Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי הכניס את האלפא (164 2 ל' TS) שלו למוסך ואלו הממצאים והמחירים שהמוסכניק נקב בערך מכיוון שהוא לא יודע עלות מדוייקת של החלקים (אני הסתמכתי על הגבול העליון שהוא הציב למחיר).

 

הליקויים שעומדים על הפרק הם

1.חיישן למבדה לא תקין 500-600 ש"ח

2.מסרק הגה,צריך לשלוח לשיפוץ 1500-2000 (כולל עבודה) ש"ח

3.בולג'ויינטים הוא אמר שהוא לא יודע מה מחירם (מקוריים/תחליפיים) עד 500 ש"ח

4.החלפה של צלחות+רפידות (של חברת לוקאס) בכל הגלגלים 1500 ש"ח

5.משאבת הגה כוח משופצת 800 ש"ח

 

מה אתם אומרים? יקר/סביר? כדאי להתמקח?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

רכב שנרכש כמובן. לא היינו נותנים לאוטו להגיע למצב כזה.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
×
×
  • תוכן חדש...