Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החברה טוענת שהם עובדים עם חברת "שירביט" והמחירים שלהם יותר מטורפים משירביט , כלומר מחירים זולים בהפרשים ממש גדולים , הם הביאו לרכב משנת 05 מסוג הונדה חובה בסך 1500 שקל על נהג צעיר ומ24 ומעלה , מחיר שלא התקרב למחירים הפעורים של חברות האחרות , מה שמעלה חשד גדול אצלי כך שאשמח לחוות דעת ממכירי חברה זו. ובנוסף עוד בהיותי גר באיזור דרום ליד באר שבע , מה שגורם להכפיל את מחיר הביטוח פי כמה וכמה , שאלתי אותם האם הם בטוחים בכך וכי ידוע להם שאני מאיזור דרום , אך הם טענו שהאיזור לא משנה להם אלא רמת האבטחה והבטחון ברכב (קודנית ועלוקה)

בנוגע למקיף הם הביאו דווקא הצעה יותר יקרה משל 9 מליון כך שזה די הגיוני , אך העניין של החובה לא מסתדר לי בכלל.

תודה.

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

למה שאיזור יהיה קשור לחובה?

הרי חובה זה נגד נזקי גוף בלבד.

אין התייחסות לגניבות הרכב ושאר פרמטרים כמו שיש במקיף.

למה, בדרום נפצעים יותר בתאונות דרכים?

פורסם

ההצעה יותר זולה פי כמה וכמה מחברות גדולות אחרות ,

אם כך תסביר לי מדוע החובה ב9 מליון או בחברה אחרת הוא קרוב ל2400-2700 ואצלם הוא רק 1500 ש"ח לכל נהג ברכב כולל צעיר. האם דבר זה הגיוני???

אשמח לחוות דעת נוספות בנושא.

פורסם
באיזו חברה ביטוח החובה? לא סוכנות, חברה.

כבר הגבת.

הם טוענים שהם עובדים ישירות עם שירביט והם רק בגדר סוכנות ולא חברה בפני עצמה.

עכשיו הפואנטה פה , לקחתי הצעה מסוכן שעובד חזק עם שירביט , הוא נתן לי הצעה של 6400 עם השתתפות עצמית נורמלית לחלוטין , והיום אני מקבל טלפון מהם עם ההצעה המטורפת ההיא שאני מבקש מ-3 נציגי שירות להקריא לי את המחירים הלא יאומנים האלו. ואני שוב ושוב חוזר ואומר להם את פירטי הפוליסה מחדש ומדגיש להם את איזור דרום המודע לפורענות ולקשיחות מצד כל חברות הביטוח כלפינו והם רק מתגאים באגו שלהם שהמחירים שלהם שונים משל אחרים , זה ממש מעורר חשד אצלי.

פורסם

לשירביט אין בעיה עם ביטוח רכבים באזור הדרום, והם לא גובים תוספת פרמייה על רכבים שנמצאים שם באופן קבוע. אם זה מה שמטריד אותך, הסר דאגה מליבך.

אם ביטוח החובה שלהם זול משמעותית מההצעות שאתה מקבל בחברות אחרות, כדאי לך לפצל את הביטוחים ולבטח חובה בחברה אחת ומקיף באחרת. אין שום חובה לבטח את שניהם באותה החברה, וכמו שאני מבין זה גם יכול לחסוך לך לא מעט מזומנים. עד כמה שאני יודע, נושא ביטוח החובה הוא פחות בעייתי מבחינתך כלקוח מביטוח מקיף. בביטוח מקיף חשוב שיהיה לך סוכן או חברת ביטוח שעומדים לצידך במקרה של נזק או גניבה. בביטוח חובה זה פחות חשוב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תבדוק היטב שמדובר אכן בנהג צעיר.

אני לא זוכר אם על תעודת חובה כתוב גיל, אם לא - יש למישהו מחברי הפורום רעיון איך הוא יוכל לקבל אסמכתא רשמית לזה?

פורסם
תבדוק היטב שמדובר אכן בנהג צעיר.

אני לא זוכר אם על תעודת חובה כתוב גיל, אם לא - יש למישהו מחברי הפורום רעיון איך הוא יוכל לקבל אסמכתא רשמית לזה?

מזאת אומרת אסכמתא , הם שלחו הצעות מחיר בפקס וכל הפרטים נתונים שם.

פורסם

צביקה -

משום מה הם טוענים שהם לא עושים דבר כזה כמו שאר חברות הביטוח , אלא בשביל לקבל מחיר כזה הוא חייב לבוא ביחד עם המקיף.

ללא המקיף המחיר של החובה עולה לבדו 2400 מהיכן שהוא היה ב1500 ש"ח (עם המקיף שלהם).

מה שכן , משהו מוזר לי בהם מאד, הם זורקים מחירים , עולים יורדים במאות ואלפי שקלים במחיר , הנציגים שם כל יום אומרים מחיר אחר עם חוסר נסיון לחלוטין וזה משהו שממש מוזר לי בחברה הזו , לעומת 9 מליון למשל שהעניין שונה לגמרי לחלוטין.

