Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

כבר מזמן שמטריד אותי נושא מסויים כאן בפורום, יש אנשים שמבקשים על רכיבים שלהם ביד שניה מחירים גבוהים יותר מידי גבוהים, אני יודע ש IT'S A FREE COUNTRY , אבל אנשים מגזימים.

הייתי רוצה שאנשים כאן יגדירו איך בדיוק הם מחליטים על המחיר שהם מבקשים ובשביל זה יש כמה קריטריונים שהייתי רוצה לדעת:

1. מחיר שוק של המוצר: חדש, בארץ, יבואן פרללי/ראשי, אחריות וכו'.

2. כמה אחוזים מורידים על מוצר תקין:

• משומש אבל עדיין באחריות
  • משומש כבר לא באחריות

נכון לעכשיו לא עולה לי משהו נוסף (אשמח אם תוסיפו במקומי).

כל השרשורבא בגלל שאני, כן הייתי רוצה לרכוש מוצר כזה ואחר מיד שניה, אבל המחירים המופקעים שדורשים חברי הפורום על מוצרים משומשים ללא שום פרופורציה למחירם של אותם רכיבים חדשים בשוק - לא משאיר ברירות אלא לרכוש חדש בתוספת כמה מאות שקלים בלבד.

הרי רוב האנשים "משיגים" כאן את המוצרים במחירים הרבה יותר נמוכים מזאפ ומכל מחירון ציבורי אחר - זה ברור,

אז למה צריך "לשחק" אותה "ראש קטן" כאשר מתחילים עם הויכוח על מחירים ביד שניה - ומביאים דוגמאת ממחירים של זאפ לדוגמה.

פורסם

אתה לא יכול להגיד לבנאדם בכמה למכור את המוצר שלו, נגיד ואני קניתי מגבר ב-1800 ש"ח, אני יכול לבקש עליו גם 2000 אף אחד לא יכול להגיד לי לא לעשות את זה, אבל יעבור כמה זמן והאיש יראה שהוא לא מצליח למכור אז הוא יוריד את המחיר(ברוב המקרים)אבל שוב, ברגע שיש לך מוצר שלך אך ורק אתה יכול להחליט בכמה למכור אותו אם תצליח או לא זה הכל תלוי בך.

למוצרי אודיו אין מחירון יצחק לוי אל תשכח

פורסם

גם מחירון לוי יצחק הוא לא בדיוק תורה מסיני...

דווקא בגלל זאת מדינה חופשית ושוק חופשי אפשר וצריך לדרוש כמה שרוצים.

אם אתה בעניינים אתה תדע לקנות במחירים "טובים".

ואם אתה מעוניין לרכוש במחיר מסויים אתה יכול להציע זאת למוכר- יסכים ימכור.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

lhan,

מצד אחד אתה צודק

אבל מצד שני כל אחד מוכר פה סאב של פיוניר כאילו זה הסאב הכי טוב בעולם.

ראיתי כבר כמה אנשים שמוכרים מוצר יד שניה במחיר של חדש אולי כמה עשרות שקלים פחות.

והשיא היה מוכר שרוצה למכור אפילו מעל המחיר של המוצר כחדש היום בחנות.

ששאלתי למה הוא אמר שכשהוא קנה את המוצר הוא עלה הרבה יותר.

אז נתתי לו לינק לחנות דרך זאפ שהמחיר בחנות היה זול ממה שהוא דורש.

תשובתו הייתה זה המחיר שלי אם אתה רוצה לקנות מהחנות תקנה משם.

זה לא הולך ככה, מוצר אפילו אם זמן השימוש בו היה רק חודש הוא עדיין ימכר כיד שניה.

תקופת שימוש של חודש או חצי שנה זה בשביל השקט הנפשי של הקונה.

Alpine 9887|XETEC GRAVITY 5G-900|tw:alpine spx pro|midbass:Morel hybrid ovation 6|Genesis audiophile 30.01

המערכת שלי למכירה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=292211

פורסם

צד א' ( המוכר ) יכול לדרוש איזה מחיר שמתאים לו על הטובין

צד ב' ( הקונה ) יכול להתמקח על המחיר ויכול ליהיות יצליח לגרום למוכר לשחרר את הטובין

באם לא , או שצד א' ישאר תקוע עם הטובין ו\או צד ג' ( איזה פראייר ) יקנה את הטובין במחיר הנדרש

פורסם

בקיצור, לא מסכים עם שום מילה. מצטער. אם בא לי, אני יכול לדרוש על פיוניר 1000000W גם 2000 ש"ח.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גיא, אתה יכול לדרוש כמה שאתה רוצה, אבל בסופו של דבר אתה תמכור במחיר X כאשר בשרשור המכירה שלך נקבת במחיר Y,

בוא ניקח אותך לדוגמה :

אתה מוכר סאב FI, כמה הוא עלה לך? כמה הוא עולה חדש? כמה אתה מבקש עליו? איך חישבת את ההפרש שצריך להוריד מהמחיר של חדש? לפי מה בדיוק החלטת להוריד? למה אתה לא מבקש מחיר של חדש?

