Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 329
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני עכשיו מוריד עוד פחות מחצי שעה!

יש איזה מישהו שרוצה לקחת אותי כ"בן חסות" ולהיות המאסטר שלי למכוניות וללמד אותי כל מה שהוא יודע?

פורסם

האמת שלא ממש הלהיב אותי הקטע עם הסובארו של קן, היה נחמד אבל לא מספיק מרגש.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

לא הבנתי. 500 ומיטו זה רכבים זולים?

עוד שאלה - למה הם משווים את המיטו לשקודה קופסה עם מנוע בריגס אנד סטראטון, ופה בפורום ראיתי שרשורים בסגנון "מה עדיף - מיטו, הונדה טייפ R, או גולף GTI?"?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עכשיו כשהאתר שהייתי רואה דרכו ירד, מישהו יודע מאיפה יהיה ניתן להשיג פרקים של התוכנית ושל פיפט גיר לצפייה ישירה ברשת?

תודה.

פורסם

לא הבנתי. 500 ומיטו זה רכבים זולים?

עוד שאלה - למה הם משווים את המיטו לשקודה קופסה עם מנוע בריגס אנד סטראטון, ופה בפורום ראיתי שרשורים בסגנון "מה עדיף - מיטו, הונדה טייפ R, או גולף GTI?"?

באירופה ה500 יחסית זולה.

באירופה המיטו נמכרת במספר גרסאות מנוע ואיבזור והבסיסיות אכן יחסית זולות.

בארץ לעומת זאת, מביאים רק את הגרסא הספורטיבית ומתמחרים אותה ברמת מחיר שונה.

מצד שני, המיטו עדיין לא באותה רמה כמו הונדה טייפ R או גולף GTI ואפילו לא באותה רמת מחיר (הבדל של ~50 אלף שקל).

בארץ המיטו יכולה להתחרות ברנו קליאו ספורט או פולקסווגן שירוקו 1.4TSI.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
עכשיו כשהאתר שהייתי רואה דרכו ירד, מישהו יודע מאיפה יהיה ניתן להשיג פרקים של התוכנית ושל פיפט גיר לצפייה ישירה ברשת?

תודה.

אני רואה ביו-טיוב. חפש topgear season 13 episode 3 part X

פורסם

בארץ המיטו יכולה להתחרות ברנו קליאו ספורט או פולקסווגן שירוקו 1.4TSI.

באיזה תחום ?

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

• תוכן חדש...