Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי הרעדה רצינית של הרכב היתה מסבה את תשומת ליבו של הנהג לעובדה שירד לשולי הכביש לפני שהיה מאוחר מדי.

בחיי שאני לא מבין מה אתה רוצה, הרכב אכן עבר הרעדה רצינית...:roll:

אני אפילו די משוכנע שהיא הסבה את תשומת ליבו של הנהג.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נהגי משאיות סכנת מוות!!!

כאחד שעובד בכביש 6 ועובד על הכביש כל יום כל היום אני אומר לכם נהגי משאיות שעוצרים בשוליים זה הדבר הכי מסוכן והכי צריך להיזהר ממנו.

בכלל מתי יפנימו נהגים ( ולא רק נהגי משאיות, אלא גם אלה שעוצרים לעבוד שנייה בלפטופ שלהם) עצירה בשוליים היא רק למקרי חירום ותקלות ברכב!!! נהגים חושבים שאם הם בשוליים אז הם בטוחים. לא לא לא . שוליים זה הכי מסוכן שיש

א) בכביש מהיר אם אתה בשוליים ובלי וינקרים לוקח זמן למי שנוסע במהירות של 110 קמ"ש לקלוט שאתה עצרת ואתה לא בנתיב נסיעה.

ב) ההשתלבות של מי שעצר בשוליים לתוך הכביש היא מסוכנת מפני שהוא חושב שאם הוא מאותת אז הכל פסדר, לא לא הבכל בסדר הכל לא בסדר. צריך לזכור זה כביש מהיר ולכן נוסעים בו מהר. אם אתה משתלב זה אומר שהמהירות שך היא פחות מ60 ועד שמי שמאחוריך יקלוט את זה הוא או ידפוק ברקס עצבני או שיסיט את עצמו מהר ובלי להסתכל לנתיב השמאלי!

ג) כשאתה בשוליים אתה מסיט את תשומת הלב של הנהגים בכביש כך שהם יסתכלו עליך (בייחוד אם אתה משאית ופורק סחורה) ככה זה נהגים הם סקרנים אין מה לעשות (ראו מקרי תאונות הדרכים שם פקקים נוצרים רק בגלל סקרנים) וברגע שנהג מסתכל ימינה גם הידיים שלו הולכות ימינה והידיים מחוברות להגה וכך גם ההגה זז ימינה והופפפפ בלי להרגיש אתה בתוך המשאית,

עם יד על הלב כמה פעמים קרה לכם שרק החלפתם תחנה ברדיו או רק החלפתם דיסק או רק איפרתם ת סיגריה למאפרה ופתאום הרגשתם את הרעידות של השול הימני (המצאה אדירה אגב, חבל שמשאיןת בכלל לא מרגישים את זה)

אז די כבר חלאססססס

תפסיקו לעצור בשוליים בשביל לסדר את הרוכסן במכנסיים וכל מיני כאלה

שוליים זה מסוכןןן!!!

Nothin really matters to me

פורסם

חחח

יכול להיות

למרות שלפי דעתי יש מספיק אלא אם כן יש עבודות בכביש או אם אתה משאית...

אבל עדיין

אחרי שפירטתי את הסכנות הנ"ל והנהג הישראלי הדביל שעוצר כדי לשלוח מייל בלפטופ או כדי לתקן את הDVD

אז עדיף שיהיה לו כמה שפחות נוח לעצור בצד

Nothin really matters to me

פורסם

סליחה מראש על ההתבטאות.

לפי דעתי לנהג הפיאסטה לא היה הרבה סיכוי להינצל מזה, שכן אם לא הייתה שם המשאית, אותו הנהג היה נכנס בתחנת אוטובוס מבטון, ושלא נדע מה היה קורה אם היה עומד שם בן אדם.

ובקשר לנהג המשאית, אתם לא יכולים לדעת אפילו אם הוא הפעיל את אורות המצוקה או שלא. אתם מתעסקים בשטויות!

בשורה התחתונה, נהג הפיאסטה שילם על הטעות שלו - שהיא, סטייה מהנתיב בדרך הכי קיצונית.

יהי זכרם ברוך.

פורסם

אם לא שמת לב, מה שעשה את מירב אפקט הפגיעה היה רמפת הפריקה, שעברה את הרכב בדיוק בגובה ראש של בן אדם, כמו סכין. לא הייתי במקום התאונה, אבל אני מניח שאתה יכול לדמיין לעצמך את התוצאות.

