיזור לא יהיה נוכח באיזור העבודה מתאמי בטיחות וביטוח.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

זבל יש בכול מקום,מצטער בשבילך

למה הם לא סידרו את החלון בנתיים? צריך לחכות למגבר ע"מ שתפתח חלון?!

רכב שלך ורכוש שלך,הם לא עושים לך טובה!

יגידו לך עוד פעם תחכה למגבר תסביר להם שאתה לא מחכה לכלום - נכנסת עם חלון עובד ואתה חוזר היום הביתה עם חלון עובד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אל תוותר ואל תפחד לך עם זה עד הסוף אתה יודע שאתה היתה בסדר הרי לא?

המסילה נתקע? הם שמו לך על האלמנט קרוב מדי והחלון לא יורד? ואו זה שיא הסירחון במחינת התקנות תשקר בפנים,תגזול כסף שלא מגיע לך,אבל לתקוע חלון? פותח הת'רד יש לך עסק עם אנשים לא חכמים אם כך אז יש לך סיכוי מאד גדול לתפנית בנושא,אבל עדין אל תמעיט בערכם שלא בטעות יהפכו משהו עליך (ואני מדבר אם תלך בקטע של לתבוע).

רוני ברור מאליו שבעל מקצוע צריך את הספיס שלו אני מבין ומאד מקרוב גם,אבל פה לא מדובר על מוסך,שלא משנה מה הלקוח לא תמיד צודק.

מה זאת אומרת? אם זה אומר שהלקוח התלונן על חום מנוע גבוה אז הוא יבוא בדרישה "תחליפו לי את כל מערכת הקירור" אז זה בסדר? והוא יסתובב להם בין הרגליים? אין צורך,למרות שמוסך רעננה למאזדה פורד נותן יד חופשית להסתכל ולדבר עם המכונאים.

אבל בהתקנות אודיו זה שונה לגמרי ונושא מאד מאד רגיש אתה מסכים? אז לכן בעל הרכב יכול להיות בסביבה שלו והינה ממקרים כאילו אפילו חייב,אם הוא צריך ככה לשמש "גננת" למתקין

ג'ובני

פורסם

אנשים אתם זורעים לי מלח על הפצעים אני מבקש ממכם מספיק עם העקיצות והשאלות של למה הלכת לשם? למה יצאת ממהאנגר בזמן ההתקנה? מספיק עם האשלות אנשים! אני צריך ממכם עצות וממש דחוף כי עולה לי הלחץ דם ובא לי מחר בבוקר ללכת ולהפוך שם את המקום תרתי משמע ואני לא רוצה להגיע למצב הזה.

אני רוצה לקבל פיצוי על העוגמת נפש המטורפת הזו!!!

אני מבקש עצות מהמומחים בפורום בבקשה מכם!

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם

פותח הת'רד את כל המעשים החכמים הצעתי לך בשתי ההודעות הקודמות שלי תפנים וגש

לעבודה,ללכת ולעשות בלגן לא תמיד עוזר אלה אם כן תגיע עם עוד 4 חבר'ה עם GMC ספראי ואלות

ותתחיל לאים (וזו לא הצעה) תעבוד חכם אם ילך ילך. אם לא נסה עוד גישה זה לא שאתה מדבר מול

קירות אל תראה את זה ככה,אבל אם בכל זאת אתה נתקל בקירות תביע יצוגית יכולה להיות פיתרון

ואולי אפילו פיתרון לעוד 10 כמוך שנפלו איתם,אמרת שגבו מחיר מופקע מחבר שלך תעשו יד אחת ותציגו את העובדות על השולחן.

ג'ובני

פורסם

זו קצת בעיה לתבוע פיצוי (כספי\שדרוג) מכיוון שיש למגבר אחריות והם מכרו לך אותו באותו מחיר שמפורסם גם לפי דבריך

בקשר לחלון - באמת גועל נפש לזרוק את האשמה במקום אחר,בגלל זה אמרתי לך שתלך לשם כבר מחר ותנסה לשמור על קור רוח

ותבהיר להם שהיום אתה יוצא עם חלון עובד בדיוק כמו שנכנסת,זו התחלה לפתירת הבעיה

קח את זה בקלות,לא סוף העולם :mm_wink:

פורסם

לזה התכוונתי בדיוק על הקטע עם החלון,הקטע עם המגבר שהוצע לך אחר ולבסוף נאמר אחרת,אבל בגדול כל זה יהיה המילה שלך מול שלהם ואם תביע אז פה המלחמה ואולי הקטע שישבור את הכל זה הקטע השקרי עם החלון

