Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונת טומקאר בת"א

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מכיר אישית את בעל ה-TOMCAR בתמונה, אני עובד עם אבא שלו.

אני נורא אוהב את ה-TOMCAR, יש לו יכולת שטח מרשימה והוא הרבה יותר בטיחותי מקטנוע בגיל צעיר.עוד חצי שנה אחי בן 16, אני חושב שהמתנה הכי טובה היא TOMCAR, לא? יש אפילו אחד שהשקיע 140 אלף ש"ח על הדבר הזה, אפילו טלויזיה יש בה.

Піскун Святослав Михайлович

פורסם

שהטום קאר הוא "הרבה יותר בטוח" מקטנוע...

אבל שיהיה.

אני יודע על מקרים רבים בהם בני נוער מציגים תרוצים כבייכול אחראיים להוריהם שעדיף לרכוש טום קאר כי אחרת הם ייאלצו לרכב על קטנוע...

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

אני נורא אוהב את ה-TOMCAR, יש לו יכולת שטח מרשימה והוא הרבה יותר בטיחותי מקטנוע בגיל צעיר.עוד חצי שנה אחי בן 16, אני חושב שהמתנה הכי טובה היא TOMCAR, לא? יש אפילו אחד שהשקיע 140 אלף ש"ח על הדבר הזה, אפילו טלויזיה יש בה.

הדבר הזה עולה חדש בערך 70 אלף שקל! על מה?!?!

עדיף לחכות שנה ולקנות בכסף הזה אוטו מפנק מ-א-ו-ד!

עוד שנה בלי רשיון לא תהרוג אותו, במיוחד לאור העובדה שעדיין לרוב החברים שלו לא יהיה רשיון אז הוא לא ירגיש מיוחד.

Back to the original - NC again.

פורסם

עוד שנה בלי רשיון לא תהרוג אותו, במיוחד לאור העובדה שעדיין לרוב החברים שלו לא יהיה רשיון אז הוא לא ירגיש מיוחד.

אויי כמה שאתה צודק... :mad:

איזה אנשים מפונקים מי כל כך דביל להשקיע 70 אלף שקל בקקה הזה שאחרי נסיעה עליו לא רק שהוא מרעיש כמו מכסחת דשא מתה אלא גם נוסע ככה

למה? ככה!

פורסם

מי שוקנה טומקאר ב70 אלף שקל סביר להניח שיסע ברכב שעולה הרבה יותר....

אני לא חושב שזה בן אדם שיצתרך לחפש רכב מפנק יד שניה באותו הסכום

פורסם

מעבר לעניין הפינוק של אותם נערים והנסיעה היומיומית

בשטח הטומקאר ממש נחמד יש לו יכולת עבירות מצוינת גם מניסיון וגם מהעובדה ששני ישראלים עברו עם כלי סטנדרתי את אחד המסלולים הקשים בארה"ב (נדמה לי שהוא נקרא רוביקון אבל אני לא בטוח)למרות הנעה אחורית בלבד

בשבילים הוא מצוין ומהנה מאוד לנהיגה אומנם חסר קצת כוח אבל בשבילים אפשר להסתדר עם מה שיש

נסעתי כמה פעמים בטומקאר בשטח וממש נהנתי

חוץ מזה בעבר נבחן ב"אוטו" טומקאר עם שלדה מחוזקת ומוגבההת קלות עם מנוע 1.2 של ג'אסטי

וגיר ידני

זאת הייתה מכונית אחת שיוצרה במפעל אבל לפי מה שהבנתי אז שערכתי בירורים הם תיכננו לייצר עוד

כמובן שלא יהיה לזה רישיון כביש אבל זה באגי חוקי ומהנה מאוד מאוד (אני מנחש לא נסעתי בגרסת ה1.2)

עם עבירות שלא מביישת שום ג'יפ בהתחשב בטומקאר הרגיל רק מוגבה וחזק יותר

חבל רק שהמחיר אמור להיות (לפי מה שביררתי או מה שהיה כתוב ב"אוטו" אני כבר לא זוכר זה היה מזמן)

100.000 ש"ח

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

TOMCAR זה דבר דבילי לדעתי...

מזכיר לי קצת את הסמארט בקטע של המחיר, אבל בסמארט עוד לפחות מקבלים משהו

הדבר הזה כל כך מרעיש, שהסיבה היחידה לקנות לו רמקולים יקרים, זה כדי לשמוע את המוזיקה ולא את המנוע

אבל.....למי שמפוצץ בכסף, וחייב את הפוזה של שנה רשיון לפני כולם.... נו טוב..למה לא

פורסם

אויי כמה שאתה צודק... :mad:

איזה אנשים מפונקים מי כל כך דביל להשקיע 70 אלף שקל בקקה הזה שאחרי נסיעה עליו לא רק שהוא מרעיש כמו מכסחת דשא מתה אלא גם נוסע ככה

ילד בן 16 שצריך כלי רכב ואח שלו שיכול לרכוש לו אחד. אם תשים לב, יש כבר מאות, וכולם מאוד מרוצים מכלי הרכב הזה.

פורסם
ולהזכיר שהכלי במקור לא נוצר בשביל העיר ובני ה16 אלא בשביל השטח

ושם הוא מצוין

צודק, הכלי מעולה בשטח, חברים שלי עשו לי נסיעת שטח והופתעתי לטובה מהטומקאר, הוא מסוגל לעשות מה שרוב הג'יפים לא עושים, עד לרגע שחפרנו את עצמנו בדיונות של חוף הצוק ו"הזמנו" טומקאר אחר כדי שיחלץ אותנו... :lol:

בסך הכל יש לו יכולת מעולה לשטח, החדשים גם עושים הרבה פחות רעש (הם משתמשים במנוע של סובארו) וכבר מגיעים למהירות מירבית של כ-90 קמ"ש.

פורסם

הדבר הזה כל כך מרעיש, שהסיבה היחידה לקנות לו רמקולים יקרים, זה כדי לשמוע את המוזיקה ולא את המנוע

אבל.....למי שמפוצץ בכסף, וחייב את הפוזה של שנה רשיון לפני כולם.... נו טוב..למה לא

אז אל תקנה אחד.

פורסם
מתוך לקט צילומי התאונות של השבוע שעבר (מפרסומי משטרת ישראל)

http://www.telaviv.police.gov.il/dover/Index1.asp?id=6080

וואו איזה פלא ילד בן 16 עם שפם מהבר מיצווה עם רישיון למשהו שאסור לו לסוע על הכביש עשה תאונה ממש קטע מהסרטים.

נ.ב.

אם הפרטים שלי לא מדוייקים אז ב90% מהמקרים הם דווקא כן והכלי הזה מסוכן יותר מסרג'יו עם ה205 :lol:

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

אז אל תקנה אחד.

כמובן שלא :D

• תוכן חדש...