פורסם

כי אני ריאלי. בגלל זה אני לא אמכור FI Q ב-4K כי אני יודע שהוא עולה בסביבות ה-3. אבל עדיין, אין שום חוק שאוסר עליי לדרוש 4 אלף. מישהו נפל בפח? בעיה שלו. שיעשה שיעורים לפני כן. מצטער.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גיא כנראה שלא הבנת אותי מלכתחילה, וגם לא הבנת למה נועד השרשור הזה.

אני לא אומר לאף אחד כמה לדרוש.

אני רוצה לדעת לפי מה מחשבים את ההפרש הזה שמורידים ממחיר החדש, הרי לא קמת בבוקר והחלטת שאתה דורש X כאשר המוצר עולה X+ש"ח1000 .

פורסם

אני יכול לומר לך שיש כאן מוצרים במחירים מצחיקים ואנשים לא קונים יש אנשים שמצפים שאם זה יד שניה אז זה יהיה בחינם כמעט וכן כל אחד יכול לדרוש איזה מחיר שהוא רוצה השאלה אם מישהו יקנה.

פורסם

אם אני רוצה לקנות מוצר יד שניה קודם כל מוריד 50% .אם זה ציוד נדיר או איכותי אני מוכן לשלם 70%-80% ממחירו המקורי.

אם זה רמקולים ,אני בודק כמה זמן הם עובדים, איכות ממברנה, חירחורים וכו' ואז מוריד בהתאם לאחר הורדה מראש של 40-50%.

מגברים: זה קצת מסובך כי יש אנשים שירצו על מגברים עם אחריות 70%-90% מהמחירון ותמצא כאלה שמבקשים 50%

לדעתי מגבר CLASS C.D בלי אחריות לא משלמים יותר מחצי מחירון אפילו פחות.

רדיו דיסק: כמעט רוב הקונים לא משלמים יותר מ- 50%.

עניין הויזואליות הוא לדעתי המשפיע ביותר אצל 80% מרוכשי האודיו בארץ, יש שריטות מיד מורידים חצי.

------

למשל אצלי אם אני מוכר בארץ או בחו"ל, המגבר וסט קומפוננט ורדיו דיסק אני אבקש עליהם לא פחות מ- 70% מהמחירון וזה כמובן תלוי בכמה זמן הם עובדים אצלי.

רובכם תגידו שאף אחד לא ישלם!

שלא תופתעו לפני שנה כמעט מישהו היה מוכן לשלם על המגבר 13K ומרוב שהייתי מטומטם לא מכרתי, בדיוק אחרי חודשיים היה באייביי מגבר דומה ב- 1500$ . אז שוב זה תלוי גם באיזה רכיב מדובר והאם קל למצוא אותו בכל עת .

פורסם

מה הכוונה מכירים מובקעים ? :shock:

אם מוצר חדש נגיד עולה חדש 1200 ש"ח - נגיד מגבר - ולאחר שנה שהיה בשימוש הבן אדם מוכר אותו ב800 ש"ח אז נכון שההפרש הוא לא ענק אבל מצד שני אם המוצר תקין ובא אם קופסא מקורעת שלו ונראה לא פגום מבחינת המראה החיצוני אז למה הוא צריך למקור אותו בגרושים .

אם בשביל הקונה 400 ש"ח זה לא כסף אין שום בעיה שילך ויקנה חדש :-)

מצד שני אכן ישנם מוצרים נדירים - נגיד שיצורם נפסק ואין שום בעיה שהמוכר ידרוש על המוצר מחיר הזהה או קרוב למחיר של מוצר חדש - הרי אף אחד לא מכריח אף אחד לקנות :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

אין לי בעיה עם המחיר שאנשים דורשים במכירות שלהם כל עוד הוא בגבולות ההיגיון

אבל בנאדם שרושם מחיר גבוה יחסית למחירים של מוצרים מגבילים

ואז בסוף הרשימה רושם משפט בסגנון:

"המחיר סופי לא לבוא ולבלבל את השכל"

זה כבר מוריד את החשק לקנות מהמוכר הנ"ל

לפחות לי

כשאני קונה או מוכר מוצר יד שניה מאדם פרטי אני מצפה לאיזה שהוא מיקוח

ובעקבותיו הורדת מחיר כלשהיא תלוי במצב המוצר

פורסם

שרון (אני מקווה שזה השם), אני דווקא ממש לא אוהב את שוק הכרמל שיש אחרי שמפרסמים הודעת מכירה פה. אני מעדיף להוריד כבר בפרסום הראשון 50 או 100 שקל, ולא להכנס לזה. להודעות 400 שקל ואני בא לקחת, אני בכלל לא עונה.

בשיפוצים

פורסם

כן לא טעית בשם.

לא מדובר על שוק הכרמל בכלל לדעתי

אם אתה מבקש על משהו 900 ומישהו בא ואומר לך 400 אני בא עכשיו

אז אתה יכול להגיד פשוט לא ולא קרה שום דבר

אבל עם אני מציע לך 800 וסוגרים על 850 סתם דוגמה

זה נראה לי פייר מספיק לשנינו

וזהו דבר מקובל בכל העולם

• תוכן חדש...