ג'ובני

פורסם

תנסה לגשת אליהם מחר ולדרוש את התיקון והחלפת המגבר ע"י זיכוי מלא על הקודם והוספת ההפרש מהצד שלך. במידה ולא עבד, תשלח להם מכתב עם התלונה המפורטת שלך ובקשה לתגובה מהצד שלהם, תאמר להם שזה הולך לעיתון המקומי, או לפורום מקצועי, אני מאמין שאם הם לא ממש טיפשים, הם יבינו ש"ההפסד" מלפצות אותך נמוך יותר מאשר ההפסד העתידי של פרסום גרוע. לחילופין, מכתב זימון לבית משפט לתביעות קטנות יעשה לא פחות "רעש"

בשיפוצים

פורסם

לדעתי אין לו מה לתבוע , הם לא הכריחו אותו לקנות.

אני לא מבין ,

אבל לא חשדת כשאמרו לך שמגבר בשם TEPE יותר טוב מ-JBL ?

לא ראית שכתוב על המגבר 3800W ? :shock:.

תסתכל כאן בתמונה.

נ.ב.

*גם אם יחליפו לו לרוקפורד ,

הטעם הרע של המגבר יישאר .

*בנוסף לחוסר מקצועיות שלא שמו הגבהות לרמקול , ו"נגחו" לו בחלון עם המגנט.

עשו לו נזק ב-2 חלונות ו-2 מסילות שבורות,

*ביקור לא צפוי אצל הזגג .

*אחרי שאמרו לו שהמגבר TEPE יותר טוב מJBL

המגבר מתנתק ונשרף ואומרים לו למה לא קנית JBL?

נשרף לו מגבר ,

זה לא מספיק?

נ.ב.

אני מקווה שלפחות ב-250 ש"ח התקינו לך את הקומפוננט כמו שצריך עם חוטים חדשים לדלת.

מידן.

.

ZZR

פורסם

מידן עזוב אותו,מסכן הוא גם ביקש הוא עוד שניה מרתיח מים חמים למדינה שלמה ועוד זה רק עם הדם שלו.פותח הת'רד עשה את מה שהוצע לך אפילו מחר!!

ג'ובני

פורסם

חוויה מאוד לא נעימה עברת!

אני לפני כמה שנים גם עברתי חוויה דומה-קניתי רמקולים לדלתות קדמיות של פיוניר,חשבתי להתקין אותם לבד,אבל בעל המקום אמר שההתקנה בחינם,אז הלכתי על זה.

אחרי התקנה רמקולים היו בסדר,אך הלחצנים של חלונות היו הפוכים לגמרי-לחצן שמעלי עובד על חלון ימני-ולחצן ימני עובד על חלון שמעלי בצורה הפוחה-כשלוחצים להרים-החלון יורד. הלחתי באותו רגע לבעל המקום,הוא התחיל לסדר את זה ובסופו של דבר שבר את הלחצנים לגמרי:x,וניסע להפיל את זה עלי! אחרי וויקוחים רבים וצעקות הוא הביא לי את כל המנגנון חדש.

מאותו יום לא חזרתי לשם וגם לא אחזור! פעם אחת-זה כבר יותר מדי!

ובשקר למחירים-המחירים בחנוית שאין להם מתקין-זולות יחסית,אבל צריך לקחת בחשבון גם הוצאות על ההתקנה

ובמקומות שיש להם מתקין-אז בד"כ ההתקנה חינם (ההתקנה הפשוטה-מגבר,קומפוננט,ללא הגבהות,פלטות וכו")

קחו את זה בחשבון!

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

שתהיה בריא מידן איך אתה אוהב לחפור... :-)

מי ישמע שכל אחד פה התחיל עם רכיבים מהשורה הראשונה :roll:

אולי בשביל 900 ש"ח המגבר הזה יספק את הסחורה?

אולי הבחור מוגבל בתקציב וזו פשרה?

גם רכיבים פשוטים יחסית בהתקנה טובה וכיוונים נכונים ישמעו די טוב

לא יתנו פיצוי נסתדר עם מה שיש ויש מה לעשות

פורסם

קודם כל יש לך כמה וכמה הוכחות שאפשר ללכת איתם לבית משפט.

תגיע לחנות, תסביר לו ותדרוש החלפה והתקנה מחדש של כל הרכיבים התקולים!

מעבר לזה, אם הוא אומר שהוא לא מוכן ואין אחריות ===> בית משפט

ובמקביל תשרוף לו את המועדון

אצלי בנאדם כזה לא היה הולך על הרגליים!

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...