Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב, הבנתי שחלק מתנאי לקיחת הפיקדון הוא לקנות דירה, אז בשעה טובה קניתי דירה לפני שלושה חודשים, אני מעוניין לקבל את הסכום הזה מהלישכה לחיילים משוחררים.

מישהו יודע בדיוק מה אני צריך לעשות, אילו טפסים להביא איתי, כמה זמן לוקח עד שמקבלים את הכסף?

אשמח להסבר התהליך, תודה כפיר.

ועוד שאלה ברשותכם בנושא:

אחרי שהשתחררתי התחלתי לעשות מועדפת, עבדתי 117 יום מתוך 140, ופיטרו אותי מתחנת הדלק שבה עבדתי, האם מגיע לי הסכום היחסי מהמועדפת בגין הימים הרבים שעבדתי, או שאני חייב להמשיך למלא אותם במקום עבודה אחר?

והאם זה סופי שתחנות דלק כבר לא נחשבות עבודה מועדפת?

תודה, כפיר.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אתה צריך לגשת לבנק (לא ללשכה להכוונת חיילים) עם:

1. חוזה לרכישת דירה על שמך שנחתם ממועד הגיוס והלאה ומאושר ע"י עו"ד.

2. נסח מלשכת רישום מקרקעין (טאבו) המוכיח שהמוכר הינו הבעלים של הדירה או לחילופין אישור בעלות (כאשר הנכס בנוי על אדמת מינהל) או אישור זכות לבעלות מחברה משכנת.

3. תעודת זהות.

בהצלחה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא תוכל לקבל את המענק על העבודה עד שתסיים את ה-150 משמרות (לפי מיטב ידעתי).

ממליץ לך לחפש עבודה בתחנה ליד הבית, לעשות אפילו משמרת בשבוע (בשישי או שבת אם אתה עובד כל השבוע) וכך לסיים תוך כמה חודשים את המועדפת.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הכוונה להביא חוזה מרגע השחרור לא הגיוס נכון?

עדיין לא קיבלתי את הרישום בטאבו, למי לפנות?

והאם תחנת דלק עדיין נחשבת למועדפת?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תוכן חדש...