Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מה שמפריע לי - השוק הזה! תמיד צריך להיות המיקוח האחרון על ה50 ש"ח, אבל לפרסם מחיר גבוה בהרבה ולחכות כמו דייג למישהו שלא כל כך יודע להיתמקח ואין לו לשון חלקלקה בשביל להוריד את המחיר משמעותית - והנה נוכלות לשמה.

פורסם

"המחיר סופי לא לבוא ולבלבל את השכל"

זה כבר מוריד את החשק לקנות מהמוכר הנ"ל

לפחות לי

כשאני קונה או מוכר מוצר יד שניה מאדם פרטי אני מצפה לאיזה שהוא מיקוח

ובעקבותיו הורדת מחיר כלשהיא תלוי במצב המוצר

מיקוח!! אם יש מוכר שרושם את זה אז הוא בטח לא מעונין במציקים, אם המוכר לא רושם את זה אז הוא מעוניין במיקוח והסתלבט על הקונה

אם אני מציב מחיר אז המחיר הוא הוגן. וזה המחיר הסופי שאני יכול לרדת איתו .ואם יש לי זמן לבזבז אז אוכל לציין "גמיש"

פורסם

ואם אני רושם מחיר באמת הוגן עדיין הישראלי הממוצע ינסה להוריד במחיר. בגלל זה רוב האנשים מתחילים ב10,15% יותר ממה שהם מקווים לקבל באמת

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אבל לפרסם מחיר גבוה בהרבה ולחכות כמו דייג למישהו שלא כל כך יודע להיתמקח ואין לו לשון חלקלקה בשביל להוריד את המחיר משמעותית - והנה נוכלות לשמה.

אני אומנם לא פועל כך. לרב אנקוב במחיר אותו אני דורש +-50 ש"ח.

אבל אינני חושב שמדובר בנוכלות.

נוכלות מבחנתי היא לשקר לגבי הדגם או נתוני המוצר אותו אתה מוכר.

"לחכות כמו דייג" זה לא מעשה נוכלות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
עדיין, אין שום חוק שאוסר עליי לדרוש 4 אלף. מישהו נפל בפח? בעיה שלו. שיעשה שיעורים לפני כן. מצטער.

באמת אין שום חוק, אבל גם אין חוק שצריך לנסות להפיל בפח..:wink:

אני דווקא ממש לא אוהב את שוק הכרמל שיש אחרי שמפרסמים הודעת מכירה פה. אני מעדיף להוריד כבר בפרסום הראשון 50 או 100 שקל, ולא להכנס לזה. להודעות 400 שקל ואני בא לקחת, אני בכלל לא עונה.

מסכים לגמרי. המנטליות הישראלית ה"סחבקית" שנחמדה בעיקר כשאתה בסיני זרוק על שרוואל וחצי מסטול.. לקנות ב5 שקל במקום 400.. כבר כתבתי זאת שאם אין לך את התקציב הדרוש, אז תימנע מכל הודעות הספאם המרגיזות האלו.. אתה מפרסם משהו ב2000, אומרים לך 1000 ש"ח אני בא. מה בא? מי בא? לאיפה בא?

ואם אני רושם מחיר באמת הוגן עדיין הישראלי הממוצע ינסה להוריד במחיר. בגלל זה רוב האנשים מתחילים ב10,15% יותר ממה שהם מקווים לקבל באמת

וזה נכון וזה עצוב. וחבל שכך.

אני לא כ"כ הבנתי את הענין. מדובר כאן בשוק חופשי. איש הישר בעיניו יעשה. אף אחד לא יוכל להגיד לאף אחד אחר בכמה ואיך למכור את המוצרים המשומשים שלו. כמו בכל דבר, זה עניין של היצע וביקוש. מי שממש רוצה משהו, ישלם על זה. מי שממש רוצה למכור משהו - הוא בעצמו ישלם על כך. חובה על כל אדם לבצע סקר שוק. לדעת מה מחירו של המוצר כחדש, ואז להחליט בעצמו אם שווה לו לרכוש מוצר זה במחיר זה, או להוסיף את ההפרש ולרכוש חדש.

השאלה שלך איך מתמחרים מוצרי יד שניה איננה רלוונטית משום שיש כאן לא פעם שיקולים שונים ונוספים. כל אחד ושיקוליו. זה כמו להיכנס לכיסו של יבואן ולהתחיל לנתח את מחיר הדילר שהוא מקבל בחו"ל, ואת העלויות הנוספות שלו.. ואת מתח הרווחים שהוא רוצה לעבוד בו, אחרת זה לא ישתלם לו העסק..

אני כן הייתי מצפה, ונכון שזה נאיבי, שהמחירים של המוצרים יהיו הוגנים מצד אחד, בהתחשבם במחירם כחדש ובמצבם, אך במקביל שאנשים יעריכו מוצרים כאלו וידעו לשלם עליהם ולא להתבכיין. ואם הסחר-מכר כאן יהיה כמו שצריך - כולם ירוויחו. כי ידוע לי על אנשים שהיו רוצים למכור רכיבים, אבל בגלל חוסר הערכה כאן והרצון של אנשים לקנות בשקל דברים שעולים 3000, מעדיפים שלא לפרסם, ואז גם הם "נתקעים" עם זה, וגם שאר החברים כאן "מפסידים" את אותו מוצר שהיה נמכר במחיר הוגן.

אני חושב שצריך לעודד את הרכישות כאן מפורום מכירה, ואני משוכנע לחלוטין שבחור רציני באמת, שייראה רצינות לרכוש מוצר ולא סתם להספים למוכר ה"פ, בפועל - אם הוא יבקש להתגמש, יסכים המוכר כי אל תשכח שיש גם למוכר אינטרס למכור. ולא צריך להתרגש מ"סופי - לא גמיש בשקל" זה פשוט נועד להרחיק קשקשנים, שיש בהמוניהם. אם אתה רציני ומוכן לשלם על מוצר, אתם "תסתדרו" כבר..

• תוכן חדש...