פגיעה בתחנת האוטובוס או גדר הפרדה או כל דבר אחר, הייתה (כנראה) גורמת לתוצאה אחרת. לא בטוח שאנשים היו יוצאים בחיים משם, אבל לא נראה לי שיש איזושהי פגיעה (כאשר כל שאר המשתנים כמו סוג הרכב, מהירות, משטחים וכיו"ב זהים) שיכולה להשתוות לפגיעה בגוף שטוח אבל מאסיבי, שמאונך אליך בדיוק.

פורסם

מי אשם: נהג הפיאסטה. מה גרם לתאונה: חוסר שליטה על הרכב! הוא כנראה לא שם לב למשאית או שראה את המשאית ואף העביר מבטו למשאית במקום לכביש וסטה לעבר המשאית. אם תסתכלו על משהוא מספיק זמן שתהיה לכם עניין להמשיך לסתכל אתם תתקרבו אל הדבר שאילו אתם מסתכלים אפילו אם אתם רוצים דווקא להתרחק.

המשאית עשתה הכל לפי החוק, עמדה בצד (לא יודע לגבי איתות) אבל המיקום שלו בסדר גמור.

היום ראיתי תאונה דומה, באמצע היום, בכביש ריק, בדרך עירונית (55 קמש): נסעתי על הכביש המחבר בין 2 ל-4 בחדרה (זה שמוביל לגבעת אולגה) ראיתי רכב מהכיוון הנגדי VW GOLF לפי מיטב זכרוני, עולה על אי תנועה והפיל עץ על הכביש. למה שדבר כזה יקרה? כאשר אין שליטה אבסלוטית על הרכב בקלות רבה אפשר לסטוט מהכביש.

ולידיעתכם הבחור היה בסדר, גם לא הבין אך זה קרה.

פורסם
המשאית עשתה הכל לפי החוק, עמדה בצד (לא יודע לגבי איתות) אבל המיקום שלו בסדר גמור.

המשאית עמדה בשוליים (אסור למעט תקלה) עם משטח הרמה פתוח ופרקה סחורה. מבלי לגרוע מאשמתו ומטעותו של נהג הפיאסטה, נהג המשאית בוודאי שלא היה בסדר ועל אחת כמה וכמה לא פעל על פי החוק.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

רק לידיעת המתווכחים למיניהם אם נהג המשאית היה על השוליים או לא, לפי תקנות התעבורה:

" "שול הדרך" — השטח שאין לצדו מדרכה הסמוך לשפת הכביש, עד לרוחב של שלושה מטרים או עד לקצה תעלת ניקוז, כאשר דופן התעלה מצוי פחות משלושה מטרים משפת הכביש; "

מה שאומר שגם אם המשאית לא היתה על השוליים הסלולים, היא בהחלט היתה בשטח המוגדר כשולי הכביש ואשר אסור לכל פעולה שאינה מותרת בשולי הכביש.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

שמע,

אין שם משאית, הפיאסטה בדיוק באותו מקום, ממשיכה ישר על השול (כי אין משאית) פוגעת בתחנת האוטובוס והורגת 4 חיילות חמודות שמחכות לאוטובוס ויושבי הפיאסטה נפצעים?

עדיין אתה יוצא להגנת יושבי הפיאסטה?

אז הנסיבות הן בדיוק אותו דבר רק שנחסכו לנו חיי נוסעי האוטובוס.

בין אם לנהג המשאית יש רשלנות תורמת או לא, האשמה בתאונה הזאת היא בפיאסטה ואם אתה רוצה שאני אגיד משהוא מגעיל (אבל שאני מאמין בו), אני מעדיף שזאת תהיה תוצאת התאונה מאשר שהם היו נכנסים באיזה רכב פרטי שעומד בצד בגלל תקלה או בתחנת האוטובוס והורגים אנשים תמימים.

הצדק הפואטי (וסליחה שאני שוב גועלי לרגע) בתאונה הזאת הוא שהרשלן נענש.

פורסם

אף אחד לא מוריד כהוא זה מרשלנותו או אשמתו של נהג הפיאסטה. פשוט אני לא חשב שהעונש על זה הוא מוות של 3 אנשים. אם המשאית לא הייתה עומדת שם, ייתכן וחיי אדם לא היו נלקחים, זה הכל.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אם משחקים ב "אם" אז אני חוזר שוב, אם המשאית לא הייתה שם הוא אולי היה מוריד 4 חיילות שחיכו לאוטובוס לתומן בתחנה.

והמוות של 3 אנשים הוא לא עונש על רשלנות, הוא התוצאה של הרשלנות, מי בכלל דיבר על עונש?

פורסם

:oops::oops::oops:

אתה מנסה בכח להוכיח שאני סכיזופרן? :wink:

• תוכן חדש...