Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתעקשים על C5 אחרת , תקינה שלא ביצעו עליה ניסוי וטעיה , ואו על כל רכב אחר שחשקה נפשך בו.

המאגאן בדגמי הליסינג הוא רכב ערום לחלוטין ללא שום אביזרי נוחות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
EW7J4 זה הקוד מנוע שלך (1800 סמק עם 16 שסתומים).

הפלאגים שאתה שמת הם K16HPR-U11 והם בעלי מרווח אלקטרודה של 1,1 מ"מ. כל הפלאגים של פג'ו וסיטרואן הם בעלי מרווח של 0,9 מ"מ וככל שהמרווח גדל, סליל ההצתה עובד יותר קשה ונזקים עלולים להיגרם למחשב ההזרקה כתוצאה מכך.

לא ברור לי למה לא שמת פלאגים מקוריים.

איציק

הפלגים הוחלפו?

יכול להיות שיש קשר?

Citroen C5 2007 2.0L HDI

פורסם

הרכב עבר פירוק והרכבה במוסך צמרת פירקו את כל המערכות בזמן חיפוש התקלה,

איני יודע מה החזירו.

פירקו פלאגים פירקו טיימינג

פירקו את המחשבים שמתחת למכסה המנוע.

פירקו את בית המצערת וכל החיישנים וחוטים באזור בית המצערת.החליפו המון חלקים.(אולי סתם)

.

אני כבר לא יודע איזה פלאגים יש שם בפנים מכייון שאיני מתכונן לפתוח שוב.

כנאה שהרכב הזה גרוטאה או שהמוסך לא עולה על תקלה בסיסית שיש שם.

הטורים מתנדנדים בין 1000 ל750 נסיעה במישור היתה מהנה מאד אבל עליות:cry: לא סוחב , כמו גרוטאה .

פורסם

בהגדרה הרכב הזה מרגיש כבד.

הייתה לי אחת כזו 2 ליטר, והיה לה ממש קשה, ככה שאני לא רוצה לחשוב איך מרגיש 1800 סמ"ק.

אגב, שום תקלות,צריכת דלק טובה מאד עם רגל עדינה על הגז (בממוצע 8.5 ל 100)

בהילוך שיוט מחשב דרך מראה 5 ליטר ל 100 ק"מ.

אולי תנסה לבדוק צריכת דלק בנסיעה רגועה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

היום בבקר נסעתי יחסית רגוע חיפה ת"א חזרה לגליל הרכב פשוט מת ברגע שהוא מגיע לעליה וצריכה במחשב הדרך ממש מפחידה.(של רכב אמריקאי גדול, ויש לי גם סוואנות בחברה בה אני עובד והיא לפחות גם סוחבת לא רק שותה)

שוב לגבי פלאג זה או אחר כרגע איני יודע מה יש שם בפנים,

תודה

פורסם

תגיד, לא הפניתי אותך למוסך שנמצא בקו אווירי של 500 מטר ממוסך צמרת?

מה עשית עם ההמלצה?

כבר אכלתי מספיק קש מצמרת וגזית, עד שהגעתי למוסך הנוכחי. תאמין לי. כנראה שאתה ממש רוצה לסבול.

פורסם

הרכב שלך לא תקין, זה ברור.

אני מניח שהפלאגים החדשים מתמלאים ברגעים אלה בפיח.

זו לא בעיה של C5, אלא בעיה של מנוע שמשהו מפריע לו, ושל מוסך שלא מצליח לפתור את הבעיה (או שנאסר עליו על ידי חברת הליסינג בגלל עלויות מוגזמות).

C5 עם מנוע 1800 סמ"ק מסוגלת לטפס לירושליים במהירות שיוט של 110 קמ"ש. לא מדובר כאן בבעיית משקל, אלא בתקלה. אולי חיישן תקול, אולי טיימינג לקוי, אולי פיח שמונע מהשסתומים לאטום.

לא ברור, אבל יש סיכוי שזה בדיוק "תסמין הליסינג" - רכב שתוחזק רע מאוד, ומתחיל להפגין זאת אחרי שהנזק הנצבר מגיע לכדי מסה קריטית.

פורסם
תגיד, לא הפניתי אותך למוסך שנמצא בקו אווירי של 500 מטר ממוסך צמרת?

מה עשית עם ההמלצה?

כבר אכלתי מספיק קש מצמרת וגזית, עד שהגעתי למוסך הנוכחי. תאמין לי. כנראה שאתה ממש רוצה לסבול.

מה שם המוסך אם אפשר לדעת בבקשה ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הי

לא יכול ללכת למוסך שהמלצתה לי עקב כך שבחברת הליסינג נתנו אחריות דרך מוסך צמרת.

דרך אגב יותר מידי הערות לגבי הפלאגים וכרגע יש בתוך המנוע של EYQUEM ולא דנסו

למרות שהדנסו היו נקיים עם מעט פיח על השפה כל החלק של האלקטרודה לבן.ונקי.(בשלב זה)

המנוע עובד כרגע 800 סל"ד בסרק +- 50 מידי פעם.

