Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני לפני רכישה של פיג'ו 206 XS 1.6 ידנית שנתון 2002...

לאחר מבדק שהוא עבר היום התגלה שהמצמד גבוה מבלאי

אני מעוניין לדעת האם במכוניות מסוג אלה, המצמד גבוה באופן קבוע?

האם גם שהמכונית עוברת טיפול למצמד חדש - האם התחושה גם תהיה שהמצמד "גבוה"?

(אני יודע שבאופן כללי ככל שהמצמד יותר גבוה ככה הוא יותר שחוק).

מעבר לזה - האם מכוניות אילו שוות מחירון? (באופן כללי)

אשמח לעוד חוות דעת על מכונית זו...

תודה רבה רבה,

תום

פורסם

כיוון גובה הקלאצ' ב206 נעשה אוטומטית. וכן, הוא מרגיש לפעמים "גבוה" ושחוק גם אם זה לא באמת המצב בפועל.

אני מחזיק כזאת מזה כשלושה חודשים. אחלה רכב, זריז, נוח מאוד, מתקשר ומתגמל. המנוע מתחיל למשוך יפה רק מסל"ד גבוה יחסית, ועד 2800 סל"ד התחושה מאוד אנמית. אבל משם ועד סוף הסקאלה המנוע מושך את הרכב בצורה טובה.

בדוק את מצב אטם הראש מנוע, תופעה נפוצה מאוד ברכב הזה גורמת לאיבוד של נוזל קירור דרך אטם הראש בגלל אטם גרוע שהותקן שם במקור. החלפה של האטם הזה פותרת את הבעיה לצמיתות, אבל מדובר בתיקון שעולה בסביבות ה2000 ש"ח במוסך מורשה. לא צריך להיבהל, פשוט צריך לקחת את זה בחשבון.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

המצמד ב-206 מרגיש גבוה יחסית לכל שאר הרכבים- ככה זה.

כן, הם שוות את המחירון, אבל גם תוכל למצוא במתחת למחירון.

• תוכן חדש...