Jump to content

tom3bar

  • הודעות

    3
  • כאן מאז:

הנקודות של tom3bar

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. אהלן חברים, בשעה טובה התחדשתי ביטי 1.2 ידנית אשר אקבל עוד שבועיים... הבינותי שאין אפשרות כרגע לעשות וו גרירה במוסך/ סוכנות סקודה ורציתי לשאול האם יש המלצה לוו מסויים עבור רכב זה ? משהו ״מקורי״ ? או לפחות שאני אדע שמתאים עם החשמל/מחשב ברכב...? תודה מראש, תום.
  2. שלום, הובא לידיעתי שניתן לשנות את תזמון המנוע במחשב (או משהו בסגנון) ודבר זה יכול להעלות את הביצועים בכ-עד 10% ו\או לשפר צריכת דלק.. לצערי אין לי ניסיון או ידע בדבר ואשמח לעזרתכם בנושא... האם כדאי ? כמה למה ואיפה? במה מדובר בדיוק והאם יכול להיגרם נזק? כמו גם מדובר ברכב חדש ובאחריות האם דבר כזה גורם להסרת אחריות היבואן? תודה מראש.
  3. שלום לכולם, אני לפני רכישה של פיג'ו 206 XS 1.6 ידנית שנתון 2002... לאחר מבדק שהוא עבר היום התגלה שהמצמד גבוה מבלאי אני מעוניין לדעת האם במכוניות מסוג אלה, המצמד גבוה באופן קבוע? האם גם שהמכונית עוברת טיפול למצמד חדש - האם התחושה גם תהיה שהמצמד "גבוה"? (אני יודע שבאופן כללי ככל שהמצמד יותר גבוה ככה הוא יותר שחוק). מעבר לזה - האם מכוניות אילו שוות מחירון? (באופן כללי) אשמח לעוד חוות דעת על מכונית זו... תודה רבה רבה, תום
×
×
  • תוכן חדש...