למשל דוגמה מלפני כמה דקות , התקשרתי בכדי לשאול האם אפשרי לבטח חובה בלבד את הרכב לאחר שנתתי לה את הפרטים שלי להצעת המחיר שנלקחה אתמול , היא תוך 3 שניות זורקת לי מחיר של 2400 , אני אמרתי לה את בטוחה במה שאת אומרת , ואז היא באה לי ביציאה שזהו המחיר כרגע על "דייהטסו סייריון" , אני התחלתי להיות תמוה מה הקשר סיריון שמדובר פה בהונדה סיוויק בכלל והיא החלה בתהליך מחדש. מה שלמשל היה לוקח ל9 מליון כמה דקות לפתוח הצעה חדשה או לחזור אליי יותר מאוחר עם ההצעה , אצלם זה לוקח שניות ועם מחירים בקרקע.

משהו ממש מוזר לי בהם , האיכות של הנציגים וכל ההתנהלות של המחירים , בגלל זה אני ממש רוצה לשמוע חוות דעת למכירי חברה זו. שאם במידה אני אבטח אצלם ואבוא להם אחרי זה בבעיה הם לא יטענו שאין לך הונדה סיוויק אלא פיאט אונו.

פורסם

הסר דאגה מליבך!!!

אני מבוטח בשירביט כבר כ-5 שנים ללא בעיות. בחודש שעבר מישהי בגיל 22 ביקשה שאעזור לה בנושא ביטוח רכב מסוג יונדאי. ולאחר בירורים שערכה מול כמה חברות הפנתי אותה לנציגת שירביט ושקיבלה את ההצעה חשבה כמוך שנפלה טעות! אך לא

המחיר היה נכון וזול בסכום בצורה משמעותית.

לך על זה בלי חשש

בהצלחה

עופר

פורסם
הסר דאגה מליבך!!!

אני מבוטח בשירביט כבר כ-5 שנים ללא בעיות. בחודש שעבר מישהי בגיל 22 ביקשה שאעזור לה בנושא ביטוח רכב מסוג יונדאי. ולאחר בירורים שערכה מול כמה חברות הפנתי אותה לנציגת שירביט ושקיבלה את ההצעה חשבה כמוך שנפלה טעות! אך לא

המחיר היה נכון וזול בסכום בצורה משמעותית.

לך על זה בלי חשש

בהצלחה

עופר

כשאין בעיות חברות הביטוח יודעות לקחת את הכסף יפה מאד , שמה של חברת הביטוח עומד במבחן האמיתי ברגע שיש בעיות.

על שירביט לא דיברתי , שירביט נתנה הצעה גדולה ב1000 שח יותר מאור סוכנות לביטוח שהם טוענים שהם עובדים דרכם , לפי מה שהבנתי מסוכני ביטוח שהפסיקו לעבוד עם שירביט ולקוחות נוספים לשעבר של שירביט שטענו שיש איתם בעיות , חלקם אומרים שבכל חברה יש בעיות תלוי באיזה מקרה ובסיטאוצייה הלקוח עומד מול החברה , אך אני דואג בקשר לאור סוכנות לביטוח שעובדת עם שירביט , "אמור לי מי החברים שלך , אומר לך מי אתה" זה משפט שהייתי רוצה לברר בנוגע לאור סוכנות לביטוח , עד עכשיו לא שמעתי ממשתמש אחד פה שמכיר אותם בכלל , והם בעצם קיימים עוד מ 1998.

פורסם

תריץ חיפוש על "שירביט", דובר עליה לא מעט.

לפעמים שווה לשלם מעט יותר וברגע האמת לקבל את מה שמגיע לך (ולא להיפך).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

צר לי לאכזב את מר קונדסון, אבל עדיין לא קמה בישראל חברת הביטוח שתשלם לך את מה שמגיע לך ברגע האמת.

אולי כדאי לך להתקשר ישירות לשירביט ולבקש מהם הצעת מחיר. התנהגות כזאת של סוכנות ביטוח בהחלט קצת תמוהה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
צר לי לאכזב את מר קונדסון, אבל עדיין לא קמה בישראל חברת הביטוח שתשלם לך את מה שמגיע לך ברגע האמת.

אולי כדאי לך להתקשר ישירות לשירביט ולבקש מהם הצעת מחיר. התנהגות כזאת של סוכנות ביטוח בהחלט קצת תמוהה.

צביקה,

שירביט לא נותנת הצעת מחיר ללקוחות פרטיים ללא סוכן ביטוח, כמו שרשמתי למעלה כבר לקחתי הצעה מסוכן ביטוח העובד עם חברת שירביט והם נתנו הצעה גדולה ב1000 שח מאור סוכנות לביטוח.

באמת העניין מוזר ותמוה לחלוטין ואני נמצא בדילמה קשה האם באמת לוותר על אלף ש"ח או לא.

• תוכן חדש...