תגובה מעט יותר חזקה בעליות כשאני מעביר ל S אכן טס קדימה.

אבל הדלק הדלק.

מזכיר לי את הסוואנה.

אשתי החליטה לקחת לבדוק איך מתנהג הרכב כמה ימים.

פורסם

עבר עוד יום בנתיים אשתי מספרת מצליחה לעלות את העליות בקלות והכל בסדר לגבי צריכת הדלק לא נתנה דעתה בזמן הנסיעה , טוענת שהרכב "בסדר"

(פלאגים מקוריים)

אני מקווה שלא יהיו הפתאות בימים הקרובים8)8):idea:

(לגבי החלפה ברנו מגאן לא בא בחשבון, אשתי הזכירה לי על רנו מגאן 6 הילוכים 1500 סמ"ק

ששכרנו בצרפת לפני כשנה , הרכב היה בן 20 ק"מ שקיבלנו אותו מהשכרה ובזמן אחד מטיולנו בצרפת "פתאום" הודיע שיש בעית הזרקה אחרי כמה שניות כבה וזהו , הרכב הוחלף באחר והמשכנו, לא מנסה גם רנו מגאן)

פורסם

אצלי בקסנטיה היו בעיות של חוסר סחיבה וצריכת דלק מוגזמת כשקניתי אותה, לאחר בירורים ונסיונות בכמה מקומות - מוסך מורשה בכרמיאל פשוט ביצע 'כיוון' לתיבת ההילוכים (AL4), אצלך גם יש תיבה כזו אולי שווה לבדוק.

בריאות לכולם!

פורסם

הרכב נוסע :|

כמו נגמש

אין לי כוח בשבילו בעליות הוא נוסע חלש מאד .

ירד לי החשק ממנו לגמרי,

לא יעזור כלום כל מה שכותבים עליו נכון וחצי ואני ממתין לרגע הנכון להעיף אותו.(והרגע מתקרב .)

לא סתם הוא איבד +100K תוך 3 שנים ממחירו המקורי .

כנראה כמו הקסנטיה לא יהיה לי. ויכול להיות שהיה לי רק מזל עם הקסנטיה שהיתה אצלי .

כול חכמי הדור לא הצליחו להבין למה הוא כך. והפסד הכספי על עיסוק עם מוסכים רב מהכדאי ביחוד שאין מישהו שמסוגל לאתר תקלות ועושים ניסוי ותהיה.

יש אימרה נשמע כמו ברווז עף כמו ברווז זה כנראה ברווז. אצלי צריך להחליף כמה מילים וזה יתאים.

פורסם

לא מובן מהודעתך אם הוא נוסע כמו נגמ"ש מאז ומעולם או אחרי התיקון.

ישנן רק שתי אפשרויות, וכל אחת מהן מעוררת תהיות:

1. אם מאז ומעולם, איך לא שמת לב לזה עד שהתחיל לכבות בהתנעה?

2. אם רק מאז התיקון, אז לא תיקנו לך את המכונית - ולכן לך תדרוש שיתקנו אותה לשביעות רצונך. רק על תסיק מכך מסקנות גורפות לגבי כל C5 שהתגלגלה אי-פעם מפס היצור.

אתה מוזמן לקפוץ לגבעת עדה, ואשמח לחוות דעה אם המכונית שלך נוסעת כמו C5 1.8 תקינה.

פורסם

ארנון,

לפני שהתחילו התקלות הוא נסע סביר נגמ"ש + עכשיו אחרי החלפת המחשב(כך אומרים) החלפת מנוע צעדים (רואים) ופירוק הטיימינג והחזרה לבדיקה (ראיתי)אינפוזיה (ראיתי) ומי יודע מה עוד עשו זה בינם לליסיג המוכר.... הוא פשוט נוסע כבד.

אני גר בגליל וכל הדרך לביתי היא עליות .הקסנטיה היתה טסה בעליות בלי להרגיש עם נגיע בדוושה.

הC5 דוושה עד הסוף עם קיק דאון או במצב S אחרת היא זוחלת כמו צב מת.:evil::evil:

(ממש אין לי זמן לשחק עם הגרוטאה.)

פורסם

ארנון, הכל עניין של הגדרה; גם הקסנטיה טורבו דיזל שלי נוסעת כמו נגמ"ש לדעתי, אבל לדעת אחרים היא בסדר גמור.

אני כבר שמעתי לא פעם שה 1800 לא מציאה ב C5 בעיקר בעליות, אבל אני מעריך שזו הגדרה של אנשים שאוהבים לנהוג טיפה יותר מהר מהמותר ואני חושב שגם אני לא הייתי מרגיש טוב מדי ברכב כזה. נסעתי בקסנטיה 1800 אוטומט של גיסי, בלשון המעטה אני יכול לומר שזה לא היה משהו.. יכול להיות שהוא צריך להחליף למנוע 2000 ואז הוא ירגיש יותר טוב.

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...